7 berømte museer i Chennai med billeder

Chennai er hovedstaden i Tamil Nadu i Sydindien. Det er meget berømt for sine kommercielle og kulturer sider, som de tilbyder meget smukt. Byen har en fremtrædende rolle i den store tamilske filmindustri og afholder også mange kulturelle begivenheder og shows. Byen har strande, templer, parker, kulturelle steder, historiske vartegn, hvilket gør den til de mest besøgte turiststeder, der overhaler Mumbai eller Delhi.

Smukke museer i Chennai med billeder:

Lad os se på de bedste museer i chennai.

1. Regeringsmuseet:

museer i chennai

Government Museum i Chennai ligger i Egmore. Det er det næstældste museum i indisk, og det er lavet med et areal på 16,25 hektar, hvilket også gør det til et af de største museer i Asien. Museet består af 6 forskellige bygninger og 46 gallerier, og de sektioner, de er opdelt, er af arkæologi, zoologi, botanik, geologi, antropologi og numismatik. Der er et teater i museet, som er meget attraktivt.

2. Fort Museum:

Fort-Museum

Fort Museum blev etableret i 1948 i Chennai. Det administreres af den arkæologiske undersøgelse, hvis Indien som det viser værdifulde genstande udgravet af arkæologerne. Fortmuseet fortæller os tiderne for kongerne, muslimerne, britiske regeringstid og det franske østindiske kompagni. De viser arme, uniformer, medaljer, manuskripter osv.

3. Regionalt jernbanemuseum:

Det regionale jernbanemuseum ligger i Perambur. Det viser de evolutionære og udviklingsmæssige processer på indisk jernbane. Jernbanemuseet var blevet indviet i 2002 i Integral Coach Factory, og det består af forskellige typer køretøjer som lastbiler, bogier og forskellige typer tog. I den indre del har de fremvist fotografier gennem gamle dage på Indian Railways. Det viser berømte jernbaner som Nilgiri Mountain Railway, Meter gauge EMU, Darjeeling Himalayan Railway osv. Det har også lavet live signaler om tog, automatiske signaler, sporovergange osv. Miniaturemodellerne er sjove for børn. På billedet herunder kan vi se en miniature ved indgangen. Dette er de ældste museer i chennai.

4. Dakshina Chitra:

Dakshina Chitra er et berømt kulturarvscenter beliggende i Muttukadu, og det er tæt på Chennai. Det har et åbent amfiteater, der holder regelmæssige skulpturelle begivenheder som musik og kunst. Børn og voksne tilbydes med workshops, hvor de kan lære at male, keramik. De har malerier, palme blade dukker, skalhåndværk, perlearbejde, håndlavede lys osv,.

5. Dr. Giris museum:

Dr. Giris Museum

Dr. Giri’s Museum ligner ikke noget sædvanligt museum, som folk besøger for at se historiske objekter og fakta. Dette museum er en slags forretning, hvor folk handler med at få produkter til lejlighedsvis brug, opbevare og sælge dem til kunder. Det er over 50 år nu, som har møbler, infrastrukturprodukter, madlavningsartikler, møbler til firmaarrangementer og andre produkter til lejligheder.

6. Rukmini Devi Museum:

museum_kollektion_2893

Rukmini Devi Museum er på kalakshetra campus i Chennai. Det er blevet dedikeret til rukmini Devi Arundale, der havde grundlagt den kalakshetra. Museet udstiller kunstgenstande af rukmini Devi fra forskellige steder i verden. De omfatter kunsthåndværk, bronzede idioler, fotografier, malerier, skulpturer, redskaber osv. Det har også de genstande, der tilhørte rukmini Devis ejendele, som inkluderer hendes skrivebord, saris, hun plejede at besidde, service fra hendes køkken osv..

7. Tamil Nadu Science and Technology Center:

Tamil Nadu Science and Technology Center blev oprettet i år 1983. Hovedmotivet bag dette var at popularisere videnskab blandt studerende og voksne, og det har også i nogen grad været en succes at give folk viden om videnskab gennem sine udstillinger. De unge generationer er inspireret og motiveret med deres interesser, og det nærer deres hjerner til at tænke ind i den dybere videnskabelige verden, men alligevel på en meget legende måde, fordi den har levende eksempler på videnskabelige maskiner, der viser dem visuelt og får dem til at forstå bedre.