9 berømte museer i Bangalore med billeder

Bangalore er hovedstaden i Karnataka i Sydindien. Det er kendt for at have et behageligt klima, energiske mennesker og kultur. Det er en af ​​de største byer i Indien og har tjent sig flere navne som f.eks. Air Conditioned City, City of Gardens, Pub Capital of India osv. Byen havde en vidunderlig blanding af fortid og nutid, der skildres gennem museer. Her er en liste over berømte museer i Bangalore, Indien.

Museer i Bangalore med billeder:

Her er en liste over de bedste museer i Bangalore.

1. Regeringsmuseet:

Government Museum i Bangalore

Government Museum i Bangalore blev grundlagt i Mysore af kirurg Edward Balfour i 1865, hvilket også gør det til et af de ældste museer i Indien. Museet er opdelt i 18 gallerier, der har sektioner geologiske og arkæologiske objekter. Det gemmer malerier, terracotta, gamle smykker, mønter alt fra kongedømmernes tid og deres regeringstid. To inskriptioner af Hal midi og Kannada var blevet udgravet i 450 e.Kr..

2. HAL Aerospace Museum:

HAL Aerospace Museum bedste museer i Bangalore

Hindustan Aeronautics Limited (HAL) Aerospace Museum er det ældste rumfartsmuseum i Indien. Det er en del af HAL Heritage Center og Aero Space Museum og er en hjælp til alle dem, der studerer Aeronautic Engineering, da eleverne skal vide, hvordan luftmaskiner skal håndteres. Det viser fly, luftmotorer og helikoptere og fortæller også historien om indisk luftfart.

3. Kempegowda Museum:

Kempegowda Museum Berømte museer i Bangalore

Kempegowda Museum er et af indianernes nylige museer. Det var blevet oprettet til ære for Yelahanka -høvding Kempegowda, der havde grundlagt byen Bangalore. Bygningen er blevet farvet i de traditionelle farver i militære kvarterer, rød og hvid. På første sal er der et galleri med fotografier. Der er trætrapper, der tager de besøgende til Kempegowdas historie. Det har også malerier af forter, templer, inskriptioner af det tidlige Bangalore.

4. Folkemuseet:

Folkemuseum Berømte museer i Bangalore

Folkemuseet i Karnataka ligger i Kumara Park og dækker et areal på 15 hektar. Det tilbyder folkemusik spillet i baggrunden og viser videooptagelser af folkedanse. Genstande, der blev brugt i gamle dage i det almindelige daglige liv, er blevet udstillet, såsom redskaber, mælkekrum, manuelle slibesten osv. De har også dukker, våben, kostumer, kunstneriske genstande osv..

5. Gandhi Bhavan:

Gandhi Bhavan berømte museer i Bangalore

Gandhi Bhavan blev etableret i 1965 på Kumara Krupa Road, under tilsyn af præsident, Dr. Raajendra Prasad. Det er blevet lavet til ære for nationens fader, Mahatma Gandhi, og hovedmotivet for ‘Bhavan’ er at lære, hvad Gandhiji havde ønsket at lære folket. Museet omfatter billedgalleri, der viser hele Gandhijis liv, fra hans tidlige liv til hans død.

6. Madras Sappers Museum og arkiver:

Madras Sappers Museum og arkiver Berømte museer i Bangalore

Madras Sappers Museum and Archives viser historien om Madras Engineer Group, som blev kaldt ‘Sappers’. Museet viser udstillinger, der er relateret til hær, militærhistorie, artefakter, arsenal, tøj, medaljer osv..

7. Legends Motorcycle Museum:

Legends Motorcycle Museum Berømte museer i Bangalore

Legends Motorcycles Museum er et hus for mere end 20 veteranbiler, der er omkring 100 år gamle og stadig er i funktionsdygtig stand. Galleriets vægge er fulde af fotografier af køretøjer. Det har et par berømte køretøjer som Jawa Certeza, 1913 Triumph, 1928 BSA, 1948 Corgi osv..

8. Filatelistisk museum:

Philatelic Museum Berømte museer i Bangalore

Philatelic Museum i Bangalore viser sjældne frimærker og artikler. Efter en nylig renovering er der lavet et kunstnerhjørne, amfiteater og et referencebibliotek for at bringe de besøgende tættere på at kende til Indian Post, fra fortid til nutid.

9. NIMHANS Brain Museum:

NIMHANS Brain Museum Berømte museer i Bangalore

NIMHANS Brain Museum ligger i National Institute of Mental Health Neurosciences og ledes af neurofysiologisk afdeling. Enhver besøgende er nødt til at blive overrasket over at se de forskellige slags hjerneprøver, der opbevares på hylderne. Der er forskellige slags hjerner som skizofren hjerne, beskadiget hjerne, persons hjerne efter en ulykke og også hjerner fra dyr.

Næste gang, når du planlægger en tur til Bangalore, må du ikke gå glip af disse berømte museer!