10 stílusos kék napszemüveg különböző arcokhoz

A napszemüveg elengedhetetlen a nyáron. Nyáron napszemüveg viselése alapvető szükséglet. A napszemüveg sok színben kapható. De ma a kék napszemüvegekről fogunk beszélni. A kék a férfiak kedvenc színe. A kék napszemüvegekben számos árnyalatot talál, például sötétkék vagy világoskék napszemüveget és sötétkék napszemüveget. Ezeket a napszemüvegeket férfiak és nők is viselhetik.

kék napszemüveg

Különböző stílusú napszemüvegek kék színben:

A kék egy hűvös szín, amely védelmet nyújt a szemnek. Itt bemutatjuk a legtöbb kék színű napszemüveg típust.

1. Wayfarer stílusú kék tükörlencsés napszemüveg:

Wayfarer stílusú kék tükörlencsés napszemüveg

Ez a férfi napszemüveg kék tükörlencsével rendelkezik, sötétkék színű kerettel. A férfiak teljesen jók a kék lencsés napszemüvegekben. Egy srác dögösnek tűnik a kék lencsés napszemüveggel a strandon. Ettől lesz napod.

2. Kerek alakú kék árnyalatú napszemüveg:

Kerek alakú kék árnyalatú napszemüveg

Ezek a kék napszemüvegek nőknek valók. Az üveg alakja kerek, ezüst színű kerettel. Ez másképp fog kinézni, mint a normál négyzet alakú napszemüveg. Az üveg árnyalata sötétkék.

3. Férfi választás kék napszemüveg Wayfarer:

Férfi választás kék napszemüveg Wayfarer


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80