8 legjobb napvédő krém aknés bőrre Indiában

Tévesek azok a felfogások, amelyek szerint a pattanások egyszerűen egy múló szakasz. Hibásak azok az emberek, akik az aknét az életkorra, a tinédzser csuklya korai éveire okolják. Amennyire egy tinédzser kiütésekben és pattanásokban szenved, a fiataloknál van egy felnőtt pattanásnak nevezett kifejezés, amely alapvetően legfeljebb 21-28 éves kornak felel meg. Az akne egy bőrreakció, amely főként az arcon lévő nyitott verejtékmirigy -pórusok fölötti szennyeződés felhalmozódásából ered.

A túlzott faggyútermelés, amely zsíros bőrt eredményez, egyszerűen mágnesként hat ezekre a szennyeződésekre és szennyeződésekre. Aztán ott vannak a hőkiütések, a zord napsütés, amely felforr a bőrödre, így a normál fényvédő krémek vitás kérdéssé válnak, és izzadnak le az összes védőrétegtől. A pattanások okai sokfélék lehetnek, de itt van egy egyszerű megoldás arra, hogy megvédje magát a naptól anélkül, hogy a bőre reagálna a lotionokra, és az arcán vörös foltok jelennek meg.

Napvédő krémek pattanásos bőrre:

Íme a 8 legjobb fényvédő krém pattanásos bőrre az alábbiak szerint.

1. Organic Harvest fényvédő krém pattanásos bőrre:

fényvédők pattanásos bőrre

Vásárolja meg ITT

Ennek a naptejnek az SPF -je 30 -as, ami elég keserű, hogy leküzdje az erős napsugarakat, megvédve a törékeny bőrrétegeket a túlzott expozíciótól és a barnulástól. A benne lévő olívaolaj megmenti a bőrt a káros UV-A és UV-B sugaraktól, de ne hagyja, hogy a természetes olajok becsapják, mivel ez a krém extra olajat szív fel, és lezárja a faggyúváladék pórusait, hogy friss, matt megjelenést kapjon.

2. Kaya Skin Clinic érzékeny bőrű fényvédő:

Napvédő krémek pattanásos bőrre 2

Ez a klinikailag tesztelt bőrápolási rutin kifejezetten az érzékeny bőrre lett kifejlesztve, amely felszívja a felesleges olajat, és könnyű formulája fenntartja a bőr faggyútermelését. A benne található antimikrobiális tulajdonságok segítenek csökkenteni az arcán jelentkező pattanások nyomának duzzanatát és bőrpírját. Ez a legjobb fényvédő krém pattanásos bőrre

3. Lakme 9-től 5-ig mattító fényvédő krém pattanásos bőrre:

Napvédő krémek pattanásos bőrre 3

Vásárolja meg ITT

Az 50 -es SPF -mérővel rendelkező szuper mattító fényvédő krém egy tartós hidratáló napvédő krém, amely hidratálja az arcát, puhává és rugalmassá teszi, anélkül, hogy extra zsír beszivárogna a pattanásos zónákba. A nem zsíros összetételű gél jól illeszkedik a bőrhöz, így könnyűnek és ragyogónak érzi magát. Ez az egyik legjobb fényvédő krém pattanásos bőrre Indiában.

4. Proactiv Daily Protection Plus fényvédő krém pattanásos bőrre:

Napvédő krémek pattanásos bőrre 4

A professzionális fehér csőbe csomagolt Proactiv napi védelem ragyogó fényvédő, SPF 30 -as, amely megvédi bőrét az égő napsugaraktól és a káros UV -sugaraktól is. gombaellenes és antimikrobiális tulajdonságai a meglévő pattanásokon dolgoznak, és megakadályozzák a további pattanások kialakulását a nyitott pórusok bezárásával.

5. L’Oreal Paris Sublime Sun Advanced fényvédő:

Napvédő krémek pattanásos bőrre 5

Ennek a terméknek a fénypontja az antioxidánsok infúziója, amely valóban áldás a pattanásos bőrre, ahol az antioxidánsok kiöblítik a csírát eltömítő pórusokat, biztosítva a szabad friss arcot, míg az SPF 50 gondoskodik a széles spektrumú napvédelemről. Ez a legjobb fényvédő krém pattanásos bőrre Indiában.

6. Lotus Herbals Safe Sun Uv Gel fényvédő:

Napvédő krémek pattanásos bőrre 6

Vásárolja meg ITT

Azért szeretjük annyira ezt a terméket, mert a gél összetételének köszönhetően jobban működik, mint egy krém, hidratál, ugyanakkor áztatja és zsírtalanítja a bőrt. Az SPF 50 fegyverével a gél a kemény pattanásokon dolgozik, és letöri azokat, míg az UV -sugárzás elleni védelem megakadályozza a bőr barnulását. Jó fényvédő krém pattanásos bőrre Indiában.

7. Peter Thomas Roth fényvédő bot:

Napvédő krémek pattanásos bőrre 7

Vásárolja meg ITT

A szuperkönnyű applikátor bot nem egyedüli fénypontja ennek a terméknek, mivel öregedésgátló formulával van ellátva, amely kivonja a finom vonalakat az ablakon. Az 50 -es keserű SPF -el könnyedén elháríthatja az erős napsugárzást és az UV -sugárzást, miközben gondoskodik a meglévő pattanásokról. Mivel könnyű, nem teszi lehetővé a termék felhalmozódását a bőrön. Ez az egyik legjobb fényvédő krém aknés bőrre.

8. Neutrogena Clear Face Liquid Sunblock:

Napvédő krémek pattanásos bőrre 8

Vásárolja meg ITT

Az izzadás a legnehezebb része annak, hogy magánál tartsuk a fényvédőt, és ezért a Neutrogena fényvédő olajmentes vízálló garanciával rendelkezik, a szavakkal, a csomagoláson nincsenek kitörések, amelyek lehetővé teszik, hogy aggódás nélkül élvezhesse a napozó krém előnyeit. a pattanások elszaporodásáról. Tökéletes fényvédő krém aknés bőrre Indiában.