10 híres nászutas hely Shimlában

Shimla India egyik legnépszerűbb nászútja. Mivel dombállomás, az éghajlat és a festői zöld dombok és havas csúcsok kedvelik a párokat. Fenyő, tölgy és néhány virággal teli rét is sűrű erdő. Sok templom látogatható. A kalandvágyó párok akár kirándulást is kipróbálhatnak, és hosszú utakat tehetnek meg a dombokon. Az alábbiakban felsoroltunk néhány gyönyörű nászutas helyet Shimlában képekkel.

Híres nászutas helyek Shimlában képekkel:

1. Glen:

Glen gyönyörű piknikhely Shimlában, patak folyik a sűrű erdőkön keresztül. Közel van a Cecil Hotelhez és a Kennedy -házhoz, így ha a párok ott maradnak, meg kell látogatniuk ezt a helyet, hogy nyugodt és derűs pillanatokat töltsenek szeretteikkel..

2. Kufri:

nászutas helyek shimlában

Kufri a sípályái, a Seed Potato Farm és az Food Craft Institute miatt szerzett nevet az indiai sport- és turisztikai térképeken. A Shimla -i Kufri télen kedvező hely a sportágak miatt, és a kalandos pároknak itt lenne a gála. Gyönyörű kilátást nyújt a Badrinath-, Kedarnath-, Shiwalik- és Pirpanjal -hegységre is, amely szintén elég magasról.

3. Nyári domb:

A Summer Hill nagyon festői, Shimla külvárosában. Sétákat kínál az árnyék alatt, a zavartalan környezetben élő pároknak pedig minőségi időt adnak egymásnak. Itt található a híres Himachal Pradesh Egyetem.

4. Krisztus Egyház:

A Krisztus -templom a gerincen fekszik, és India második északi oldalán található, 1857 -ben épült templom. Fenséges megjelenésű, ólomüveg ablakokkal. Az egyház a remény, a hit, a szeretet, a türelem és az alázat képviselete. Ismert, hogy a Shimla szinonimája, senki sem számolhatja a várost e templom nélkül.

5. Tattapani:

A Tattapani egy forró forrás, amelyet a párok mehetnek és megmártózhatnak. Csak megfiatalítja a testet, de terápiás. Van egy turista bungaló, amely körülbelül 20 fő befogadására alkalmas, ha a pároknak szerencséjük lesz megtalálni az üres helyet, könnyű dolguk lesz, és nem kell sokat utazniuk..

6. Mashobra:

Mashobra népszerű piknikezőhely Shimlában, tölgy és fenyőerdő közepette. Helyet ad a pároknak, ahol sétálhatnak és beszélgethetnek, és akkor azt sem tudnák, hogyan repül az idő, a gyönyörű tájban. A Mashobra szomszédságában található terület híres almaültetvényekről, természetesen sárga, zöld és piros almákról. Minden évben júniusban rendezik meg a Sipi Fair nevű vásárt. Látunk egy hölgyet, aki boldog a kalandsportjában, és kötéllel mozog egyik pontról a másikra.

7. Fagu:

A Fagu nagyon idilli környezettel rendelkezik, és elsősorban azoknak a pároknak szól, akik magányra és nyugalomra vágynak. Tele van almaültetvényekkel is, és nagyon szép a kilátás a Himalájára Fagu felől. Ez egy nagyon népszerű kirándulóhely Shimla -ban.

8. Kamna Devi:

A Kamna Devi templom és népszerű piknikhely a Bioleauganj közelében található. Ez a párnak teljesen más képet ad Shimláról, így ha a városban töltik az időt, akkor távol kell lenniük, és meg kell nézniük annak másik oldalát. Ez a domb Prospect Hill néven ismert. A nyári domb és a Jutogh innen látható.

9. Narkanda:

A Shimla-i Narkhanda lélegzetelállító kilátást nyújt a Himalája hóvonalára és a sűrű erdőkre is. A Hatu -csúcs 3143 méter tengerszint feletti magasságban, mintegy 8 km -re található Narkandától. Télen a síelés a legnépszerűbb sport. Ez az egyik legjobb shimla nászút, így soha nem hagyja ki ezt a gyönyörű helyet.

10. Indiai kávéház:

Van egy híres kávéház, amelyre minden pár vágyik a téli időben.