15 legjobb nászutas hely Észak -Indiában frissen házasodott párok számára

Miért menjen külföldre, ha saját országában, Indiában van néhány legjobb és tökéletes nászút -helyszín? India olyan ország, amelynek tökéletes kaleidoszkópja van a hatalmas Himalája, a ködös folyók és Észak -India csillogó tavai között. Észak -Indiában vannak a legjobb nászút célpontok, amelyek biztosan elállják a lélegzeted és elbűvölnek a szépségében. Itt a nyarak kellemesek; a monszun zöld és a tél hideg – tökéletes nászútra. Tehát mire vársz, csak menj előre, és foglalj le az alábbi csodálatos úti célok egyikét álmai nászútra Észak -Indiában?

Romantikus nászút célpontok Észak -Indiában képekkel 2020:

1. Manali:

Nászút helyek Észak -Indiában Manali

Himachal Pradeshben található egy dombállomás, amely számos kolostort és templomot, hófödte hegycsúcsokat és völgyeket, festői tájat, tökéletes időjárást, Deodar fákkal borított erdőket és zöld réteket kínál Észak-India egyik legjobb nászút célpontjának.

2. Pahalgam:

Nászút helyek Észak -Indiában Pahalgam

Pahalgam romantikus időjárással és páratlan festői szépséggel rendelkezik. A hírhedt Amarnath Yatra nyomvonala itt halad keresztül, így forgalmas turisztikai csomópont. Romantikus környezete és különféle turisztikai látványosságai az észak -indiai nászutas helyek listájának élére teszik.

3. Mussoorie:

Mussoorie nászutas helyek

Mussoorie számos turisztikai látványosságot kínál, mint például a Camel Back Road, a Devi Durga Jwalaji templom, a régi templomok és kolostorok, a naplementére néző kilátás és a lenyűgöző kilátás. Tökéletes egy nyugodt nászútra.

4. Dhanaulti:

Nászutas helyek Dhanaultiban

A Mussoorie közelében található Dhanaulti csendes és békés. Csodálatos kilátás, csendes magány, hűvös időjárás – ez a hely tökéletes az egymással élvezettel töltött nászútra.

5. Auli:

Nászút Auliban

Auli leghíresebb síközpontjairól. Kellemes időjárás, esztétikus táj és lejtős utak, így Észak -India egyik legjobb nászútja. Ezeknek a hegyeknek a fehér lejtőin való síelés Uttarakhandban csodálatos élmény, amelyet megoszthat ifjú házastársával.

6. Shimla:

Nászutas helyek Shimlában

A Shimla több okból is Észak-India egyik legnépszerűbb nászútjának számít, ideértve a lenyűgöző kilátást és olyan látnivalókat, mint a Mall Road-i vásárlás, a Jakku-hegy meglátogatása, a Sankat Mochan, a Tara Devi templom stb..

7. Leh Ladakh:

A legjobb nászút helyek Leh Ladakh -ban

Ladakh Észak -India egyik legromantikusabb és legizgalmasabb nászútja. A kalandsportok, például a túrázás mellett más turisztikai látványosságokat is kínál, mint például a General Zorawar erőd, a Leh -palota, a Shanti -sztúpa, a Tok -palota, a Karma Dupgyud Choeling kolostor és a Maitreya Buddha aranyszobra.

8. Nainital:

Nainital nászút helyek

A Nainital kis dombállomásán romantikus környezet és olyan tevékenységek várják a vendégeket, mint például felvonó, romantikus séta a „Thandi Sadak” nevű ösvényen, csónakázás a Paradicsomi -tóban vagy túrázás deodárok, ciprusok és vibráló rododendronok erdei között.

9. Ranikhet:

Ranikhet

Nainital közelében található ez a kisváros, távol a városi élet nyüzsgésétől, így tökéletes egy romantikus kiruccanáshoz. Fenyőerdők, gyümölcsösök, templomok, havas Himalája -csúcsok és buja zöld völgyek – mindez tökéletes nászút -célpont Észak -Indiában.

10. Kausani:

Kausani

A Himalája lábánál elhelyezkedő Kausani lenyűgöző kilátást és tökéletesen romantikus környezetet kínál, hogy élvezhesse friss házastársa társaságát. Ez az egyik legjobb hely a nászútra Észak -Indiában.

11. Mukteshwar:

Nászút helyek Észak -Indiában

Nainital és Delhi között helyezkedik el, ez a hely könnyen megközelíthető autóval. A ranikhethez hasonlóan ez a béke nyugodt nyugalmat, csodálatos kilátást nyújt látogatóinak, és tökéletes helyet biztosít az újonnan házasodott feleségével való kiruccanáshoz..

12. Rishikesh:

Rishikesh

Rishikeshből csodálatos kilátás nyílik a hegyekre, valamint számos kalandsport, például túrázás, rafting és kemping. A Rishikesh -en áthaladó folyók partjain való táborozás népszerű tevékenység, amely csodálatos helyet biztosít egy romantikus nászútra.

13. Naukuchiatális:

Nászút helyek Észak -Indiában

A Naukuchiatal egy híres tó, kísérteties, titokzatos aurával körülvéve. Uttarakhand területén található, ez egy gyönyörű hely a látogatáshoz. A tó körüli friss levegő, festői szépség és nyugalom kiváló piknikezőhelyet jelent, amely mindenképpen szerepelhet a nászút útvonalában.

14. Gulmarg:

Gulmarg

Gulmarg legismertebb felvonóútjáról, amelyet „Gondola” -nak is neveznek. Ez az utazás állítólag egy életre szóló élmény lesz. Mi lehet jobb hely, ha elviszi férjét vagy feleségét nászútra, mint ezek a magasságok, hóval borított csúcsokkal és fenyőerdőkkel a háttérben?

15. Corbett Nemzeti Park:

Nászút helyek Észak -Indiában

Egy másik nászút célpont a Himalája lábánál a Corbett Nemzeti Park. A hegyek, a Sal -erdők, a gyepek, a Sissoo -erdők és a folyók, amelyek ezek mentén folynak, különböző típusú élőhelyek, amelyek romantikus kempingben élvezhetők.

India gyönyörű ország, és tökéletes egy romantikus kiruccanáshoz. Észak -India fensége csak jobbá tesz. Akár kalandos lendületet szeretne adni az új életútjának, vagy szeretne személyes és békés időt tölteni a házastársával a természet nyugodt szépségében, Észak-India mindent megadhat Önnek. Tehát mire vár, válasszon bármelyik nászút -célpontot Észak -Indiában a fenti listából, és induljon el egy romantikus kiruccanásra a jobbik felével?

Nászút helyek Észak -Indiában

Gyakran Ismételt Kérdések & Válaszok:

Q1. Sorolja fel Észak -India legjobb nászútjait decemberben.

Válasz: A Nainital, a Corbett Nemzeti Park, a Rishikesh, az Auli stb. Észak -India legjobb nászútjai közé tartozik a tökéletes kiruccanáshoz decemberben, különösen azok számára, akik szeretnének havazni, vagy melegséget szerezni párjával a kinti hideg időben. A téli szezon a legjobb alkalom a szerelemre, Észak -India szépsége pedig olyan, mint a hab a tortán.

Q2. Sorolja fel Észak -India meglátogatható helyeit nászútra különlegességével?

Válasz: Az alábbiakban bemutatjuk a különböző nászutas helyeket Észak -Indiában:

 • Leh-Ladakh-Fedezze fel a paradicsomot a hegyekben
 • Kasmír – Mennyország a földön
 • Shimla – Kapd el a hipnotikus szépségét
 • Manali – nyugodt és abszolút varázslatos
 • Dharamshala – Paradicsom azok számára, akik romantikus úton utaznak
 • Nainital – tavak országa
 • Mussoorie – Induljon romantikus kirándulásra a dombok királynőjéhez szíveinek királynőjével
 • Rishikesh – A spiritualitás tökéletes keveréke a kalanddal és a romantikával

Q3. Melyek a legjobb nászutas helyek Észak -Indiában?

Válasz: Az alábbiakban néhány északon a legálmodóbb nászutas helyszínek találhatók:

 • Jammu és Kasmír
 • Shimla
 • Leh – Ladakh
 • Agra
 • Rishikesh
 • Mussoorie
 • Manali
 • Nainital
 • Auli
 • Kasauli
 • Dharamshala
 • Khajjar
 • Jim Corbett
 • Chamba
 • Ranikhet
 • Lahaul