8 híres nászutas hely Kasmírban képekkel

Kasmír egy paradicsom Indiában. Elképesztően szép, és meghaladja az emberi kifejezéseket. Áldott természeti szépségekkel, hófödte hegyekkel, vízesésekkel, tavakkal és más érdekes helyekkel, amelyek megmutatják az ország örökségét és kultúráját. A szemnek kellemes helyek és a kellemesen hideg idő miatt ideális hely a nászútra. Kasmírról ismert, hogy India egyik legszebb nászútja. Kasmír sok mindent tartogat a szerelmes madarak számára. A párok felfedezhetik a városokat, és romantikus vakációt tölthetnek. A Kahwah kortyolásától kezdve a Shikaras -on zajló beszélgetésekig sok a tennivaló Kasmírban. Az alábbiakban felsoroljuk a híres nászutas helyeket Kasmírban képekkel.

Nászutas helyek Kasmírban részletekkel:

1. Srinagar:

Srinagar Jammu és Kasmír fővárosa. Számos tava, folyója és hóval borított hegye van. A Dal -tó egy nagyon híres és igényes hely a nászutasok számára; sőt gyönyörű lakóhajókat is bérelhetnek. Shalimar Baugh egy gyönyörű műemlék tervekkel, építészettel és szobrokkal. Hari Parbat, a Hazratbal mecset még két hely. A legromantikusabb látogatási idő a hó idején lenne.

nászutas helyek Kasmírban

 • Romantikus tennivalók: A párok nyugtató és derűs Shikara -túrát élvezhetnek, hogy elmerüljenek a hegyekkel körülvett Dal -tó szépségében. A város buja zöld és gyönyörű völgyeit meg kell látogatni. Látogasson el a város régi részébe, és vegye vissza emlékeit gazdag kultúrájáról. Pároknak ideális nászutas helyszín.
 • Hogyan lehet elérni: A Sheikh Ul Alam repülőtér elnevezésű, jól felépített nemzetközi repülőtér Srinagarban. Ha vasúton szeretne utazni, akkor el kell érnie a Jammu Tawi vagy az Udhampur vasútállomásokat. Taxit bérelhet az állomásról, hogy elérje célját.
 • Hol maradjunk: Lalchowk köztudottan a város szíve, és számos szállodában szállhat meg. Kényelmesen lefoglalhat egy ötcsillagos vagy szerény ingatlant a jó tartózkodáshoz..
 • A legjobb idő a látogatásra: Ha meg akarja csodálni ennek a városnak a virágzó szépségét, április -október a legjobb idő a látogatásra.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Győződjön meg róla, hogy meleg ruhát visel, ha nem a tervezett időtartamban kívánja meglátogatni a várost. A Dal -tavon található hajók kényelmes és békés tartózkodást biztosíthatnak!

2. Ladakh:

Ladakh északon a Kunlun -hegységben, délen pedig a Himalája -hegységben fekszik. Ez egy olyan hely, ahol nagyon kevés a lakosság, ezért alkalmas azoknak a pároknak, akik szeretik egyedül tölteni az idejüket. Sok kolostor látogatható, mint Hemis, Thiske. A Ladakhi tavak olyan helyek, amelyek érdeklik az új házasodást.

nászutas helyek Kasmírban

 • Romantikus tennivalók: Ladakh egyik fő látnivalója a Pangong -tó. Az újonnan házasodó párok ránézhetnek erre a gyönyörű sós vizű tóra, amely napközben megváltoztatja színét. A Nubra -völgyet kötelező pároknak meglátogatni, akik nem bánják a szafari kalandjait. A mágneses dombok, a Kargil, a Khardung La -hágó és a Zanskar -völgy Ladakh egyéb turisztikai látványosságai..
 • Hogyan lehet elérni: A Leh Kushok Bakula Rimpochee Ladakh fő repülőtere. Ha nem tervez repülést, a Ladakhhoz legközelebbi vasútállomás a Jammu Tawi. Ez a vasútállomás 700 km -re van Ladakhtól, de taxikat is lehet bérelni.
 • Hol maradjunk: A Grand Dragon és a Hotel Lasermo Ladakh egyik legnépszerűbb szállodája. A kerület szívében, Lehben számos szálloda található, amelyek hangulatos fészket biztosítanak Önnek.
 • A legjobb idő a látogatásra: Május -szeptember a legjobb alkalom Ladakh látogatására. Ebben az időszakban Ladakh a legszebb látnivalókat kínálja, és az utak is kényelmesebbek az utazók számára.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Ladakh meglehetősen biztonságos, mint turisztikai célpont. Látogasson el a Hemis kolostorba, a Suru -völgybe és a Leh palotába, hogy megragadja Ladakh kultúráját és szépségét.

3. Nubra -völgy:

A Nubra -völgy rendkívül hideg sivatag; több mint 8 hónapig elzárva marad a világ többi részétől. Azok a párok, akik valójában ki akarnak lépni a komfortzónából és egy kicsit sportosak lehetnek, meglátogathatják ezt a helyet. A völgy eléréséhez át kell kelniük a Khardunga La -n, hogy találkozzanak a Shyok folyóval. Érdemes megnézni ennek a völgynek a festői szépségét.

Nubra -völgy

 • Romantikus tennivalók: A kettős púpú tevék a Nubra -völgyben elbűvölhetnek a csábító homokdűnék között. Szeretettjének minden bizonnyal tetszene egy szafari kaland ötlete. Bekapcsolódhat egy beszélgetésbe, és kirándulhat a YarabTso -tóhoz, amely egy másik rejtett gyöngyszem ebben a völgyben. Látogasson el a kolostorokba és a Maitreya Buddha szoborba is, ami megijedt.
 • Hogyan lehet elérni: A Nubra -völgyhez legközelebbi vasútállomás a Jammu Tawi és az Udhampur. Javasoljuk azonban, hogy olyan repülővel induljon, amely a Leh repülőtérre visz. A repülőtér körülbelül 120 km -re található a Nubra -völgytől.

  Hol szálljon meg: A Nubra -völgyben szállást és olcsó luxusszállodákat talál. Az olyan táborok, mint a Mystic Meadows és a Nubra Ethnic, híresek hangulatos szállásukról.

 • A legjobb idő a látogatásra: Áprilistól júniusig és szeptembertől októberig a legjobb idő a Nubra -völgy meglátogatására, mivel az időjárás viszonylag meleg és kellemes.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Érdemes megtölteni a táskáját nehéz ruhákkal, mivel elég hideg van odakint. Feltétlenül látogassa meg a Diskit kolostort és a gyönyörű tavakat.

4. Gulmarg:

Gulmarg található Kasmír egyik legszebb tája. Nyáron tele van buja zöld területekkel, és ezzel ellentétben a telet csak hó borítja. 1927 -ben a brit lakosok felfedezték Gulmarg sí- és snowboardterületét, és vonzódtak a gyönyörű területhez. Azok a párok, akik jól akarják érezni magukat az üdülőhelyeken, az év bármikor eljöhetnek erre a helyre.

Gulmarg

 • Romantikus tennivalók: Mi lehet jobb, mint egy felvonóút a gyönyörű rétek és völgyek közepette? Gulmarg Gandola rendkívül népszerű a turisták körében. Lehet megragadni a festői szépséget ezen a helyen, miközben egy menet jobb fele. Ha nem fél a hidegrázástól a hóban, látogasson el a híres sí- és szánkópályákra.
 • Hogyan lehet elérni: Ha repülővel utazik, a Srinagar repülőtér 58 km -re található ettől a lélegzetelállító helytől. A legközelebbi vasútállomás Jammu, amely jó összeköttetésben áll a különböző városokkal. Busszal is eljuthat a közeli városokból.
 • Hol maradjunk: A Khyber Himalayan Hotel and Spa Gulmarg leg luxusabb szálláshelye. Számos pénztárcabarát és drága szálloda áll rendelkezésre Kasmír régiójában.
 • A legjobb idő a látogatásra: December végétől február közepéig a legjobb alkalom, hogy meglátogassa ezt a helyet, ha kalandokra vágyik a hóban. Nyáron azonban ellátogathat Gulmargba, ahol kellemes és meleg tartózkodást kínál.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Látogasson el a Khilanmarg -völgybe és a golfpályára, hogy különféle tevékenységeket töltsön. Az Avantiswami templom szintén nagyszerű turisztikai látványosság.

5. Pahalgam:

Pahalgam a legtermékenyebb vidék, gazdag növényzettel, és a tűlevelű fák is bőven vannak. A párokat elvarázsolja a rétek szépsége, a természeti tájak. A nyüzsgő várostól való távolmaradás békét ad nekik. Olyan kalandsportok helyszíne, mint a lovaglás, a rafting, a kenuzás stb.

Pahalgam

 • Romantikus tennivalók: Ez a hely romantikáról beszél, mivel ez a legszebb környék Kasmírban. Érdemes sétálni a Baisarin -dombokon, amelyeket „Mini Svájcnak” is neveznek. A buja zöld környezet és a hófödte hegyek a háttérben elragadják szépségükkel. A szerelmes madarak végtelen nyugalmat élvezhetnek, ha meglátogatnak néhány régi és esztétikus templomot.
 • Hogyan lehet elérni: A Pahalgamhoz legközelebbi vasútállomás a Jammu. Vonattal lehet utazni, és kényelmesen el lehet jutni erre a helyre. Ha repülőre indul, a Srinagar repülőtér 95 kilométerre található ettől a nászutas úti céltól.
 • Hol maradjunk: Pahalgam számos hangulatos és fényűző fogadóval, szállodával, szállással és táborral rendelkezik. Az olcsó és drága ingatlanok könnyen elérhetők a megfizethető és kényelmes tartózkodás érdekében.
 • A legjobb idő a látogatásra: A csúcsidő március -június, július -szeptember és október -február között van. Júliustól szeptemberig a monszun szezonja Pahalgamban. A kívánt időtartamban meglátogathatja ezt a helyet.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A Tulian -tó, az Aru falu és a völgy és a Kolahoi gleccserek jól ismertek lenyűgöző kilátásukról.

6. Sonmarg:

Sonmarg az „Aranyrét” néven ismert, a Zoji La Pass közelében található. Tele van gyönyörű virágokkal, és híres túraútvonalakról. A párok a Vishanar -tó, a Gangabal -tavak és a Nilagard -patak, amely a Sind folyóval találkozik, szintén nagy látnivalók. A rétek tetejéről csodálatos kilátás nyílik, és a párok szívesen pihennének ott.

Sonmarg

 • Romantikus tennivalók: Az itt található tavak, völgyek és rétek biztosan a legjobb nászutas élményt nyújtják. A csodálatos Gadsar vagy a Vishansar -tó szépségében eltévedhet kedvesével. Ha partnere szívesen nézi a hidegrázást és az izgalmakat a síelésben, akkor a Thajiwas -gleccser az Ön számára a hely. Ez az egyik legfontosabb turisztikai látványosság, és a legjobb hóélményt kínálja.
 • Hogyan lehet elérni: A legközelebbi repülőtér Sonmargból a Srinagar repülőtér, amely 70 km -re található. A repülőtéren jól állnak a taxik. Sínre is veheti. Jammu a legközelebbi vasútállomás.
 • Hol maradjunk: A Hotel Rah Villas egy híres, ötcsillagos szálloda Sonmargban. A környéken könnyen elérhetők más szállodák és menedékházak.
 • A legjobb idő a látogatásra: A legjobb hónapok Sonmarg meglátogatására áprilistól októberig tartanak, mivel az időjárás kellemes és nem túl hideg. Ha azonban hóember, akkor októbertől február közepéig az előnyös időtartam.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Feltétlenül látogassa meg a gyönyörű templomokat, és tegyen egy sétát lenyűgöző völgyekben. A síelés tökéletes és szórakoztató tevékenység lehet párok számára.

7. Anantnag:

Az Anantnag végtelen forrásokat jelent, számos forrás és tó miatt. A kerületben számos gyógyüdülő található. Nyáron a párok nagyobb valószínűséggel jönnek ide a kellemes éghajlat miatt. A Martland Sun Temple egy híres turisztikai helyszín Anantnagban, ahol hét templomkomplexum van együtt. Vannak más területek is, amelyeket a kormány fejleszt, a turisták számára.

Anantnag

 • Romantikus tennivalók: A párok egyszerűen nem hagyhatják ki Anantnag gyönyörű templomait és más jelentős turisztikai sportjait. Martand Sun templom, Aishmuqam szentély és AmarnathJi mindenképpen látogatásra szólít fel. A szerelmes madarak élvezhetik a helyek isteniségét. Bandipore, Imambara Goom és Manasballake olyan helyek, amelyek kiszolgálják a festői szépség és a békés környezet iránti vágyát.
 • Hogyan lehet elérni: Anantnag busszal jól megközelíthető a nagyvárosokkal. A legközelebbi vasútállomás a Banihal pályaudvar. A Srinagar repülőtér 65 kilométerre található a célállomástól.
 • Hol maradjunk: Anantnag egy nagyon jól ismert turisztikai hely, és számos szállodával rendelkezik. Könnyen bérelhet megfelelő helyet a vakáció eltöltésére.
 • A legjobb idő a látogatásra: A legjobb alkalom Anantnag látogatására a nyári hónapokban, mert az időjárás kellemes és a legjobb a látnivalókhoz.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Sopore, Parihaspora, LalChowk és a Betingoo gyümölcs- és zöldségpiaca további gyönyörű helyek, amelyeket meg kell látogatnia.

8. Bandipore:

Bandipore Ázsia legnagyobb édesvizű tava, a Wular Lake északi partján található. Ez egy jó hely a párok számára hegymászásra, horgászatra, túrázásra stb.

Bandipore

 • Romantikus tennivalók: Nem hiszed, hogy a legjobb beszélgetések a túra során kezdődnek? Bandipora egy kevésbé felfedezett turistahely Kasmírban, amely gyönyörű völgyeket és tavakat kínál. A párok megfiatalíthatják magukat, ha felszívják ennek a helynek a vizuális szépségét. Mivel ez a hely horgászatról, túrázásról és hegymászásról ismert, a párok remekül szórakozhatnak az ilyen tevékenységeken.
 • Hogyan lehet elérni: A Srinagar repülőtér 53 km -re fekszik Bandipore városától. A Bandipore -hoz kapcsolódó vasútállomások Hamre és Sopore.
 • Hol maradjunk: Különféle szállodák, menedékházak és szállók állnak rendelkezésre Bandipore -ban. Költségvetése és preferenciái szerint bérelhet megfelelő helyet.
 • A legjobb idő a Bandipore látogatására: Bandipore -t az év bármely szakában meglátogathatja. Vegye figyelembe azt a tényt, hogy a nyári hónapokban viszonylag kellemes az időjárás.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Bandipore vadvilágáról ismert. Önkéntes tevékenységet kell végezni, például horgászat, túrázás és hegymászás.

Kasmír minden bizonnyal paradicsom a Földön, és nincs vonzóbb, mint az általa kínált természeti szépség. Ideális úti cél az újonnan házasodott szerelmes madarak számára, akik szeretnék felfedezni egymást és a körülöttük lévő világot. Ha elegendő információt és javaslatot tud gyűjteni, hagyjon visszajelzést. Ne hagyja ki Kasmír örök szépségét!