9 legelbűvölőbb nászút Telanganában

Telangana újonnan talált állama, beleértve Hyderabad, Warangal, Karimnagar és Nizamabad, Falaknuma palota és a Qutub shahi síremlékek, a legfontosabb turisztikai helyek Telanganában. A helyen számos híres régi templom és műemlék található. Telangana néhány legjobb nászútja a következő.

Menjen romantikusan szokatlanul ezekre a Telanganai nászutas helyekre:

1. Charminar:

nászutas helyek telanganában

Haidarábád monumentális szépsége az ország egyik legszebb építménye. A Music River keleti partján található, gyöngyszeméről és attarjáról híres. A gyönyörű mecset lenyűgöző látványt nyújt. Töltse nászútját ennek az építészeti zseninek az alappillérei között.

2. Golconda erőd:

nászutas helyek telanganában

India legnépszerűbb erődítményeinek listájára tartozik. Az erőd Telangana legjobb nászútjai közé tartozik, és gyönyörűen faragott kövekből készült szerkezetéről és kialakításáról ismert. Sűrű kertek és zöld növényzet veszi körül, a Qutb Shahi és a Naya Qila síremlékeivel. Ez a csodálatos erőd tökéletes hely arra, hogy minőségi időt töltsön szeretteivel.

3. Hussain Sagar -tó:

nászutas helyek telanganában

A Hussain Sagar -tó a Musi folyó vízáramlásának eredménye. A sziget tó közepén egy hatalmas Buddha szobor áll. A tónak nagyon fontos szerepe van Hyderabad és Secunderabad testvérvárosok megkülönböztetésében. Hajóval lehet eljutni a központban lévő szigetre. A tó nyugodt környéke Telangana kedvenc nászútjai közé tartozik.

4. Birla Mandir:

nászutas helyek telanganában

A Birla mandir Hyderabad egyik legfontosabb helye. A hindu templomot, amely a Birla mandir sorozatának egyike, Swami Ranganathananda építette. Vegye áldását a gyönyörű mandirból, hogy még kedvezőbbé tegye nászútját.

5. Chowmahalla palota:

nászutas helyek telanganában

Ez a Hyderabad Nizams palota. Eleganciájáról és nyugalmáról ismert. A város ősi örökség szerelmeseinek kötelező látnivaló. A csodálatos szerkezet, a gyönyörű kivitelezés és az elegáns megjelenés tökéletes menekülés egy nászútra. Ez a Telangana egyik legjobb nászútja.

6. Kakatiya Kala Thoranam:

nászutas helyek telanganában

A Kakatiya dinasztia történelmi ívét és szimbólumát, a Kakatiya Kala Thoranamot Teranganában jelenlévő Warangal kapunak is nevezik. A hely királyi kinézetű, varázslatos.

7. Kuntala vízesés:

nászutas helyek telanganában

A Kuntala vízesés Telangana Adilabad kerületének egyik legzsúfoltabb és legnagyobb vízesése. A Kadem folyón, Neredigonda mandalban található, és Telangana állam legmagasabb vízesése. Ez egy festői hely a nászút eltöltésére.

8. Kawal Wildlife Sanctuary:

A Kawal Wildlife Sanctuary egy 893 km hosszú tigrisrezervátum. Ismert, hogy Telangana leggazdagabb teakerdői. Egy csodálatos vadon élő szentély, beleértve a tigriseket, a leopárdokat, a gaurt, a szambarot, a lajhármedvét, az ugató szarvasokat és sok más madár- és hüllőfajtát. A természet a vadonban mindig Telangana legjobb nászútjai közé tartozik.

9. Laknavaram -tó:

Át kell kelnie a sűrű erdőkön, hogy elérje ezt a csodálatos helyet. A nyugodt „Laknavaram Cheruvu” tó zöld dombok közepén található, amelyeket erdők vesznek körül. A séta a függőhídon kötelező. Tökéletes kiruccanás egy emlékezetes nászútra.

Ezt az új állapotot még nem kell teljesen feltárni. Ez csak néhány a Telangana -i nászút célpontok közül. Hagyja, hogy a szerelem megtörténjen ennek az örökségnek örvendő gyönyörű helyszínek közepette. Áztassa az állam gazdag örökségét és történelmi jelentőségét. Romantika ősi múltunk királyi palotái és csodálatos erődítményei között. Keressen lelki áldást házaséletéhez az itt tisztelt templomokban. Mindent összevetve, tökéletes egy kultúrára kíváncsi és nem mindennapi élményeket szerető házaspár számára – a nászút Telanganában minden bizonnyal egyedülálló élmény lesz. Írjon nekünk gondolataival és üzeneteivel. Szeretünk visszahallgatni Önt, és további boldog utakat kívánunk. Áldás és csak szeretet!