9 legelbűvölőbb nászutas hely Arunachal Pradeshben

India északkeleti államában, Arunachal Pradesh -ben a legszebb nászutas helyek találhatók. Buja zöld völgyek, csillogó vízesések, fenséges hegyek és a világ néhány egyedülálló madárfaja – ha ez nem paradicsomnak hangzik, mit? Tökéletes azok számára, akik nászútjukat a természet csodái közepette szeretnék eltölteni – az Arunachal tökéletes romantikus hangulatot biztosít Önnek, hogy lazítson az esküvői őrültségtől, és egyre szebben megismerje egymást. Sőt, néhány észbontó szálloda fantasztikus kilátást és luxus szolgáltatásokat kínál. A festői táj és a hűvös éghajlat miatt Arunachal Pradesh a legjobb látogatási helyek közé tartozik Indiában és a világ minden tájáról. Azok számára, akik nem tudják, Arunachal Pradesh egyike az Indiai Köztársaság 29 államának. Ez a cikk Arunachal Pradesh legjobb nászútjait tartalmazza. Fedezze fel India ezen gyönyörű vidékét, és jelölje ki a listáról a Ziro -völgyet, Itanagarot és Kamenget. Vadon élő állatok turizmusa, örökségi helyszínek, kolostorok és rengeteg kalandos sport – ez a szépség csak értékes emlékeket fog hagyni az első közös utazásról.

Nászút célpontok Arunachal Pradesh -ben:

1. Bomdila:

Nászutas helyek Arunachal Pradesh -ben

Ez az állam egyik legszebb helye, és a Kamend kerülettől nyugatra található. Innen láthatjuk a Himalája gyönyörű vonulatait. A régió gyönyörű kilátása vonzza a turistákat és a párokat, hogy jöjjenek ide, és minőségi időt töltsenek, miközben szemtanúi lehetnek az anyatermészet szépségének. A helyek szabványos tengerszint feletti magasságban találhatók, és a hőmérséklet ebben a régióban 8 és 10 ° C között van.

2. Itanagar:

Nászutas helyek Arunachal Pradesh -ben

Ez Arunachal Pradesh fővárosa, és állítólag pontosan a Himalája lábánál helyezkedik el. Erről a helyről némi észbontó kilátás tapasztalható. Az emberek általában meglátogatják ezt a helyet a természetes szépség és a jó étel miatt. A hely rengeteg tevékenységet kínál a turisták számára, és egyértelműen az egyik legjobb hely a nászút eltöltésére Arunachal Pradeshben.

3. Kelet -Kameng:

Kelet -Kameng

Szeretne tudni Arunachal Pradesh legjobb nászútjairól? Ez egy csodálatos hely a látogatáshoz, Kelet -Kameng. Ez a végső nászút helyszín Arunachal Pradeshben az emberek számára. Ez is Arunachal Pradesh egyik legnagyobb kerülete. A hely gazdag kulturális fesztiválokat sportol. Ennek a helynek nagy a lelki jelentősége. A hely lakói általában mezőgazdasági tevékenységet végeznek.

4. Dibang -völgy:

Dibang -völgy

Ha valaha is járt Bomdilában, akkor tudni fog erről a helyről. A Dibang -völgy egy festői sport, amely Bomdila és Tawang között található. A hely vonzza az embereket a világ minden tájáról. A hely híres belső szépségéről, és gazdag örökséggel is rendelkezik. Ezen a helyen számos nem mindennapi emlős látható. Sok fotós is ellátogat erre a helyre, hogy képeket vagy ritka és kihalt madarakat kattint, amelyek itt elég gyakoriak.

5. Ziro -völgy:

Ziro -völgy

A völgy inkább egy város, ahová a világ minden sarkából érkeznek turisták. India minden részéről érkeznek ide emberek is. Ha nászútra vágyik Arunachal Pradeshben, akkor ez az a hely, ahol meglátogathatja az aranyos párokat. Ennek a helynek a természetes szépsége lenyűgöz, és soha nem okoz csalódást.

6. Együtt:

Mentén

Szüksége van néhány nászútra Arunachal Pradeshben? Along az északkelet -indiai arunachal pradesh egyik legszebb helye. A hely tele van gyönyörű látnivalókkal, és alapvetően egy város, ahol sok helyi cuccot és kézzel készített gyönyörű felszerelést találhat és vásárolhat. Az Along híd az egyik legjobb látnivaló.

7. Nyugat -Kameng:

Nyugat -Kameng

Mint Arunachal Pradesh keleti Kameng része, a nyugati Kameng része is nagyon népszerű. Sok házaspár inkább ezt a helyet választja nászútja eltöltésére. A hely tele van természeti szépségekkel, és könnyen elveszhet a felhők szépségében, mivel a hely emelkedett magasságban található. Arunachal Pradesh egyik legszebb kerületének tekintik.

8. Dirang:

Dirang

Dirang csodálatos hely nászútra Arunachal Pradeshben. Ha Arunachal Pradesh legjobb nászútjait keresi, akkor Dirang üdvözli Önt, hogy a legjobb időt töltse Önnek fantasztikus hangulattal.

9. Roing:

Roing

Végül, de nem utolsósorban, Roing egy csodálatos nászutas hely Arunachal Pradeshben. A hely közel 11 km -re van Tezu -tól. Tele van vízesésekkel, amelyek olyan hűvösek és romantikus hangulatot kölcsönöznek.

Hideg dombos idő, de szuper meleg emberek – erről szól Arunachal! Induljon már el, és kezdje le foglalni utazását a természet paradicsomába. A természet csodái, élettársad, te és senki más – nem úgy hangzik, mint egy tökéletes nászút receptje? Ossza meg velünk, hogy tetszett párnak Arunachal élménye. Mindig szeretünk visszajelzéseket olvasóinktól, és visszajelzései csak abban segítenek, hogy jobban segítsünk Önnek! Boldog utazást, és szerelme még erősebbé válhat, amikor gyönyörű új helyeket fedez fel, új utakra és élményekre indul.