9 legjobb nászút Nyugat -Bengáliában édes szívvel

Nyugat -Bengália a kulturális örökség és a modernizáció tökéletes keveréke. A keleti India államban a hófödte hegyektől a gyönyörű strandokig és a mocsaras erdőkig terjedő sokféleségben minden megvan ahhoz, hogy vonzó nászút célpontja legyen. Ha „időnket” keres a jobbik felével, akkor biztosan nem hagyhatja ki ezeket a lélegzetelállító helyeket Nyugat -Bengáliában. Nem mindenki tervezi nászútját Nyugat -Bengáliában, de ha egyszer meglátogatja ezeket a helyeket, biztosan nem felejti el a megszerzett vizuális élményt. Nyugat -Bengália a természet, az élővilág, a romantika és a kaland tökéletes keveréke. Függetlenül attól, hogy milyen típusú párok vagytok – mint a kalandvágyó, romantikus vagy fantasy szerelmesek, Nyugat -Bengália szeretettel és melegséggel fogadja Önt. Darjeeling egyike azoknak a népszerű és leglátogatottabb turisztikai célpontoknak a nászutas párok körében Indiában.

Különböző nászutas helyek Nyugat -Bengáliában:

1. Darjeeling:

Nászút Nyugat -Bengáliában

Valószínűleg Nyugat -Bengália legjobb, legegyedibb és legelbűvölőbb helye. A 6710 láb magasságban fekvő Darjeeling világhírű a teájáról, a buja zöld mezőkről és a Darjeeling Himalája vasútról, amely az UNESCO Világörökség része. Ezeket leszámítva egy utazás játékvonattal felejthetetlenné teszi az utazást. A nyugat -bengáli nászutas helyek közül ez valóban az egyik legromantikusabb hely.

2. Digha:

Digha

A Bengáli -öböl szomszédságában található Digha nyugodt és derűs vize csendes, békés romantikus hellyé teszi a párok számára. Ettől eltekintve az ínyencek paradicsoma. Rendszeresen tartanak tengeri fesztiválokat. Ezenkívül különféle kalandsportokat élvezhet a tengerparton. 187 km -re Kolkata városától Digha Nyugat -Bengália egyik legjobb nászútja.

3. Sundarban:

Sundarban

Azoknak a pároknak, akik valamilyen kalandra vágynak, semmi sem lehet ideálisabb, mint a Sundarbans. A fenséges Királyi Bengáli Tigris endemikus a Sundarban -oknál, és élvezheti kilátásukat és az élővilág többi részét az őrtornyokból, mint Sajnekhali, Sudhanyakhali és Dobanki . A Sundarbans hatalmas mangrove erdői a világ egyik legnagyobbjai, és a növény- és állatvilág elegendő ahhoz, hogy felejthetetlen emlékekkel ragadja meg az elmét.

4. Duár:

Duars

A Duars, ami aszámi nyelven ajtót jelent, Bhután kapuja. Azok a párok, akik szeretnék élvezni a természet szépségét, a Duars a nászutas hely az Ön számára. A buja zöld tea kertek és a Manas Nemzeti Park, a Buxa Nemzeti Park, a Jaldapara Wildlife Sanctuary, a Chapramari Wildlife Reserve, a Mahananda Wildlife Sanctuary, a Gorumara National Park lenyűgöző szépsége lenyűgözi Önt. Sok ritka vadon élő állatfajnak is szemtanúja lehet Duars erdeiben. Ez a természet paradicsoma számodra, és nem szabad kihagynod.

5. Tanfolyam:

Kurseong

A fehér orchideák országa, Kurseong olyan hely, amely híres természeti szépségeiről és túrázási lehetőségeiről. Egész évben kellemes idő van, és Nyugat -Bengália egyik legjobb nászútja. Számos turisztikai látványosság található a környéken, mint például az Ambhotia Shiva templom, az Eagle’s Craig, a DowHill Park, a Giddapahar Durga, a Jagdish Mandir, a buddhista Gompa Montieviotban, hogy csak néhányat említsünk. Az itt található zöldség elég ahhoz, hogy emlékezetes túrát tegyen az Ön számára.

6. Kalimpong:

Nászutas helyek Nyugat -Bengáliában Kalimpongban

Az indiai három visszhangzó régió egyike, Kalimpong híres az általa kínált gyönyörű tájról. A növényvilágán kívül gazdag állatvilággal is rendelkezik. Itt találhatók tigrisek a Neora Valley Nemzeti Parkban. A Deolo Hill és a Zong Dhog Palri Fo Brang kolostor néhány olyan hely, ahol érdemes meglátogatni. A békés hangulat Kalimpongban kötelezővé teszi a párok számára.

7. Láva és Lolegaon:

Nászút helyek Nyugat -Bengáli Lavában és Lolegaonban

A Kalimpongtól mintegy 30 km -re található Lava lélegzetelállító kilátást nyújt a Jelep La és a Rechi La hágókra. Loleygaon egy kisváros, 12 km -re Lava városától. Láva környékén érdemes meglátogatni azokat a turisztikai helyeket, mint a Ratnarishi Gumpha, a Neora -tó és a Chhangey -vízesés. Híres a kilúgozásáról, ezt kerülni kell a monszun idején. Tapasztalja meg a Canopy sétahidat az örökségi erdőben a jobbik felével, és biztos lehet benne, hogy felejthetetlen emlékekkel tér vissza..

8. Mirik:

Mézeshetek a Nyugat-Bengáli államban-Mirik

Az eredetileg Sumendu -tó néven ismert Mirik -tó a legnagyobb természetes tó és Nyugat -Bengália egyik legjobb nászútja. Az Indreni Pull (Szivárvány híd) elnevezésű íves gyaloghíd a tó fölött növeli a tó szépségét. A párok pedálozhatnak a tóban, miközben élvezhetik a csodálatos kilátást.

9. Santiniketan:

Nászút helyek Nyugat -Bengáliában Santiniketan

Azok a párok, akik nyugalommal és gazdag kulturális örökséggel teli helyeket keresnek, nincs jobb, mint Santiniketan egész Nyugat -Bengáliában. Az egyetemi város ma világhírű az itt élő Rabindranath Tagore víziójáról. Számos irodalmi klasszikust írt, miközben ez a hely volt a lakhelye, és ennek a helynek a története és gyönyörű művészete biztosan lenyűgözi Önt.

Nyugat -Bengál minden bizonnyal paradicsom keleten, és nem akarja kihagyni a paradicsomi élményt a nászútra! Az „én” -től „mi” -ig az átmenet biztosan a legjobbat hozza ki belőled a Nyugat -Bengáli által kínált hangulattal és környezettel. Nemcsak a festői szépség imád téged, hanem a különböző etnikai hovatartozások, kultúrák és hagyományok minden bizonnyal életed legjobbjaivá teszik nászútodat, amiért érdemes dédelgetni. Hagyd, hogy szerelmed virágozzon Nyugat -Bengáli szélben.