9 legjobb nászutas hely Andhra Pradeshben pároknak

Andhra Pradeshben a Godavari és a Krisna folyók haladnak át. Nagy állam, határain belül számos érdekes város található, amelyek nászútra látogathatók. Íme a 9 legjobb romantikus nászutas hely Andhra Pradeshben, köztük képekkel.

Látogassa meg ezeket a gyönyörű nászút célpontokat Andhra Pradeshben:

1. Visakhapatnam (Vizag):

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

A fő tengeri kikötő, Visakhapatnam kiváló strandokkal rendelkezik, arany homokkal és tiszta kék óceánvízzel a látóhatárban. A Yarada strand és a Rishikonda strand két ilyen nyilvános strand. Ezen kívül számos más turisztikai látványosság is található, mint például a Katiki -vízesés az araku közelében, az Indira Gandhi Állatkert és a Borra -barlangok. Ez Andhra Pradesh egyik csodálatos nászútja.

 • Romantikus tennivalók: Mi lehet jobb, mint lelki társával sétálni a tengerparton? Hagyja, hogy a homok megérintse a lábát, és romantikát öntjön belé. Csodálja meg a vízesések szépségét, és csodálkozzon lenyűgöző kilátással a kék óceánra. A napot parkok, barlangok és egyéb turisztikai látványosságok látogatásával is töltheti.
 • Hogyan lehet elérni: Vishakhapatnam jó összeköttetéssel rendelkezik a nagyvárosi repülőterekkel. Repülhet Vishakhapatnam repülőtereire, és taxikat bérelhet. Vishakhapatnam saját vasútállomással is rendelkezik, Vishakhapatnam Junction néven.
 • Hol maradjunk: A Taj Gateway, a Novotel és a The Park az egyik magas színvonalú 5 csillagos ingatlan, amely kényelmes tartózkodást kínál. Költségkeretének és kényelmének megfelelően számos szálloda közül választhat.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október -március a legjobb idő Vishakhapatnam meglátogatására, mivel a nyári hónapokban a rekkenő hőség kissé kellemetlen lehet.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Nyári hónapokban ne látogasson el a városba, mert rendkívül meleg lehet. Ne felejtse el azonban meglátogatni a barlangokat, parkokat és más turisztikai látványosságokat. A strandokat is érdemes meglátogatni.

2. Tirupati:

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

Az év minden szakában több zarándok özönlik ebbe a kisvárosba. Ez a város a jámbor egyének egyik fő központja, a kultúrában és a vallásban elmerült, számos gyönyörű és gazdag múltú templommal. Sri Venkateswara templom, Sri Govindaraja swami templom és az Istennek szentelt templom Balaji csak néhány ezek közül. Ebben a városban más látnivalók is találhatók, mint például állatkertek és múzeumok. A Talakona -vízesések, a Szarvaspark, a TTD Gardens és a Sri Vari Múzeum ezek közül néhány.

 • Romantikus tennivalók: Ha te és a jobbik feled valami isteni és békés helyre szeretnéd fektetni a lelkedet, akkor Tirupati a helyed. Nyugtassa meg belső énjét a gyönyörű templomok szent légkörében. A vízesések körül tökéletes romantikus környezetet is találhat. Fedezze fel kertjeit, múzeumait, parkjait és egyéb turisztikai látványosságait szabadidejében.
 • Hogyan lehet elérni: A Tirupati repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik az ország nagyvárosával. 15 km -re van a repülőtértől a fővárosig. Tirupati saját vasútállomással is rendelkezik.
 • Hol maradjunk: Sok ötcsillagos és átlagos minősítésű szálloda található Tirupati városában. Szállodák, apartmanok és menedékházak könnyen elérhetők a városban. Néhány templom szállást is biztosít.
 • A legjobb idő a látogatásra: Látogasson el Tirupatiba november és március között, mivel az időjárás hűvös és nagyon kellemes.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Tirupati jól ismert templomairól. Látogassa meg Sri Venkateswara templomot, Sri Govindarajaswami templomot és a nagyon népszerű Balaji templomot.

3. Vijayawada:

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

Vijayawada vagy Bezawada az egyik legjobb nászút célpont Andhra Pradeshben. Andhra Pradesh többi városához hasonlóan itt is vannak templomok, történelmi épületek és egyéb látnivalók, például múzeumok és parkok. Az Undavalli -barlangok, a Mogalarajapuram -barlangok, a Bhavani -sziget, az Eluru melletti Kolleru -tó, a Prakasam -barrage és a Victoria Múzeum néhány ezek közül.

 • Romantikus tennivalók: Ha úgy tervezte, hogy romantikus nyaralását Vijayawadában tölti, akkor sok mindent tartogat Önnek. Ezen a helyen rengeteg park, barlang és múzeum található. Egy romantikus estéhez és egy gőzölgő meleg snackhez beszélgetés közben látogasson el a város gyönyörű tavaiba.
 • Hogyan lehet elérni: Vijayawada városába könnyen eljuthat repülővel vagy vonattal, mivel saját repülőtérrel és vasútállomással rendelkezik. Vijayawada busszal könnyen megközelíthető különböző városokkal.
 • Hol maradjunk: A luxus 5 csillagos ingatlanoktól a minimalista és szerény szállásokig a Vijayawada számos szállodát kínál.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október -március az ideális idő Vijayawada meglátogatására. Mérsékelt éghajlata van, és a tél nagyon enyhe.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Vijayawada az egyik legjobb nászút célpont. Ne hagyja ki a barlangokat, múzeumokat és parkokat. A csodálatos tavak megéri.

4. Nellore:

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

Elsősorban mezőgazdasági város Nellore templomai, kertjei, tavai és erődítményei vagy más építészeti épületei miatt kiváló nászút célpont lehet Andhra Pradeshben. Ezek közül néhány a Mypadu strand, a Pulicat -tó, a Venkatagiri -erőd, a Nelapattu -madárrezervátum és a Penchalakona -vízesés, a Jonnawada -templom.

 • Romantikus tennivalók: Ha a legjobb szerelmi vakációt szeretné tölteni a jobbik felével, látogasson el Nellore -ba. A gyönyörű kertek, tavak és erdők biztosan lenyűgöznek. Sétálhat egy hosszú romantikus sétára a tengerparton, és hagyhatja, hogy a lába a homokba süllyedjen.
 • Hogyan lehet elérni: A helyi vasútállomás segíthet kényelmesen elérni ezt a célállomást. Ha azonban repülővel indul, a legközelebbi repülőtér a Tirupati. Onnan taxit lehet bérelni.
 • Hol maradjunk: Nellore -ban tisztességes ingatlanok állnak rendelkezésre a kényelmes tartózkodáshoz. A szállodát költségvetés és preferencia alapján választhatja ki.
 • A legjobb idő a látogatásra: Októbertől áprilisig a legjobb idő Nellore látogatására a megfelelő időjárási körülmények miatt.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Ügyeljen arra, hogy a nyári hónapokban ne tervezze meg nyaralását, mivel itt rendkívül meleg lehet. A vízesések, tavak, strandok és más turisztikai látványosságok megéri az idejét.

5. Chittoor:

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

Csendes mezőgazdasági város, a Chittoor a Ponnai -folyó partján található. Békés környezetet kínál izgalmas turisztikai tevékenységekkel, például sétákkal, történelmi helyszínek felfedezésével és csak egymás társaságának élvezetével. A Horsley Hills különösen híres turisztikai helyszín. További ilyen helyek a Kaundinya Wildlife Sanctuary, Kalavagunta, Gurramkonda, Fort Mogili és Ramagiri. Ez az egyik legjobb nászutas hely andhra pradesh -ben a fiatal párnak forró időben.

 • Romantikus tennivalók: Ha olyan nyaralóhelyre vágyik, amely ízelítőt ad a kultúrából, a festői szépségből és a kalandokból, fontolja meg Chittoort nászútnak. Horsley Hills a város fő turisztikai attrakciója, amelyet a jobbik felével fedezhet fel. A Kaundinya Wildlife Sanctuary vadon élő állatokat is megnézheti. A párok megoszthatnak egy örömteli pillanatot a város kultúrájának felfedezésével.
 • Hogyan lehet elérni: A Chittoor saját vasútállomással rendelkezik, amely az ország nagyvárosaihoz kapcsolódik. A Chittoor legközelebbi repülőtere Chennaiban található, ahonnan taxit bérelhet.
 • Hol maradjunk: A városban átlagosan luxusszállodák, menedékházak és apartmanok bérelhetők.
 • A legjobb idő a látogatásra: Mivel a tél és a monszun a legjobb alkalom, hogy meglátogassa ezt a helyet, a nyaralást november és április között tervezheti.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A Horsley Hills a város egyik legszebb és legismertebb turisztikai látványossága, amelyet feltétlenül meg kell látogatnia az újonnan házasodott pároknak.

6. Kurnool:

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

Kurnool nemcsak Andhra Pradesh, hanem egész India egyik legrégebbi városa. A barlangfestmények a paleolit ​​korba vezetik vissza létezését. Ez a terület tehát gazdag történelmi épületekben, mint a Kurnool -erőd, az Adoni -erőd, a Mahanandi és a Belum -barlang. A Nallamala erdő és a Rollapadu madárrezervátum olyan helyek, ahol a természet szerelmesei élvezhetik a növény- és állatvilág változatosságát. Ez a békés város tökéletes környezetet teremt egy nászútra.

 • Romantikus tennivalók: Ha Ön és kedvese készen áll arra, hogy felfedezze hazánk gazdag kultúráját és történelmét, akkor a Kurnool az Ön számára a hely. Ez India legrégebbi városa, és ezért a leghitelesebb szépsége. A párok csodálatos időt tölthetnek el a történelem mélységei felé romantikus helyszíneken.
 • Hogyan lehet elérni: A hajdarábádi Rajiv Gandhi nemzetközi repülőtér és a Tirupati repülőtér a legközelebbi repülőterek. A Kurnool helyi vasútállomásokkal rendelkezik, amelyek India nagyvárosaihoz csatlakoznak.
 • Hol maradjunk: A Trident és az Oberoi az egyik legismertebb ötcsillagos ingatlan a városban. Középkategóriás szállodák könnyen elérhetők.
 • A legjobb idő a látogatásra: A téli hónapoknak kell a legjobb alkalomnak lenni Kurnool látogatására, mivel a nyár rendkívül forró és kellemetlen lehet a nászútra.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Az olyan erődök, mint Adoni és Kurnool nagyon híresek, és gyönyörűen ábrázolják hazánk történelmét és kultúráját. A párok örülnének ezeknek a gyönyörű erődöknek a környezetében.

7. Amalapuram:

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

Egy kis város gazdag örökséggel, Amalapuram számos fontos templomnak ad otthont, amelyeket számtalan istenségnek szenteltek. Ezek közül a legszebbek közé tartozik az Appanapalli templom, az Ainavilli Siddhi Vinayaka templom és a Sree Veereswara Swamy Temple. Érdekes látogatás, különösen jámbor személyek számára. Amalapuram tehát Andhra Pradesh egyik kulturális szempontból gazdag nászútja.

 • Romantikus tennivalók: Ha Ön és partnere egyaránt vallásosak, és szerény menekülésre vágynak, az Amalapuram a tökéletes nászút hely az Ön számára. Vegyen részt néhány gyönyörű templom jámbor és nyugodt légkörében. Tökéletes fiatalító a lelkek számára.
 • Hogyan lehet elérni: Vijayawada és Rajahmundry a legközelebbi repülőterek Amalapuramhoz. A reptérről kényelmesen lehet taxit bérelni. A Palakollu a legközelebbi vasútállomás Amalapuram városától.
 • Hol maradjunk: A városban számos szálláshely áll rendelkezésre. Kényelme szerint bérelhet szállodai szobát, apartmant vagy szállást.
 • A legjobb idő a látogatásra: Amalapuramban az időjárás egész évben kellemes, így a legjobb idő a látogatásra, ha elegendő ideje van egy romantikus nyaralásra.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: Az Amalapuram azoknak készült, akik minőségi időt szeretnének eltölteni az istenség és a béke karjaiban. A város templomait mindenképpen meg kell látogatni.

8. Secunderabad:

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

Ez a város hasonlít Hajdarábádhoz, és vegyes lakossággal, valamint számos fontos történelmi épülettel és erőddel rendelkezik, mint például a Golconda erőd, a Trimulgherry erőd és más turisztikai helyek, mint például a Hussain Sagar -tó, a Konaseema és a Birla Mandir. Ez Andhra Pradesh egyik legjobb nászútja. A Birla Planetárium, a Saidanima sír és a Mindenszentek temploma további érdekes helyek, amelyeket érdemes felfedezni.

 • Romantikus tennivalók: A város gazdag öröksége és kulturális szépsége biztosan megdöbbent. Romantikus nászutat tölthet partnereivel a tavak, barlangok, templomok, erődök és más mesterséges remekművek felfedezésével. Secunderabad biztosan elbűvöl esztétikus nézeteivel és nászútjaival.
 • Hogyan lehet elérni: A Hyderabad -i Rajiv Gandhi nemzetközi repülőtér és a Vijayawada repülőtér a város legközelebbi repülőtere. A Sitafal Mandi pályaudvar egy helyi vasútállomás, amely jól kapcsolódik az ország nagyvárosaihoz.
 • Hol maradjunk: A Novotel, a Taj és a Marriot Secunderabad egyik híres ötcsillagos szállodája. Sok alacsony és középkategóriás szálloda könnyen elérhető.
 • A legjobb idő a látogatásra: Ha szeretné élvezni a monszunot Secunderabadban, június vége – október eleje a tökéletes idő. A legjobb alkalom a hely látogatására a tél.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A város fő látnivalói a tavak, mandírok és régi erődök. Ne felejtse el meglátogatni a Birla Planetáriumot, a Saidanima sírt és a Mindenszentek templomát.

9. Rajahmundry:

Nászutas helyek Andhra Pradesh -ben

A védikus kultúrában gazdag város visszanyúlik a történelemhez. A Godavari áthalad rajta, és ez a vonzás egyik fő oka. A Papi -dombok, a Dowleswaram -patak, a Kadiyapulanka óvoda, a csónakázás a Godavari -ban, a Kotilingeshwara -templom, a Markandeya -templom, a Pattiseema néhány olyan turisztikai hely, amelyet meg kell látogatni. Az érdekes tevékenységek ilyen nagy listájával Rajahmundry Andhra Pradesh egyik legjobb nászútja.

 • Romantikus tennivalók: Mi lehet jobb, mint egy szórakoztató beszélgetés a Godavari -ban csónakázás közben? Rajahmundry a legromantikusabb helyeket kínálja a tökéletes nászúthoz. Sok tevékenységet végezhet a párjával. Ez egy ideális város egy pár számára, akik alig várják, hogy felfedezzék a történelem és a kultúra gazdagságát.
 • Hogyan lehet elérni: Rajahmundry rendelkezik az egyik legszebb és legnagyobb vasútállomással, amely jól kapcsolódik a városokhoz. A legközelebbi repülőtér a Rajahmundry repülőtér.
 • Hol maradjunk: Különféle ötcsillagos és szerény ingatlanok állnak rendelkezésre a városban. Könnyen bérelhet szállást igényei szerint.
 • A legjobb idő a látogatásra: Nincs se nagyon hideg, se nagyon meleg. Az éghajlat mérsékelt, és nem tapasztalható túl erős monszun. Ezt a helyet egész évben meg lehet látogatni.
 • Óvintézkedések és egyéb látnivalók: A Godavari -dombon való csónakázás az egyik fő tevékenység, amit itt végeznek. A Papi -dombok a festői szépség örömét nyújtják Önnek, amire szüksége van a nyaralásához.

Most, hogy felsoroltuk Andhra Pradesh legjobb nászútjait, sietnie kell, és le kell foglalnia a látogatást. Tökéletes helyszín azoknak a pároknak, akik kalandra, nyugalomra, festői szépségre, kultúrára, örökségre és a történelem ízére vágynak. A városok kellemes időjárása még vidámabbá teszi nyaralását. Ha a megadott információk segítettek, ne felejtsen el visszajelzést hagyni, és ossza meg barátaival!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Rossz idő a nyár Andhra Pradesh látogatására?

Andhra Pradesh legtöbb városában rendkívül forró nyár van. Néhány város mérsékelt éghajlattal rendelkezik, így egész évben látogatható. Javasoljuk, hogy nyaralását a téli hónapokban tervezze, mivel ebben az időszakban rendkívül kellemes. A monszun tökéletes alkalom lehet az állam meglátogatására is, ha szereti az esőt.

2. Van -e óvintézkedés, mielőtt Andhra Pradesh -be látogatunk?

Andhra Pradesh egy nagy állam, és meglehetősen biztonságos a turisták számára. Az emberek alaposan élvezik a kultúra gazdagságát és a festői szépséget, amelyet az állam kínál. Nincsenek ilyen óvintézkedések, amelyeket meg kell tennie a nyaralás tervezése előtt. Javasoljuk azonban, hogy nyáron ne látogasson el. A nyár rendkívül forró lehet azoknak a pároknak, akik romantikus és kényelmes kikapcsolódásra vágynak!

3. Hol találok strandokat Andhra Pradeshben?

Vishakhapatnam egy jól ismert város Andhra Pradeshben, és nagyon híres strandjairól. Ha Ön és szerette egy minőségi időt szeretne eltölteni egy tengerparton, ez az ideális hely az Ön számára. A Yarada strand és a Rishikonda Andhra Pradesh két legnépszerűbb nyilvános strandja. Élvezheti a város gyönyörű vízeséseit és tavait is.