9 legjobb nászutas hely Kullu Manali -ban pároknak

Mivel a házassági szezon mindjárt itt van, lehet, hogy már elkezdte tervezni a nászút szakaszát. Ha még nem tette meg, akkor érdemes azonnal elkezdenie felfedezni őket. Mindenki arról álmodozik, hogy nászútját a romantikus helyszíneken tölti külföldön, de azt nem tudja, hogy van néhány olyan desztifolt az országban, amelyek ugyanolyan szenvedélyesek lehetnek, mint a tengerek. Az egyik ilyen kedvenc hely Indiában a Kullu Manali. Sok kalandozási lehetőséggel, mint például síelés, siklóernyőzés, rafting és hegymászás, ez az egyik legkeresettebb hely a kalandorok számára is. Íme egy lista a 9 legjobb helyről, amelyeket érdemes figyelembe venni a Kullu Manali nászutas helyein.

Kullu Manali legcsodálatosabb nászútjai:

1. Rohtang -hágó:

Rohtang -hágó

A Rohtang -hágó magasan, 3978 méter magasságban fekszik a tengerszint felett, a Pir Panjal tartomány méhében. ami a kullu manali egyik legjobb nászútja, a környék festői tája és a titkos vízesések.

2. Hidimba Devi templom:

Hidimba Devi templom

A Hidimba Devi templom 1553 -ban épült, és vastag deodar erdők között található. Ez a templom az egyik Pandav testvér, Bheem feleségének szentelt, egyedülálló építészettel és hindu és buddhista stílus keverékével. elsősorban fából készült, ez az egyik legvonzóbb nászutas hely Kullu és Manali területén

3. Vashist melegvizes források:

Vashist melegvizes források

Egy kicsit távol Manalitól ez a melegvizes forrás az ókori India öt folyója – Beas – egyikén található. A tavasz lehetővé teszi a teljes magánéletet, és a hab a tortán a török ​​stílusú fürdőházak, amelyeket megfizethető áron lehet lefoglalni, így ez az egyik legolcsóbb nászutas hely Kullu Manali -ban.

4. Solang -völgy:

Solang -völgy

Hópontként is ismert, a Solang -völgy számos hóesés sportágnak ad otthont, mint a siklóernyőzés, a síelés stb. Ha véletlenül Ön az egyik bátor szívű újonnan házaspár, akkor ezt feltétlenül meg kell látogatnia Kullu és a nászútjainak listáján. Manali.

5. Basheswar Mahadev templom:

Basheswar Mahadev templom

A Bajura kisvárosban található Basheswar Mahadev templom az ország egyik ősi temploma, amelyet Lord Shivának szentelnek. híres istenségek kőfaragásairól, és amikor új útra indul az életében a párjával, feltétlenül tegye azt a nászút céljává Kullu Manali -ban.

6. Nehru Kund:

Nehru Kund

A Nehru kund hidegvízi forrás, amely a Birghu folyóból ered. ez a hely különleges nyugalmat és boldogságot kínál mindazoknak, akik látogatnak. el kell mennie az új partnerével az életben!

7. Sultanpur palota:

Sultanpur palota

A korábban Rupi palotaként ismert Sultanpur palotát nemrégiben felújították, miután földrengés rongálta meg. ez a palota a gyarmati korszakhoz tartozó hagyományos festményekkel és építészettel büszkélkedhet. Ebben a palotában voltak a Kullu -völgy uralkodói.

8. Beas folyó:

Beas folyó

A Beas folyó különféle kaland sportokat kínál minden látogatónak, és ezért a Kullu -völgy szívének is nevezik. A folyó híres Sándor birodalmának keleti határaként is, ie 326 körül. A folyó partja nagyon romantikus hangulatú és festői tájjal rendelkezik.

9. Ma Sharvari temploma:

Ma Sharvari temploma

Ez egy ősi templom Kullu Manali -ban, és ha véletlenül arra megy, hogy megünnepelje egy új életszakasz kezdetét, látogasson el és kérjen áldást a boldog és házas életért!

Kullu Manali, ahol a hőmérséklet akár 8 fok is lehet, az egyik legnépszerűbb nászút célpont Indiában. Az alacsony hőmérséklettel együtt jár a nagy intenzitású romantika, amely rejtve lehet benned. A meleg miatt biztos, hogy hangulatos lesz belül. Azonban bátran tegyen egy utazást a Himalája városában, és tegyen néhány emléket. És igen, hogyan felejthetjük el a havat. Ahol hó van, ott hóharcnak kell lennie. Legyen azonban óvatos, és ne sértse meg partnerét a hóharcban. Bármilyen romantikus is, a lehetőségek közé tartozik, hogy tönkreteszi az egészet. Most nem akarunk ilyen dolgokat a nászútunkon, ugye? Ha tud más nászút célpontokat Kullu Manali városában, kérjük, ossza meg visszajelzéseit és javaslatait.