9 legjobb nászutas hely Uttaranchalban részletekkel

Uttaranchal dombos terepen a legjobb egy tökéletes nászúthoz. A hely nagy és nyugodt kilátással büszkélkedhet a Himalájára és a környék kulturális gazdagságára. A gyönyörű környék, a fantasztikus vadvilág és a lelki szentség nagyszerű nyaralást tesz lehetővé. Nem számít, mikor házasodsz össze, de Uttaranchalba látogatni pároddal örök élmény lenne. A lenyűgöző hegyi állomások hideg hőmérséklettel és kellemes időjárási viszonyokkal ideálisak az újonnan házasodott pároknak és a nászútnak. Ez egy biztonságos hely a nászútra, mivel a táj gazdagodik a természet szépség csodáiban. Az alábbiakban felsoroljuk Uttaranchal legjobb nászútjait a házasság tökéletes kezdetéhez.

Gyönyörű képek nászutas helyek Uttaranchalban:

1. Virágok völgye Nemzeti Park:

Virágok völgye Nemzeti Park

A gyönyörű völgy széles körben ismert a különböző növény- és állatvilágról, valamint az alpesi virágok varázslatos rétjeiről. Ez a gazdagon változatos régió nagyszerű módja annak, hogy örüljön a természetnek és szépségének. Az ember körbejárhatja a helyet, hogy többet felfedezzen. A lélegzetelállító báj völgye Uttaranchal egyik legjobb nászútja.

2. Jim Corbett Nemzeti Park:

Nászutas helyek Uttaranchalban - Jim Corbett Nemzeti Park

A nemzeti park jelentős turisztikai attrakció és sok tigris otthona. A dzsip szafari a legjobb módja annak, hogy felfedezze szépségét és vadonját. A szűz természetnél nincs jobb hely a szerelem és a romantika felfedezésére.

3. Nainital -tó:

Nainital -tó

A Nainital -tó természeti szépségeivel, nyugodt környezetével és édesvizével feltétlenül meglátogatható. Gazdag növény- és állatvilág veszi körül, ami szépséget kölcsönöz a tónak. A rendelkezésre álló vitorláslétesítményekkel tökéletes kiruccanás egy romantikus nászútra szeretteivel.

4. Rajaji Nemzeti Park:

Rajaji Nemzeti Park

A nemzeti park tulajdonában van a Shiva likes, ami a Himalája nyomdokain van, és tigrisrezervátum. Gazdag növény- és állatvilága csodálatos úti célt tesz lehetővé.

5. Nanda Devi:

Nanda Devi

A második legmagasabb hegy lélegzetelállító tájjal rendelkezik, amely minden nászutat különlegessé tesz. A Nanda Devi Nemzeti Park a csúcs közelében található, természettel és szépségével. Menjen el túrázni és hegymászni a párjával, és erősítse a köteléket.

6. Mussorie:

Mussorie

Ez a “hegyek királynőjeként” elnevezett gyönyörű hely turisták ezreit vonzza egész évben. Ennél jobb, mint ez a kis romantikus dombállomás, ha nászútját tölti a párjával. Sétálhat a gyönyörű helyen, kötélen haladhat, és kedvére vásárolhat.

7. Kedarnath templom:

Kedarnath templom

Az egyik leghíresebb templom, amelyet Lord Shivának szenteltek, a Himalája havas területein található. Adi-Shankaracharya építette, és a templom felmászása kalandos és vallásos utazás.

8. Hó nézőpont:

Hó kilátópont

Havas kilátás a város egyik legnépszerűbb turisztikai pontja. A Nainital -tó és a környező, elbűvölő környék megtekintése kötélen történik. Ez Uttaranchal egyik legjobb nászútja.

9. Abbott -tartó:

Abbott Mount

Ez egy dombállomás, amely 6400 láb magasságban található a tengerszint felett, és tökéletes hely a nászútra. A festői szépség, amely körülveszi, valamint a borított fenyőerdők, valamint a Himalája látványa, valami más élményt nyújt a nászútra. Látogasson el a sűrű erdők között található templomba.

Uttaranchal a magasztos természeti szépség és a derűs spiritualitás földje. A hely a romantika, a nyugalom és a fiatalítás tökéletes keveréke. Az izgalom, a frissesség és a szerelem légkörében ez a csemege minden nászútra készülő pár számára. Ezek Uttaranchal legjobb nászútjai, amelyeket meglátogathat az év vége előtt, vagy ütemezheti újévi vakációkra. Tégy életre szóló emlékeket, és mutasd meg úti célodat az itteni természet csodái közepette.