9 legjobb nászutas úti cél Srí Lankán

Sri Lanka lenyűgöző szigete, amelyet az Indiai -óceán ragyogó kék vize vesz körül, tökéletes nászutas kapu minden ifjú házaspár számára. Ez a nap, tenger és homok országa szinte bárki számára kínál választási lehetőséget. Legyen szó kristálytiszta és homokos strandokról, vadrezervátumokról, templomokról és régészeti romokról vagy végtelen teabirtokokról; semmi sem lehet romantikusabb, mint élvezni a szép estét a házastársával ebben az országban!

nászút célpontok Srí Lankán

A tevékenységek széles skáláját is igénybe veheti, kezdve a búvárkodástól, a sűrű erdőkben való túrázásig és az éneklő halak lagúnájának vagy az elefánt árvaháznak a látogatásáig. A lehetőségek végtelenek! Íme tehát a leghihetetlenebb nászutas helyek, ahol szereted a madarakat a földi mennyországban:

A legcsodálatosabb nászút célpontok Srí Lankán:

1. A Tangalle Beach- Délkeleti part:

A Tangalle Beach- Délkeleti part

A Yala dzsungel perifériáján található az érintetlen Tangalle Beach, amely az egyik híres Srí Lanka -i nászút. Ennek a csillogó türkizkék víznek a szélei gyönyörű szállodákkal és villákkal vannak tele öblök és öblök mellett. A fehér homokos strandok csemegét jelentenek a szemnek, és még egyszer rá fognak esni!

2. A Trincomalee strand- keleti part:

A Trincomalee strand- keleti part

Ha egy félreeső tengerpartot és egy csendes tengerpartot keres, hogy együtt töltse partnerével, ez az ideális hely néhány meghitt pillanatra és napozásra. A leghíresebb strandok itt az Uppuveli és a Nilaveli strandok.

3. Bentota- nyugati part:

Bentota- nyugati part-nászút célpontok Srí Lankán

Ezt a látványos lagúnát a Bentota Gangesz szent folyó és a hatalmas óceán egyesülésével jelölték, és tenyér árnyékos partvonalaival Srí Lankán mézeshetekre látogatnak. A part menti városban különféle kaland sportokat is kipróbálhat, például vízisíelést, búvárkodást, szörfözést stb..

4. Jaffna- Északnyugat:

Jaffna- Északnyugat

A történelem szerelmeseinek és az akadémiai rajongóknak ez a hely jól ismert érdekes történelméről- például a portugál és a brit megszállásokról, valamint a tamil felszabadító mozgalomról. Ne hagyja ki a Jaffna erődöt és a Nagadeepa hindu templomot, amikor itt tartózkodik.

5. Yala Nemzeti Park:

Yala Nemzeti Park - Nászút célpontok Srí Lankán

A természet szerelmeseinek és madármegfigyelőknek ideális választás a Yala Nemzeti Park, amely 97 878 ​​hektáron terül el és Srí Lanka délkeleti részén található. Ez a félszáraz erdő híres a leopárdfotózásról, különböző ritka madárfajokról és történelmi emlékekről.

6. Negombo:

Negombo

A közismert nevén Kis Róma, Negombo egy másik kedvenc Srí Lanka -i nászút célpont. Híres sokféle tengeri finomságáról, például garnélarákról, rákról, homárról és a Srí Lanka -i gyarmatosítás számos régészeti maradványáról..

7. Ella, Bandarawela:

Ella, Bandarawela

A hegyoldalban fekvő Ella falu páratlan kilátást nyújt a végtelen teabirtokokra, erdei menedékhelyekre és elbűvölő előtetőkre. Látványos kilátásokért ne hagyja ki az Ella -sziklát, az Ella Gap -ot. És a Kis Ádám csúcsa.

8. Nuwara Eliya:

Nuwara Eliya - Nászút célpontok Srí Lankán

Nuwara Eliya közismert nevén „Kis -Anglia”, és híres bőséges növényzetéről, lejtős tájáról, vörös téglából készült házakról és a régi vidékek hangulatával rendelkező klubokról. A kötelező látnivalók közé tartozik a Lover’s Leap Fall, a Laksapana-vízesés, a Rawana-vízesés és a buja teaültetvények.

9. Kandy:

kandy - Nászút célpontok Srí Lankán

Ha szeretné élvezni a Srí Lanka-i kultúra és az ínycsiklandó finomságok hangulatát, Kandy a legjobb hely. Buddha fogrelikviájának otthona, ne hagyja ki a Pinnawala elefánt árvaházat és a Kandyan táncot a Kandyan Kulturális Központban.

Végül, de nem utolsó sorban, amikor meglátogatja ezt az egzotikus országot, soha ne felejtse el kipróbálni a szimbólumok finom finomságait, az Édességet, a Savanyú és a Hal Curryt. A mézes nyögők számára ideális idő a sziget látogatására decembertől márciusig, amikor az időjárás nyugodt és a legjobb. A nászutas Srí Lanka -i utazás tagadhatatlanul gyönyörű választás, és soha nem fogja megbánni, hogy ezt az úti célt választotta elsődleges preferenciájaként!