9 lenyűgöző nászút a Tripurában részletekkel

Tripura, egy kis északkeleti állam, tele van csodálatos turisztikai célpontokkal. Itt találhatók gyönyörű tavak, hegyek, paloták, múzeumok, templomok és kolostorok. A hely turisztikai központ zöld völgyekkel és gyönyörű hegyláncokkal. Ez a gyönyörű állapot tökéletes menekülés Önnek és szeretteinek egy tökéletes nászútra. Íme néhány Tripura legjobb nászútja.

A legjobb nászutas helyek Tripurában képekkel:

1. Jampui -dombok:

A Jampui dombok tökéletes helyszín egy romantikus kiruccanáshoz. Az utat közúton kell megtenni, hogy élvezze a hely szépségét. Tapasztalja meg a forró forrásokat és a festői kilátást. A Jampui -dombok Tripura kedvenc nászútjai közé tartoznak.

 • Mi lehet jobb egy romantikus randin, miközben Ön és partnere gyönyörködik a festői kilátásban, amelyet ez a hely kínál? A Jampui -dombok tökéletesek azoknak a pároknak, akik békét és vigaszt keresnek ebben a dombos államban. A párok nem hagyhatják ki ezt a romantikus menekülést a mindennapi élet nyüzsgése elől.
 • Dharmanagar, Panisagar és Pecharthal a legközelebbi vasútállomás Jampui dombjaihoz. Ezek a vasútállomások körülbelül 60 km -re vannak a célállomástól.
 • Alázatos és fényűző szállások állnak rendelkezésre a Jampui dombokon, a Vangmunban és az Eden Tourist Lodge -ban. A költségvetést és a preferenciákat figyelembe véve bérelhet szállást.
 • Ezt a helyet az esős évszakban is meglátogathatja. A téli hónapok azonban a legkellemesebbek Tripurában. November a legjobb alkalom a látogatásra, mert a narancsfesztiválra szólít fel.

2. Kamalasagar -tó:

A Kamalasagar egy mesterséges tó Tripurában. Ez egy népszerű hely egy romantikus piknikre. Ez egy nagyszerű hely a szabadidő eltöltésére és a természet élvezetére. Navaratri alatt mela kerül megrendezésre, amely sok turistát vonz.

 • A párok élvezhetik a tóra nyíló kilátást, és romantikus beszélgetéseket oszthatnak meg egy kis piknik vacsora közben. Ez Tripura egyik legjobb nászútja, és párokat kínál nyugodt és gyönyörű környezettel. A párok biztosan élvezni fogják a természetet.
 • A Kamalasagar -tó közel fél órányi autóútra fekszik Agartala városától. Agartala repülővel vagy vonattal érhető el. Az Agartala Singer bhil repülőtér jó összeköttetéssel rendelkezik a nagyvárosokkal. Agartala és Jongendranagar a két vasútállomás Agartala városában.
 • Sok szálloda, menedékház és egyéb szálláshely áll rendelkezésre Agartala városában és Kamalasagarlake közelében.
 • Agartala egy kicsit túl meleg a nyári hónapokban. Az esték és az éjszakák azonban kellemesek. A monszun is nagyon kellemes idő egy nyaraláshoz itt. A tél a legjobb alkalom, hogy meglátogassa ezt a nászutas úti célt.

3. Tripura Állami Múzeum:

Ezt 1970 -ben alapították. Most a város szívében, az Ujjayanta palotában található. Ritka képeket és epigrammákat őriz numizmatikai bizonyítékokkal, amelyek kiemelik Tripura és néhány szomszédos állam dicső múltját. Ez a hely összekötheti Önt, miközben felfedezi minden elvarázsoltságát.

 • Ha Ön és szerettei egyike azoknak a pároknak, akik rendkívül szívesen ismerkednek az ország kultúrájával és történelmével, akkor ez a hely az Ön számára. A Tripura Állami Múzeum ízelítőt kínál az állam történelméből és gazdag kultúrájából. A pároknak minden bizonnyal csodálatos időjük lesz itt.
 • A Tripura Állami Múzeum mindössze 2 km -re található a Matabari pályaudvartól. 70 km -re van az Agartala repülőtértől. Könnyedén bérelhet taxit vagy taxit az úticél eléréséhez.
 • A Tripura és az Agartala mindenféle szállodát, menedéket és üdülőhelyet kínál. Költségvetése és kényelme szerint bármilyen helyet bérelhet.
 • Októbertől februárig a legjobb idő Tripura látogatására, mivel az időjárás viszonylag kellemesebb. Ezt a helyet monszun hónapokban is meglátogathatja. Vigyázzon a zuhogó és csúszós utakra. A nyarak rendkívül forróak, és teljesen el kell kerülni a Tripura felfedezését a nyári hónapokban.

4. Matabari:

Az ősi Tripura Sundari vagy Matabari templom meglehetősen jól ismert turisztikai célpont Tripurában. Az ottani istenség áldásaival nem lehet jobb hely a házasélet megkezdéséhez.

 • Azoknak a pároknak, akik szeretik a jámbor és nyugodt környezetet kínáló helyeket, meg kell látogatniuk a Matabari templomot nászútjukra. Ez az isteni helyszín biztosan megadja Önnek a szükséges kikapcsolódást és lelki békét. Tökéletes nászutas hely azoknak a pároknak, akik spirituális szinten szeretnének kapcsolatot teremteni. Nem szabad kihagyni ezt a nászutas helyet!
 • A Singer bhil repülőtér Agartala a legközelebbi repülőtér a Matanbari templomhoz. 54 km -re van a repülőtértől. A helyszín eléréséhez könnyen lehet taxit vagy taxit bérelni. Agartala, Jogendranagar, Jirania és Ambassa a templomhoz legközelebbi vasútállomások.
 • Sok szálloda és menedékház áll rendelkezésre a templom közelében és a fő városrészben. Könnyen lehet szállást foglalni a költségvetésnek és a preferenciáknak megfelelően.
 • A legjobb alkalom a templom meglátogatására a téli hónapokban. A tél a legkellemesebb ebben az állapotban. Ezt a templomot monszun idején is meglátogathatja. A nyarat azonban kerülni kell. A nyári hónapok kellemetlenné tehetik nyaralását a hőmérséklet emelkedése miatt.

5. Dumboor:

A Dumboor -tó kötelező nászút célpont Tripurában. Élvezze a csodálatos kilátást a dombokra a 48 szigetből álló csoportból. A madarak megfigyelése és a hajókirándulások még emlékezetesebbé teszik az élményt.

https://stylesatlife.com/articles/honeymoon-places-in-tripura/

 • Ez egy tökéletes nászút helyszín azoknak a pároknak, akik romantikára és kalandra vágynak. A párok alaposan élvezni fogják a hely festői szépségét. Sőt, a hajókázás megér egy próbát. Az olyan tevékenységek, mint a madármegfigyelés, biztosan elkötelezik az embereket és elvesznek a természet szépségében.
 • A Dumboor -tó mindössze 60 km -re fekszik Udaipurtól, míg 120 km -re Agartala városától. Repülhet vagy vonatozhat Agartala vagy Udaipur városába. Mindkét helyszínről kényelmesen megközelíthető a Dumboor -tó.
 • Sok hotel és menedékház áll rendelkezésre a Dumboor -tó közelében pároknak és családoknak. Könnyen bérelhet szállást költségvetésének és kényelmének megfelelően.
 • A legjobb idő a téli hónapok meglátogatására. A téli hónapok rendkívül kellemesek, és a hőmérséklet tökéletes egy romantikus nyaraláshoz. Ön is meglátogathatja ezt a helyet monszunként, de kissé vigyázzon a csúszós utakra. Ezen a területen heves esőzések lehetnek. A nyarat kerülni kell a rendkívül meleg időjárás miatt. A hőmérséklet emelkedése kellemetlen lehet a nyaraláshoz.

6. Unakoti:

A helyiek tele vannak ölelési szikla domborművekkel, amelyeket Lord Shivának tartanak, a helyiek a Shaivism néven ismert egyedülálló hagyományt ünneplik, ami azt jelenti, hogy csak Shivaért imádkoznak. A sziklafaragások itt csodálatosak, és a falfestmények szépségükkel biztosan emlékezetes helyek. A vízesések az egész tájat kiegészítik, így felejthetetlen nászutas célpont.

https://stylesatlife.com/articles/honeymoon-places-in-tripura/

 • Ön és kedvese romantikusabbá és felejthetetlenné teheti nyaralását, ha meglátogatja ezt a helyet. Unakoti gyönyörű sziklafaragásokat, vízeséseket és lenyűgöző tájat kínál. A párok biztosan élvezni fogják ennek a helynek a nyugalmát és az emberi kéz által művelt művészetet. Ezért ez egy ideális hely egy romantikus nyaraláshoz.
 • A Kumarghat vasútállomás mindössze 20 km -re található. Helikopteres szolgáltatások állnak rendelkezésre Agartala és Kailashahar területén is. Ez a legelőnyösebb és leggyorsabb módja annak, hogy elérje ezt a helyet.
 • Sok szálloda és menedékház áll rendelkezésre Agartala városában vagy Unakoti közelében. Könnyen bérelhet egy helyet a költségvetésnek és a kényelemnek megfelelően.
 • A legjobb alkalom, hogy meglátogassa ezt a helyet a téli hónapokban. A tél a legkellemesebb ebben az állapotban. Ezt a templomot monszun idején is meglátogathatja. A nyarat azonban kerülni kell. A nyári hónapok kellemetlenné tehetik nyaralását a hőmérséklet emelkedése miatt.

7. Kunjaban palota:

A Kunjaban, amely a hely zöld dombja, festői szépségéről ismert. A hely tökéletes a pihenésre és a zöld szépség, a zöld kertek, a gyümölcsös és egy kis állatkert dicséretére. Ez a palota isteni tanúja volt Rabindranath Tagore alkotásainak. A palota belsejében tiszta és szépen lerakott kertek találhatók. Frissítse fel elméjét, és élvezze a sétát a környéken partnerével. Ez Tripura nagyszerű nászútjai közé tartozik.

https://stylesatlife.com/articles/honeymoon-places-in-tripura/

 • Ön és jobb fele nagyon jól érezheti magát a Kunjaban palotában, miközben sétál a kertekben. Ez egy gyönyörű palota és tökéletes nászút helyszín az ifjú párok számára. Békés hely, kultúrában és történelemben gazdag. Fiatalítsa meg elméjét e nyugodt palota felfedezésével.
 • A Kunjaban Palace mindössze 5 km -re található Agartala városközpontjától. Agartala repülővel vagy vonattal érhető el. Az Agartala repülőtér és a vasútállomás jó összeköttetéssel rendelkezik India nagyvárosával.
 • A Kunjaban -palota közelében és Agartala városában sok szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Könnyen bérelhet szállást a költségvetés és a preferencia szerint.
 • A legjobb idő a téli hónapok meglátogatására. A téli hónapok rendkívül kellemesek, és a hőmérséklet tökéletes egy romantikus nyaraláshoz. Ön is meglátogathatja ezt a helyet monszunként, de kissé vigyázzon a csúszós utakra. Ezen a területen heves esőzések lehetnek. A nyarat kerülni kell a rendkívül meleg időjárás miatt. A hőmérséklet emelkedése kellemetlen lehet a nyaraláshoz.

8. Malancha Niwas:

A Kunjaban palotával szomszédos bungaló egy dombon állt, eredetileg „kachha ház” volt, ahol Tagore 1919 -es látogatása során tartózkodott. A „Puccs” építményt később építették, és ma Malancha Niwas nevet kapta. Ez egy tökéletes hely a látogatásra és a felfedezésre nászút alatt.

https://stylesatlife.com/articles/honeymoon-places-in-tripura/

 • Malancha Niwas tökéletes nászút célpontnak bizonyulhat párok számára. Ez egy ősi ház, és vigasztalást és békét kínál az embereknek. Ez egy meglehetősen üres hely, így a párok pihenhetnek. Tökéletes kiruccanás az újonnan házasodott pároknak!
 • A Malancha Niwas mindössze 5 km -re található Agartala városközpontjától. Agartala repülővel vagy vonattal érhető el. Az Agartala repülőtér és a vasútállomás jó összeköttetéssel rendelkezik India nagyvárosával.
 • Sok szálloda és menedékház áll rendelkezésre a Malancha Niwas közelében és Agartala városában. Könnyen bérelhet szállást a költségvetés és a preferencia szerint.
 • A legjobb idő a téli hónapok meglátogatására. A téli hónapok rendkívül kellemesek, és a hőmérséklet tökéletes egy romantikus nyaraláshoz. Ön is meglátogathatja ezt a helyet monszunként, de kissé vigyázzon a csúszós utakra. Ezen a területen heves esőzések lehetnek. A nyarat kerülni kell a rendkívül meleg időjárás miatt. A hőmérséklet emelkedése kellemetlen lehet a nyaraláshoz.

9. Tripura Örökség Park:

A nyugalom oázisa az Agartala államban található Tripura Heritage Park mintegy 4 hektáros területen. Szürreális helyre szállítja a látogatót, bepillantást nyújtva a növény- és állatvilágba, kiegészítve Tripura kultúrájával. A parkban rengeteg őshonos növény és fa található. Ez egy ideális hely arra, hogy tovább menjen és pihenjen a nászút alatt.

https://stylesatlife.com/articles/honeymoon-places-in-tripura/

Tegyen egy romantikus hajókirándulást a tavon, és emlékezzen meg közben. A Mahalra nyíló kilátás, amely a tóra néz, még érdekesebbé teszi az Ön számára is. A kilátás, amit kapsz, talán még a szívedet is kihagyja.

 • Ez a park teljesen igazolja a nászút célját. A Tripura Heritage Park nagyon nyugodt és megnyugtató környezetet kínál. A párok sétálhatnak itt, és élvezhetik az egzotikus fákat és növényeket. A növény- és állatvilág biztosan elbűvöl. Hajóútra indulhat, és harapnivalókat fogyaszthat, miközben elnyeri a hely nyugalmát.
 • Agartala repülővel vagy vonattal érhető el. Az Agartala repülőtér és a vasútállomás jó összeköttetéssel rendelkezik India nagyvárosával.
 • Könnyen bérelhet szállást Agartala városában. Ez a hely alacsony és magas kategóriájú szállodákat és menedékházakat kínál. Foglalhat helyet kényelmének és pénztárcájának megfelelően.
 • Agartala egy kicsit túl meleg a nyári hónapokban. Az esték és az éjszakák azonban kellemesek. A monszun is nagyon kellemes idő egy nyaraláshoz itt. A tél a legjobb alkalom, hogy meglátogassa ezt a nászutas úti célt. Ezen a helyen nagyon kellemes idő van a téli hónapokban, és a párok számára kényelmes az állam felfedezése.

Ezek voltak Tripura legjobb nászútjai. Fedezze fel kedvesével a festői helyeket és a buja tájat. Látogasson el a félreeső helyekre a tökéletes romantikus kiruccanáshoz, és tegye nászútját még különlegesebbé. Élvezze minden pillanatát, amelyet a párjával tölt ebben a kis India államban. A meglepetések valójában kis csomagokban érkeznek!