9 romantikus nászút a Sikkimben 2021 -ben

A Sikkim India egyik csendes, békés és legszebb dombállomása. Tökéletes környezetet biztosít egy romantikus nyaraláshoz szeretteivel. A Himalája lábánál fekvő Sikkim sok mindent kínál turistáinak. Itt van egy lista a kilenc legjobb nászutas helyről Sikkimben.

Gyönyörű nászutas helyek Sikkimben:

1. Gangtok:

Sikkim fővárosa, Gnagtok sok mindent kínál. Ide tartoznak a Kachendzonga -hegység, a Jhakri -vízesés és a Kyongnosla -vízesés hófödte tartományai, a festői szépség, a természet és a legjobb békés kolostorok, például az Enchey -kolostor.

nászutas helyek Sikkimben

 • Gangtok festői szépséget és természetet kínál a legjobban. Vessen el Gangtok szépségében, és csodálja meg a vízeséseket és a kolostorokat. A párokat biztosan elvarázsolja a nászút helyszínének tája és boldog környezete.
 • A Gangtokhoz legközelebbi repülőtér Bagdodra, Nyugat -Bengália. Körülbelül 124 km -re van Gangtoktól. Könnyen bérelhet autót vagy taxit a repülőtérről. A kilátás és a Teesta -folyó az Ön hátterében biztosan megdöbbent. A Bangdodrából helikoptert is vehet. A legközelebbi vasútállomás a Silpauri -i Jalpaiguri.
 • Októbertől december közepéig a legjobb idő Gangtok meglátogatására. Ez a gyönyörű dombállomás Észak -Keleten kellemes időjárást kínál egész évben.
 • Sok ötcsillagos ingatlan és szerény szálloda áll rendelkezésre Gangtokban. Költségvetésének és kényelmének megfelelően választhat szállást.
 • A Nathu La, a Rumtek kolostor és a Namgyal Technológiai Intézet Gangtok egyik leghíresebb turisztikai látványossága. Ezeket a helyeket kötelező meglátogatni a nászutas párok számára.

2. Tsomgo -tó:

A tóhoz vezető út festői és hihetetlenül szép. A kanyargós utak a havas Fehér -hegység közepette pokoli romantikus utat tesznek lehetővé. Ha Ön a természet szerelmese, akkor látni fog néhány ritka szépséget, köztük olyan virágokat, mint a Primulas, a kék és sárga pipacsok és más ír virágok. A tó póni- és jak -túrákat is kínál, amelyek temperamentumuktól függően kalandosnak tűnhetnek. Elég annyit mondani, hogy ez a tó minden elvárásnak megfelel.

nászutas helyek Sikkimben

 • Szó sincs arról, hogy a párok itt ne szerelmeskednének újra. Tsomgolake Sikkim egyik leg mennyei és lenyűgöző nászútja. Ha te és élettársad közelebb szeretnéd érezni magad a természethez és annak csodáihoz, akkor ez a tökéletes hely a béke és a szeretet pillanatának megosztására.
 • Közel 2 órát kell vezetnie, hogy elérje Tsomgolake -ot Gangtokból. A Gangtokhoz legközelebbi repülőtér Hangdogban, Nyugat -Bengáliában található. Körülbelül 124 km -re van Gangtoktól. Könnyen bérelhet autót vagy taxit a repülőtérről.
 • Sok szálloda, menedékház és más szerény szállás található Gangtokban és a tó közelében. Könnyen bérelhet egy helyet a költségvetése és kényelme szerint.
 • Októbertől december közepéig a legjobb idő a Tsomgo-tó látogatására. A mézeshetek gyönyörű, festői kilátása jobban élvezhető a téli hónapokban. Az időjárás azonban egész évben kellemes.
 • A póni- és jak -túrák biztosan kalandos rohanást biztosítanak. Feltétlenül vegyen részt ezekben a tevékenységekben, hogy felejthetetlenné tegye nászútját.

3. Namchi:

Több mint fehér ez a város zöld. Az utcán és a kertben számos virág található, amelyek az egész várost lefedik. Az itt található Sherdup Choeling kolostort mindenképpen érdemes meglátogatni. A sziklakert, a tea kertek, a Khangchendzonga tartomány és a Namchi Mahotsav a legfontosabb látnivalók ezen a helyen.

Namchi

 • A szerelmes madarak minden bizonnyal imádni fogják Namchit a buja zöld kertekért, a fa kertekért és a gyönyörű auráért. Ideális hely azoknak az újonnan házasodott pároknak, akik rendkívül szeretik a természetet. Kell a kertek és a kolostor a jobbik felével.
 • Namchihoz a legközelebbi repülőtér a Bangdogra repülőtér. Ezen a repülőtéren kényelmesen bérelhet taxit vagy taxit, hogy elérje úti célját. A Namchihoz legközelebbi vasútállomás New Jalpaiguri, Namchi dombvárosa pedig jó összeköttetésben áll a közeli városokkal..
 • Namchiban sok szálloda és menedékház áll rendelkezésre. A párok saját igényeiknek és költségvetésüknek megfelelően könnyen bérelhetnek szállást.
 • Március -május a legjobb alkalom Namchi látogatására. A hőmérséklet mérsékelt, és a nyaralása kellemes lehet. Egy másik megfelelő időtartam szeptembertől novemberig tart.
 • A Samdruptse, a Temi Tea Garden, a Ngadak kolostor és a Char dham templom Namchi többi fontos turisztikai látványossága..

4. Yuksom:

Ez a kisváros Sikkimben található, Sikkim egyik legizgalmasabb túraútvonalán. Nyugodt, kicsi és otthonos hely, kis nyaralókkal és nádtetővel. Olyan, mint valami képeskönyv. Az üres, de gyönyörű területek felfedezésével töltött békés nap tökéletes módja a nászút megkezdésének. Számos hely található a természet szerelmeseinek, mint például a Khangchendzonga Nemzeti Park és a történelmi Norbugang Park. Vannak kolostorai, amelyek közül a leghíresebbek közé tartozik a Dubdi Gompa és a Kathok Wodsalin Gompa. Tashitenka egy történelmi emlékmű.

Yuksom

 • Melyik pár nem szeretne ízelítőt kapni a történelemből és a természetből? Merüljön el Yuksom természeti szépségében és gazdag történelmében. Ez Sikkim egyik legélvezetesebb nászútja. A Love Birds felfedezheti a város parkjait és kolostorait.
 • A Yuksomhoz legközelebbi vasútállomás a New Jalpaiguri, amely körülbelül 150 km -re található. Könnyen bérelhet taxit a vasútállomásról, hogy elérje Yuksomot. A legközelebbi repülőtér Bagdogra, 170 km -re Yuksom városától. A repülőtéren taxik is rendelkezésre állnak.
 • Yuksomban és a szomszédos városokban sok szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Könnyen bérelhet szállást a költségvetés és a kényelem szerint.
 • A Summers Yuksomban kellemes időjárást kínál a turisták számára, hogy felfedezzék ezt a helyet. A hőmérséklet 10 fok körül marad. Télen párok is meglátogathatják ezt a várost, de az idő nagyon hideg.
 • A Khecheopalri -tó, a Kanchenjunga -vízesés, a Pemayangtse -kolostor más szerény turisztikai látványosságok ennek a szerény városnak..

5. Zuluk:

Egy másik kis falu, amely a tengerszint feletti magasságban található, Zuluk sok mindent kínál. A legfontosabb látnivalók közé tartozik a Nag templom, a Kanchenjungha -hegy és a Thambi kilátó. Ez Sikkim egyik legjobb nászútja.

Zuluk

 • Ha csak szereted a madarakat, csak örülj a szemednek és értékeled a természetet, ez a legjobb nászút célpont számodra. Ez a falu magasan fekszik, és sok mindent tartogat az újonnan házasodott párok számára. Ez minden bizonnyal Sikkim egyik legromantikusabb nászútja.
 • Zuluk körülbelül 4 órás autóútra fekszik Gangtoktól. Gangtokba vasúton és légi úton is el lehet jutni. A Gangtokhoz legközelebbi repülőtér a Bagdogra repülőtér. Jalpaiguri és Siliguri a legközelebbi vasútállomás.
 • Ebben a faluban sok szálloda és szállás található. Könnyedén lefoglalhat szerény és hangulatos szállást költségvetésének és kényelmének megfelelően.
 • A legjobb idő Zuluk látogatására augusztus és szeptember. Ezekben a hónapokban a vadvirágok látványa tárul elénk az egész faluban. Az időjárás nagyon kellemes a párok számára, hogy élvezzék romantikus kiruccanásukat.
 • Thambi kilátó, Sikkim selyem útvonal és Lungthung kilátó a legfontosabb turisztikai látványosságok. A szerelmes madarak nem hagyhatják ki ezeket a lélegzetelállító kilátásokat.

6. Nathula Pass:

Ez India és Tibet határán fekszik. A régi selyemkereskedelmi út része volt, és így nagy történelmi értékű hely. Az esztétikai vonzereje szempontjából is sokat kínál. A Himalája ölében található, körülvéve a hófödte csúcsok. A hóban sétálás mellett gyönyörű háborús emlékművel is rendelkezik, amelyet a turisták szívesen látogatnak.

Nathula Pass

 • Ez a hatalmas történelmi értékű hely remek nászútnak bizonyulhat az újonnan házasodott párok számára. Nemcsak festői szépséget kínál, hanem háborús emlékművel is rendelkezik. A szerelmes madarak biztosan élvezni fogják a történelem és a szépség lényegét ezen a helyen.
 • A Nathula -hágóhoz legközelebbi repülőtér a Bagdogra. Közel 178 km -re van a repülőtértől. A legközelebbi vasútállomás a Jalpaiguri és a Siliguri. Taxi áll rendelkezésre a repülőtéren és a vasútállomáson.
 • Vannak szállodák és menedékházak a Nathula -hágón és környékén. A párok kényelmet és pénztárcát figyelembe véve foglalhatnak szállást.
 • Április-június közepe a legjobb alkalom a Nathula-hágó látogatására. A téli hónapok rendkívül fagyosak és hidegek lehetnek, és a hőmérséklet -25 fokig is csökkenhet. A monszunok nagy fenyegetést jelentenek erre a nászútra, mivel csúszás lehetséges.
 • A Baba Harbajan Singh Mandir, a Mera Bharat Mahan domb és az Indo-Kína határához vezető lépcső további fontos turisztikai látványosságok..

7. Lachung, Lachen és Yumthang -völgy:

Egy kis falu, ez több tibeti törzs lakóhelye. Észak -Sikkimben található ezen a helyen a legromantikusabb dolog – hó! Sétálni az utcáin, csak sütkérezni egymás társaságában, és élvezni a kilátást, tökéletes módja a nászút eltöltésének. Ez az egyik legjobb nászút célpont Sikkimben. Az itt található Gurudongmar -tó télen befagyott, és kötelező látogatás. Lachung Gompa az egyik híres kolostor.

Lachung, Lachen és Yumthang -völgy

 • A Sikkim gazdag kultúrájának felfedezésének legjobb módja, ha meglátogatja Lachungot, Lachent és a Yumthang -völgyet. A párok megcsodálhatják ennek a helynek a csábító kilátását, és élvezhetik az ételek és tevékenységek hagyományait. Ez a tökéletes nászút helyszín azoknak a pároknak, akik kalandra vágynak.
 • Langung, Lachen és Yumthang völgye közúton érhető el Gangtokból. A Gangtokhoz legközelebbi repülőtér a Bagdogra, a legközelebbi vasútállomás pedig a Jalpaiguri és a Siliguri. Béreljen taxit Gangtok eléréséhez. Egy éjszakát Gangtokban kell maradnia, és másnap el kell kezdenie az utazást.
 • Gangtokban és a völgyekben sok hangulatos szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Kényelmesen bérelhet egy helyet a költségvetés és a preferencia szerint.
 • Február vége -június a legjobb idő ezeknek a völgyeknek a látogatására. Az időjárás kellemes, és június közepén is látni fogják a virágzó virágokat.
 • A Bhewma -vízesés, az Amitabh Bachchan -vízesés, a BhimNala -vízesés és a Lachung -folyó szintén fontos látnivalók..

8. Teesta folyó:

A folyója télen megfagyott, nyáron pedig csillogónak és tisztának tűnik. Attól függően, hogy melyik hónapban látogatja ezt a helyet, itt különféle kaland sportokat űzhet. Ide tartozik a rafting és a kajakozás nyáron. Ezen a helyen vannak a legszebb madarak is.

Teesta folyó

 • Ön és szerette megoszthatja a romantika pillanatát a folyó közelében. A Teesta folyó gyönyörű nászutas helyet kínál pároknak. Azok, akik kalandra vágynak, eljöhetnek ide, és kipróbálhatják a raftingot és a kajakozást. A madármegfigyelés szintén olyan tevékenység, amelyet a turisták itt nagyon élveznek.
 • A Teesta folyó körülbelül 180 km -re fekszik Gangtoktól. Gangtokba légi vagy vasúti úton juthat el. A Gangtokhoz legközelebbi repülőtér a Bagdogra, a legközelebbi vasútállomás pedig a Jalpaiguri és a Siliguri. Béreljen taxit Gangtok eléréséhez. Egy éjszakát Gangtokban kell maradnia, és másnap el kell kezdenie az utazást.
 • A Teesta folyó közelében számos szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Könnyen bérelhet szállást a költségvetés és a kényelem szerint.
 • December -június a legjobb idő a Teesta -folyó látogatására. Élvezheti a vízi sportokat és a kellemes időjárást. Teljesen kerülje a látogatást ezen a helyen monszunban a folyók duzzadása miatt az eső miatt.
 • A Teesta -folyó ideális hely a nászútra. A vízi sportokat ki kell próbálni, és a párok biztosan élvezni fogják a kalandot.

9. Ravangla:

Egy kisváros, Sikkim Ravangla panorámás kilátással, jak túrákkal és más jellegzetes látnivalókkal rendelkezik. Békés környezetet biztosít, romantikus kiruccanáshoz.

Ravangla

 • Ez Sikkim egyik legszebb és legnyugodtabb helye. A párokat biztosan elragadja a helyi látnivalók szépsége és egyéb tevékenységek. Az újonnan házas pároknak is érdemes itt kirándulniuk jak -túrákra, hogy emlékezetesebbé tegyék szerelmi nyaralásukat.
 • A Ravanglahoz legközelebbi repülőtér a Bagdogra repülőtér. Körülbelül 130 km -re található. A legközelebbi vasútállomás Siliguri és Jalpaiguri. Taxit bérelhet a repülőtérről és a vasútállomástól, hogy elérje célját.
 • Ebben a régióban sok szálloda és otthonos vendégház áll rendelkezésre. Szállást bérelhet kényelmének és pénztárcájának megfelelően.
 • A nyári szezon a legjobb alkalom Ravangla látogatására. A turisták is szívesebben látogatják ezt a helyet nászútra szeptemberben, októberben és novemberben.
 • A Ravangla Buddha Park (kép), a Tashiding kolostor és a Bon kolostor más fontos turisztikai látványosságok..

Így a Sikkim Indiában a legjobb nászút célpontok közé tartozik, és elképesztően megfelelő helyszín egy nászútra.