9 romantikus nászutas hely Uttar Pradeshben 2021

Uttar Pradesh -t „India szívének” nevezik. A hely gazdag kulturális örökséggel büszkélkedhet. Töltse álmai nászútját, hogy felfedezze ezt a gyönyörű helyet fantasztikus ételeivel és látványos lakomáival. Ez egy biztonságos hely, ahol párok látogathatnak el nászútra. Sok turisztikai célpont található Uttar Pradeshben, ahol egyes helyeket kifejezetten nászutas pároknak szánnak. Uttar Pradesh a műemlékek és erődök városa. Láthatjuk a királyság maradványait In UP -ben. Ha szereti látni az ilyen történelmi emlékműveket és az ókori Uttar Pradesh erődítményeit, akkor a város sok meglepetéssel várja Önt. Az alábbiakban néhány Uttar Pradesh -i legjobb nászutas hely található.

Nászutas helyek Uttar Pradeshben képekkel:

1. Taj Mahal:

Taj Mahal

Egyetlen hely sem lesz jobb, mint maga a szerelem emlékműve, hogy megünnepelje a nászutat. Taj Mahal tisztító fehér megjelenésével és lélegzetelállító kivitelezésével határozottan a tökéletes nászút helyek közé tartozik Uttar Pradeshben. Fedezze fel a szeretetet és a szépséget a világ e híres csodájával.

2. Agra erőd:

Agra erőd

Fedezze fel a helyet és fedezze fel a szerelmet a falú város csodálatos látványa között. Az erőd a hatalom, az erő és az ellenálló képesség szimbóluma. A homokkő vörös színét tükörre csiszolták, mint a csillogás, lenyűgöző látványt nyújtva. Azon túl, hogy csodálatos erőd a történelemben, az Erőd csodálatos egy romantikus sétára.

3. Lucknow:

Lucknow

Lucknow óriási turisztikai vonzerő Nawabi kultúrájával és modernségével, amely zökkenőmentesen szembeállítja a mogul kultúrát és a konyhát a modern kilátásokkal. Ez egy olyan város, amely bájosan visszaviszi az időben a romantika és a kulturális gazdagság korszakába. Lucknow csodálatos ételeket kínál, a biryanival a lista élén. Kényeztesse magát lakomákkal és szórakozással a Nawabs városában. Ez a romantikus város vitathatatlanul Uttar Pradesh egyik legjobb nászútja.

4. Allahabád:

Allahabad

Allahabad egy szent város, amely hírhedt az irodalomról, a szent folyókról és a történelemről. 12 évente ad otthont a híres Kumbh Melának. Allahabad szintén gazdag a történelemben, és egy lélekváros, amely irodalmi törekvések születéséről ismert. Fedezze fel a szerelmet ennek a művészi városnak az utcáin.

5. Sarnath:

Sarnath

Sarnath egy kis város a Ganga és a Gomti mellett, ahol Gautama Buddha tartotta első prédikációját és tanította a Dharmát. Ez a történelem szerelmeseinek szól. Ott van a Dhamek sztúpa, egy hatalmas és nagy henger alakú sztúpa, amely a Kr.e. 3. századból származik, és Ashoka császár építette. A templom varázslatos romjai, ahol Buddha első esős évszakát töltötte, remek hely a felfedezésre. A Sarnath Régészeti Múzeum a buddhista művészet és kultúra mintáit tartalmazza. Ez a nyugalom Sarnath a boldogság helye.

6. Mirzapur:

Mirzapur

Mirzapur egy város a Vindhyas közepén. Festői, három folyóval, négy erőddel, dombokkal és vízesésekkel, valamint a szőnyegszövés örökségével. A Ganga folyó és a parton fekvő ghatok sok turistát vonzanak minden évben. Fedezze fel a lenyűgöző Chunar -erődöt, a Vindham és a Sirsi -vízesést, és kényeztesse magát az óratoronnyal, amelyet a londoni Big Ben testvérének tartanak. Ne hagyja ki a barlangfestmények felfedezését szeretett személyével.

7. Jhansi:

Jhansi

Jhansi parkokkal, tavakkal, templomokkal és erőddel rendelkezik lenyűgöző környezetben. Jhansi történelmi város, és sok felfedezésre vár. Ez kötelező azoknak, akik ízlik a helyi művészet, kultúra és konyha számára. Fedezze fel az erődöket, vegye áldásait a templomokban, és tartson romantikus nászutat a festői tavak és parkok mellett.

8. Pilibhit:

Pilibhit

A Pilibhit egy festői tigrisrezervátum az India-Nepál határ mentén. A hely csodálatos növényi és állati sokféleséggel rendelkezik. Tegyen romantikus sétát a vadonban ebben a nemzeti parkban, és tegye szórakoztatóvá a nászutat. Kalandozzon a párjával, és fedezze fel a környéket.

9. Fatehpur Sikri:

Fatehpur Sikri

Fatehpur Sikri egy 16. századi város, amelyet a híres mogul császár, Akbar épített. A város lélegzetelállító építészete örökké híressé teszi. A paloták a letűnt kor építészeti ragyogását tükrözik. Fedezze fel a Panch Mahal-t, a Diwan-i-Khas-t, a Buland Darwaza-t, a Johbhai-palotát és a Lótusz-trónt, hogy értékelje valódi építészeti mesterségét.

Ezek voltak Uttar Pradesh legjobb nászútjai. A mogul építészettől az isteni ghatokig és a fantasztikus ételekig minden megtalálható Uttar Pradeshben. Ez a kép tökéletes hely a nászút eltöltésére. Az utazási és túrázó társaság számos izgalmas nászutas csomagot kínál a legjobb áron. Csak google és javítsa ki a kényelmes csomagot. Ezeken a helyeken kívül, ha tud még felfedezetlen helyeket Uttar Pradeshben, kérjük, írjon nekünk visszajelzést.