A legjobb 9 nászutas hely Malajziában

Malajzia Ázsia egyik leggazdaságosabb üdülőhelye. Alkalmas mind a luxusutazók, mind a hátizsákos utazók számára. A csodálatos klíma határozott plusz. A napot, homokot, esőerdőket, dombokat, kalandokat és ízletes ételeket kínáló hely tökéletes egy álom nászútra. Az alábbiakban bemutatjuk néhány legjobb nászút célpontot Malajziában.

A legnépszerűbb nászutas helyek Malajziában képekkel:

1. Tioman -sziget:

nászutas helyek Malajziában

Tioman -sziget egy elvarázsolt hely, ahol a legenda arról szól, hogy egy sárkányhercegnő itt pihent, amikor meglátogatta hercegét. A sziget maga is sárkány alakú. A buja trópusi dzsungel, hegyi patakok, érintetlen strandok és az egzotikus tengeri élet elterjedése teszik ezt a helyet Malajzia egyik legjobb nászút célpontjává. Pihenhet a tengerparton, vagy olyan vízi sportokat űzhet, mint a kajakozás, a szörfözés és a jet-ski.

2. PulauLangkawi:

nászút-helyek-malajziában_pulaulangkawi

PulauLangkawi egy egzotikus sziget, amelyet fehér homokos strandok és türkizkék vizek vesznek körül. A kék tenger, a zöld belvízi rizsföldekkel és furcsa festői falvak teszik ezt a szigetet Malajzia egyik tökéletes nászútjának. Megmártózhat a Seven Wells vízeséseknél, siklóval a Gunung Matchincang csúcsára siklhat, és felfedezheti a víz alatti világot, hogy kalandos legyen a nászútja..

3. Batu Ferringhi strand:

nászút-helyek-malajziában_batu-ferringhi-beach

A Batu Ferringhi Beach Penang egyik legnépszerűbb strandja Malajzia nyugati partján. Ez a tökéletes nászutas úti cél Malajziában ideális a tengerparti pihenéshez és a tenger élvezetéhez. Mindkét oldalon mérföldnyi puha fehér homok és hosszú kanyargós út jellemzi. Kalandozzon a párjával, és menjen lovagolni, para-vitorlázni és jet-ski-t. Feltétlenül fedezze fel az utcákat egy trishaw -ban.

4. Pangkor -sziget, Perak:

nászút-helyek-malajziában_pangkor-sziget-perak

Ez a sziget Malajzia legszebb strandjaival rendelkezik, így Malajzia kedvenc nászútja. A Nipah Beach és a Coral Beach tökéletes hely a nászutasoknak. A korallok, a halak és a tengeri uborkák lenyűgöző látványa fokozza ennek a szigetnek a csillogását. A gyönyörű strandok teszik ezt a helyet Malajzia legvarázslatosabb nászútjának.

5. Cameron Highlands:

honeymoon-places-in-malaysia_cameron-highlands

Cameron Highland ideális dombvidéki nászút célpont teaültetvényekkel, eperfarmokkal, buja völgyekkel és dombokkal. A hűvös és szellős éghajlat örvendetes változás Malajzia más részein tapasztalható hőséghez képest. Ez a kedvenc a természet szerelmeseinek.

6. Sabah River Safari:

honeymoon-places-in-Malaysia_sabah-river-safari

Ez azoknak a pároknak szól, akik nem mindennapi módon szeretnék megtapasztalni a természetet. Vegyen fel egy csábító folyami szafarit a Kinabatangan folyón, és élvezze a vadon élő állatokat teljes pompájában. Vegyen egy éjszakai szafarit, hogy elkapja az éjszakai vadvilágot egy izgalmas élményért. Élvezze az egyszerű természetes életet a Nature Lodge -ban, az esőerdők közepette. Látogasson el a Teknős -szigetre, és fedezze fel a környéket.

7. Taman Negara:

nászút-helyek-malajziában_taman-negara

Legyen csodálatos utazás a trópusi esőerdők között Taman Negara -ban szeretettével. Tegyen romantikus sétát a világ leghosszabb maláj függőhídján. Menjen kalandos dzsungelkirándulásokra. Az éjszakai szafari során csodálja meg azokat a virágokat, amelyek csak éjszaka virágoznak, mint a vízisárkányok, a sötétben világító gombák és más éjszakai csodák. Ez a lenyűgöző természetcsoda Malajzia népszerű nászútjainak egyike.

8. Kuala Lumpur:

nászút-helyek-malajziában_kuala-lumpur

Kuala Lumpur egy élénk város, rengeteg felfedeznivalóval. Fedezze fel partnerével a Petronas -tornyok és a Batu -barlangok építészeti csodáját. Töltsön el egy romantikus napot a város utcáin és utcáin, válasszon kedvére, vásároljon, és kóstolja meg ízlelőbimbóit csodálatos helyi ételekkel. Ez a kedvenc nászút célpontja Malajziában.

9. Kota Kinabalu:

nászút-helyek-malajziában_kota-kinabalu

A Kota Kinabalu egy nagyszerű kalandcsomag. Izgalmas élmények sokaságát kínálja a merész ördögöknek. Kényeztesse magát a sziklamászás, a búvárkodás, a szabadidős búvárkodás vagy a szabadtüdős merülés kalandjaival. Induljon el a Wetland folyami hajóútra a Klias Wetland Mangrove Forest rezervátumban szeretteivel, és élvezze a természetet annak sokszínűségében.

Malajzia a modernitás és a pán-ázsiai kultúrák tökéletes keveréke. Legyen félreeső kiruccanás, kalandtúra, gyönyörű városnézés, és töltsön álom nászutas utazást. Látogassa meg Malajzia legjobb helyeit nászútra.