Nászút Indiában januárban? – Fontolja meg ezt a 9 nagyszerű úti célt

Legyen az nagy vagy kicsi költségvetésű nászút; az éleslátó javaslatok nagy segítséget nyújtanak ahhoz, hogy elkölthessék azokat az értékes időket, miután összekaptak. Mindazoknak a szerelmesmadaraknak, akik januárban mézesheteken tartózkodnak, nem szabad kihagyniuk az India által kínált ötletes lehetőségeket. Számos gyönyörű úti cél van, amelyek tökéletesek romantikus kiruccanásokhoz Indiában; tökéletes minden hónapban és évszakban. Íme, a január kilenc legjobb nászútja Indiában.

Nászút célpontok Indiában januárban:

Íme a legjobb nászutas helyek januárban egész Indiában. A legjobb nászutas helyeket keresi Indiában, ez a cikk segít.

1. Agra:

Nászutas helyek Indiában januárban

A világ hét csodájának egyike, a Taj Mahal továbbra is a szeretet megdönthetetlen szimbóluma. Mi lehet jobb, mint bevinni a házastársát ennek a régi épületnek a falai közé, és érezni azt a szeretetet, amely elárasztja ezt az emlékművet? Az Indiától északra található Agra ad otthont ennek a nagyszerű épületnek, és egyéb történelmi emlékekkel is rendelkezik, mint például az Agra erőd, Chini ka Rauza, Ram Bagh, Mariam sírja és így tovább. Január az egyik legkedvesebb és legkényelmesebb hónap, amikor meglátogathatja ezt a helyet, mivel telel, és az éghajlat kellemes és hűvösebb. Kétségtelen, hogy Agra januárban India egyik legjobb nászútja.

 • A párok meglátogathatják a Sadar Bazart, és élvezhetik az utcai ételeket, vagy elutazhatnak a Keoladeo Ghana Nemzeti Parkba, és eltölthetnek időt autózással..
 • Agra Uttar Pradeshben található, így az utazás meglehetősen egyszerű a nemzeti és nemzetközi házaspár számára. Van egy jól összekapcsolt és kiterjedt vasúthálózat, és választhatja a közúton történő utazást is. Emellett számos buszjárat is elérhető az ország más részeiről.
 • Agra a turisták forró pontja egész évben, ezért sok szállást kínál. A párok választhatnak, hogy szállodákban, otthoni szállásokon vagy kormányzati vendégházakban szállnak meg, amelyek mindegyike egyformán jó és ésszerű.
 • A mughalai ételek, a Kachori, a Bedhai és a Chaat nagyszerű ételek, amelyeket a helyi üzletekben lehet kipróbálni hiteles ízük miatt.
 • Agra Kheria repülőterét az Air India rendszeres járatai kötik össze Új -Delhiben. A hely két államközi buszvégállomással rendelkezik, és jól kapcsolódik más buszpályaudvarokhoz. Agrában öt vasútállomás is található, és a legközelebbi Taj Mahalhoz az Agra Cantt pályaudvar található.
 • Egy háromnapos látogatás megfelelő lenne ahhoz, hogy a párok élvezzék ezt a helyet és a környékét. Az utazás megtervezése és a helyi idegenvezetők elkerülése könnyű lenne a pénztárcán.

2. Daman és Diu:

Daman és Diu

Ez a két kis enklávé Nyugat -Indiában olyan hely, ahol a világ legszebb strandjai találhatók. Itt látni fogja, hogy arany és fehér homok keveredik a tiszta kék óceánba, és szikrázik a napsugarak által. A több mint 450 éve tartó portugál megszállás kitörölhetetlen nyomokat hagyott a helyen. Az itteni strandok a fő turisztikai attrakció, és a nyugodt és szeles időjárás miatt januárban a legjobb nászút helyek Indiában. Habár Damannak van egy gyönyörű strandja, a Devka nevű, nem teljesen biztonságos itt úszni. Van azonban egy vidámpark a strand közelében, és más műemlékek, például a 17. századi Szent Jeromos -erőd és a Bom Jesus -templom, hogy áztassanak minket a hely dicsőségében. Ehhez képest Diu inkább tengerparti üdülőváros, a Nagoa strand pedig híres az érintetlen szépségéről.

 • A Jain templom, a Samudra Narayan Mandir, a Mirasol vízi park meglátogatása, valamint a kalandos sportok széles választéka Daman és Diu strandjain csak néhány lehetőség a párok közül. A Ghoghla strand Diu legnagyobb strandja, és kiváló lehetőségeket kínál úszásra, szörfözésre és ejtőernyőzésre.
 • A legközelebbi repülőtér Damanhoz és Diuhoz Mumbaiban található. Ehelyett vonattal is utazhat, ebben az esetben a Vapi vasútállomás lenne a legközelebb az úticélhoz. A közúton való áthaladás szintén egy lehetőség, amelyet megtehet.
 • Üdülők és szállodák állnak rendelkezésre minden árkategóriában, hogy a párok visszavonulhassanak a napi utazás és városnézés után.
 • Egy 4 napos tervezett túra megfelelő lenne a párok számára, hogy utazzanak, és különböző tevékenységeket élvezhessenek ezeken a helyeken.

3. Jaisalmer:

Jaisalmer

A kultúrában gazdag Rajasthan államban található Jaisalmer gyönyörű erődökkel, figyelemre méltó villákkal és ókori havellekkel rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak egy szórakoztató és kalandos kirándulásra. Az „Aranyváros”, ahogy gyakran emlegetik, titokzatosságot és romantikát érez a levegőben, és a téli hónapok tökéletes időjárásával januárban India egyik legjobb nászútja. A Tazia -torony, a sivatagi szafari -bemutatók, a Patwon ki Haveli, a templomok és az Aranyerőd csak néhány a frissen házasodó párok számára.

 • Ezt a célt vasúton vagy légi úton lehet elérni. Vannak államközi buszos túrák is. A közúton történő utazás azt is választhatja, aki szereti a hosszú utakat. Ellenkező esetben a buszok hosszú útjai akár kimerítőek is lehetnek.
 • A városnézés ebben az aranyvárosban magában foglalja a vitorlázást a Thar -sivatagból, a hajót a híres GadisarLake -en. Ezek nagyszerű és izgalmas tevékenységek lehetnek.
 • Jaisalmerben több szálloda is található a turizmus miatt. Jól karbantartottak és kellemes érzést keltenek.
 • Bhang, a helyi lassi és a ghotua kihagyhatatlan ételválaszték minden pár számára, aki meglátogatja ezt a helyet. Ezek a Jaisalmer különlegességei.
 • Könnyedén tarthat körülbelül öt napot egy nászútra, mivel két nap utazásra is eltarthat, más része pedig városnézés és egyéb tevékenységek

4. Lonavala:

Lonavala

Január téli hónapjaiban a közepes magasságú dombállomások rendelkeznek a legromantikusabb aurával, kellemes hőmérséklettel és gyakori szellőkkel. Lonavala, mint egy ilyen hely, Maharashtra egyik legszebb turisztikai helye. A nagyvárosok, például Pune és Mumbai közelsége ideális választássá teszi egy kis szünetre a városi élet nyüzsgésétől, mivel környezete bőségesen zöldellő dombok és hűvös, szellő. Ez a gyönyörű dombállomás Pune közelében a legjobb hely januárban nászútra Indiában.

 • A kalandot kedvelő párok kedvükre valóak, hiszen rengeteg túrázásra alkalmas hely áll rendelkezésre, mint például Rajmachi és Kondane -barlangok, Nagphani. Az olyan tevékenységek, mint a hőlégballonos szafari, szintén elérhetők.
 • Az utazók légi úton juthatnak el a helyszínre, ha Pune legközelebbi repülőterére utaznak, és az utat az úton folytatják. Párok is érkezhetnek a 64 km -re fekvő Pune nemzetközi repülőtérre. Választhatják azt is, hogy vasúton vagy közúton utaznak -e köz- és magánbuszokkal. Lonavala a Mumbai – Pune gyorsforgalmi úton található, és maga is jelentős állomás.
 • A legtöbb fajta indiai és kontinentális étel elérhető a környék különböző szállodáiban. Vannak helyi éttermek is, amelyek helyi ételeket szolgálnak fel.
 • Rengeteg szálloda és szállás található, amelyek közül a párok választhatnak.
 • Egy négynapos túra elegendő lenne ahhoz, hogy elérjük a helyet, élvezhessük természeti adottságait, és nagyszerű emlékekkel térjünk vissza.

5. Kasauli:

Kasauli

Kasauli egy kisváros Himachal Pradesh államban. Ez egy dombállomás, amely 1927 m tengerszint feletti magasságban helyezkedik el, és amelyet gyönyörű erdei és tölgy- és fenyőfákkal teli erdei tesznek gyönyörűvé. Teljesen berendezett, festői tájjal, macskaköves ösvényekkel és viktoriánus kúriákkal, romantikus légkört kölcsönöz ennek az állomásnak, és emlékeztet a turistákra az elmúlt brit korszakra. Ez a legjobb hely januárban Indiában nászútra. Egy romantikus meneküléshez, ha a szezonon kívül erre a nyugodt helyre megyünk, jó ötlet, ha egy kis időt szánunk magunkra, és sétálunk a madarak megnyugtató hangja kíséretében.

 • E hely gyönyörű tájától eltekintve Kasauliban ez lenne a legjobb dolog a séta közepette. A Gilbert ösvény körüli séta és a gyalogosok paradicsomában való túrázás megfiatalítana. Egy utazás a Játékvonattal szintén felpezsdítené benned a gyermeket.
 • Kasauliba nincs közvetlen közlekedési eszköz, csak közúton. A legközelebbi repülőtér a Shimla, amely 35 km -re található. Légi úton és vasúton megközelítheti a közelben lévő helyeket, majd közúton Kasauli -ba.
 • Ha tibeti ételekkel kedveskedik Önnek és kedvesének, amely széles körben elérhető, felébreszti az ízlelőbimbóit. Sőt, amíg itt vagy, próbáld ki a zöld gyömbéres teát és a samosa bandát is.
 • Béreljen ki egy villát vagy nyaralót a domb szélén, hogy aludjon az éjszaka közepén, és ébredjen a madarak fecsegésére és a hideg, szellős reggeli levegőre.
 • Egy ötnapos utazás elegendő lenne az ifjú házasoknak, hogy felfedezzék ennek a helynek a szépségét. A tibeti piacon való vásárlás a legjobb módja annak, hogy januárban ezen a helyen befejezze a nászutat.

6. Bhimtal:

Bhimtal

Egy másik gyönyörű dombállomás a Kumaon -dombok ölében, Uttarakhandban a Bhimtal. A turistákat azonban nem a hűvös szellő vagy a hegy vonzza, hanem a Bhimtal -tó és a sziget a központjában. A bájos táj és a gyönyörű épületek és építmények miatt ez az egyik legjobb nászutas hely Indiában januárban.

 • Az Uttarakhand kerületben, a Nainital közelében található Bhimtal légi és vasúti közlekedéssel elérhető a legközelebbi városokba, és a fennmaradó távolságon közúton utazik..
 • A csillagok nézése és a szabadtéri kempingezés, a hajózás és a horgászat a Sat Ral tavakban, a közeli dombra való túrázás néhány olyan kikapcsolódási lehetőség, amelyet a párok élvezhetnek..
 • A listánk többi hegyi állomásához hasonlóan Bhimtal vasúton és légi úton is megközelíthető a legközelebbi vasútállomásra és repülőtérre utazva. Ezenkívül az úti célig hátralévő távolságot közúton kell megtenni.
 • Üdülőhelyek és szállodák állnak rendelkezésre a Bhimtalban, ami gond nélkül teszi lehetővé az ott tartózkodást.
 • A hely számos helyi látnivalóval büszkélkedhet, mint például a Victoria -gát, a Népi Kulturális Múzeum, a Naina Park és így tovább. 3-5 napos tartózkodás ideális.

7. Alleppey:

Alleppey

A Keralában található Alleppeyt gyakran „Kelet Velencéjének” nevezik. Ez a hely romantikus, tele van számos turisztikai látványossággal és tevékenységgel, amely minden látogatót elkötelez. Ez egy menedék, különösen a vadon élő állatok szerelmeseinek. Az itteni ételek különlegesek és elképesztőek, különösen a rizsbor. Mindezen tényezők, valamint a téli enyhe és kellemes időjárás keveréke miatt ez a hely a legjobb hely a januári nászútra Indiában. Lazítson és lazítson, miközben a holtágon cirkál.

 • Az Alleppey holtága pár napig varázslatos tartózkodást kínál a pároknak a világ megszakítása nélkül. Privát csónakház bérelése és különleges pillanatok eltöltése a lenyűgöző napfelkeltét és napnyugtát, valamint a pezsgő vizek felett lebegő madarakat nézegetve. Nézze meg a parti falvak pillantásait, és hajókázik végig.
 • A hely további fő látnivalói a Krishnapuram palota, a Kayamkulam, az Alappuzha világítótorony, a Chettikulangara Devi templom, az Ambalappuzha Sri Krishna templom, az Alappuzha strand és a Marari strand.
 • Jobb személyesen bérelni a csónakházat a rendeltetési helyen vagy online, mivel a csomagok többnyire csak a csónakázást tartalmazzák a holtágakon, és egy -két nap múlva meglehetősen félelmetes lehet. Ha személyesen teszi, akkor más látnivalókat is meglátogathat.
 • A Kerala Sadhay és a Kerala Breakfast mindenképpen ki kell próbálni.
 • A Cochin nemzetközi repülőtér a legközelebbi és jól összeköttetésben álló repülőtér Alleppeyhez. Légkondicionált luxusbuszok közlekednek Kerala külső városaiba. A Kerala State Run Transport Corporation buszai összekötik Allepeyt az állam többi városával. A vasúti rendszer szintén hasznos az utazásban, valamint a taxi és az autorickshaw szolgáltatások. Ha az önvezetés mellett dönt, az Allepey az NH47-en keresztül érhető el.

8. Coorg:

Coorg

Egy kis dombállomás Karnatakában, Coorg csendes és nyugodt környezetéről ismert. Völgyében a Kaveri folyó folyik. Ez a hely még lenyűgözőbbé teszi a tájat. A csend és a magány közepette vannak üdülőhelyek, Iruppu és Abbey -vízesés, Nagarhole Nemzeti Park, Dubare Elephant Camp és más hasonló látnivalók. Ez az egyik legjobb januári nászút célpont Indiában. A dombállomás trópusi időjárással rendelkezik, és mindig kellemes; azonban a legjobb alkalom a hely meglátogatására január hónap körül.

 • Tökéletes hely a városnézéshez és a szabadtéri tevékenységekhez, és párok gyakran jönnek ide, hogy elkerüljék a meleget és a síkság zaját.
 • A téli Coorgban ez van, és a hőmérséklet csökken. A háttér azonban látványosan buja és a színes, így tökéletes hely a párok számára.
 • Feltétlenül látogassa meg a tibeti kolostort Kushalnagar, Thalakavery, Abbe falls, Iruppu vízesés és Nagarhola Sanctuary területén. A délelőtti órákban sok vadvilágot lehetett látni a szentélyben.
 • A legközelebbi belföldi repülőtér körülbelül 160 kilométerre található, amely a Mangalore nemzetközi repülőtér, a nemzetközi repülőtér pedig távolabb, Bangalore -ban. A KSRTC deluxe buszok olyan nagyvárosokból érhetők el, mint Bangalore és Mysore. A legközelebbi vasútállomás Mysore -ban található. Az önvezetők számára a Coorgba vezetés kivételesen emlékezetes élmény.
 • Az alapvető étel a rizs, és a bennszülöttek szeretik a fűszeres, aromás curry -t csirkével, sertéssel stb..

9. Andamán- és Nikobár -szigetek:

Az Andamán és a Nikobár -szigetek nászútja január

Az Andamán és a Nikobár -szigetek egy szigetcsoport, amely 572 kis szigetből áll, és fantasztikus földrajzi terekkel rendelkeznek, a síkságoktól és a strandoktól a sziklás dombokig és hegyekig. Ennek a helynek a legfontosabb és legfontosabb vonzereje a festői táj, amely elvarázsolja. Ennek a helynek a romantikus tája tökéletesen alkalmas egy januári nászútra Indiában.

 • Az éves turisztikai fesztivál közös élmény és élmény lesz.
 • A sznorkelezés kihagyhatatlan tevékenység, hogy élvezze a víz alatti élet és a korallzátonyok szépségét. A biolumineszcencia lenyűgözi Önt és a víz alatti tengeri élővilágot is.
 • A légi közlekedés az elsődleges utazási lehetőség, mivel a cél egy sziget. Az indiai városok, mint Kolkata, Bengaluru vagy Chennai az egyetlen hely, amelyen keresztül a sziget megközelíthető. A kompok hetente egyszer vagy kétszer működnek, hogy csatlakozzanak a területhez.
 • A helyi ízekből származó tenger gyümölcseiből készült finomságokat ki kell próbálni. Az étel itt meglehetősen drága; ennek a helynek az ínycsiklandó konyhája azonban biztosan megtart bennünket.
 • Andaman és Nicobar 572 ragyogó és buja sziget összegyűjtése. A párok egzotikus, luxus szállodák és üdülőhelyek közül választhatnak a zavartalan és nyugodt tartózkodás érdekében. A Sea Princess Beach Resort Wandoor -ban és a Silver Sand Beach Resort vagy a helyi pihenés néhány lehetőség.
 • Orvosi üzletek és kórházak állnak rendelkezésre a nagyobb városokban, például Port Blairben.

Akár a téli hidegben szeretne bújni, akár együtt élvezni a trópusi virágokat, a romantikus januári hónapban számos nászút -célpontot kínálnak Indiában. Ezek közül néhány a legjobb és legkülönfélébb lehetőségek közül választhat, és vannak még; nem meglepő, mivel India egyedülálló terepekkel és változatos regionális éghajlattal rendelkezik. Ossza meg velünk tapasztalatait az alábbi megjegyzések részben, és ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Gyakran ismételt kérdés és válasz:

Q1. Biztonságos -e az utazás Kasauliba nászútra?

Válasz: Himachal Pradesh az egyik legbiztonságosabb hely Indiában, ezért Kasauli is biztonságos utazási célpont. Az emberek együttműködőek. Összességében ez egy nagyon békés hely, ahol időt tölthet. Ne felejtse el magával vinni személyi igazolványát.

Q2. Mennyibe kerülne egy kis költségvetésű nászutas csomag egy dombállomásra?

Válasz: Az olcsó, pénztárcabarát nászutas csomagok Rs-tól kezdődhetnek. 30.000 az utazási irodáktól. A Kasauli és a Coorg jó választás.

Q3. Megéri -e az árát a házas hajó nászútja Alleppey -ben?

Válasz: A tapasztalat elsősorban a személyes ízléstől függ. Összességében, ha ez az első alkalom, és ha mozgalmas életmódból származik, akkor a nászútja ideális lenne a holtágon cirkáló lakóhajón. A felszolgált konyha is kiváló. Ügyeljen azonban arra, hogy a tartózkodás ne legyen hosszabb egy -két napnál.