Nászutas helyek Jaipurban az újonnan házasodott pároknak

Az indiai Rózsaszín Város néven ismert Jaipur ideális választás azoknak a pároknak, akik esküvőjük után romantikus menekülésre vágynak. A Thar sivatag hátterében található Jaipur lenyűgöző kilátást nyújt a végtelen homokos tájakra, a csodálatos műemlékekre és a történelmi palotákra. Ha szeretné a hagyományos indiai királyi jog lényegét, akkor ez a tökéletes megoldás. Indiában nem minden hely biztonságos, hogy párokként látogasson el. De Jaipur biztosan kivétel. Jaipur egy nagyon biztonságos hely párok és családok számára is. A Jaipurban nyújtott szolgáltatások megfelelnek a kiválóság magas követelményeinek, amelyeket egyetlen turista sem felejt el. Tehát itt vannak Jaipur legjobb nászútjai, akik szeretik a madarakat ebben az egzotikus történelmi Rajasthan városában.

Romantikus nászutas helyek Jaipurban:

1. A Városi Palota:

Nászutas helyek Jaipurban - A város palotája

A mogul és a Rajput formatervezésének legfinomabb keverékéből épült City Palace építészeti látványosság, végtelen nyitott udvarokkal és kertekkel. Ha oda megy, ne hagyja ki a hatalmas múzeumot és a művészeti galériát. Ez a Rajput lenyomatokról készült emlékirat az 1700 -as években készült, és főként a Chandra Mahalból és a Mubarak Mahalból áll.

2. Hawa Mahal:

Hawa Mahal

Egy másik feltűnő nászutas hely Jaipurban a Hawa Mahal vagy a Szelek palotája. Ezt a 18. századi, 5 emeletes épületet Sawai Pratap Singh király faragta. Úgy gondolják, hogy ezt a szerkezetet úgy tervezték, hogy a nők számára előnyös pontot biztosítson a városi felvonulások hálószemű képernyőkön keresztül történő megtekintéséhez.

3. Amber Palace:

Borostyán palota

A csodálatos Borostyán -palota és erőd másik úti cél a Jaipur -i nászút célpontja az ifjú házasok számára. Az egész szerkezet vörös homokkőből és fehér golyókból készült. A magas falakkal körülvett palota belseje meghatározza a szépséget és az eleganciát. Ha meglátogatja ezt a helyet, ne felejtse el megnézni az egzotikus Sheesh Mahal -t és a Maota -tó lélegzetelállító kilátását.

4. Jal Mahal:

Jal Mahal

A Man Sagar -tó közepén elhelyezkedő Jal Mahal vagy a Water Palace egy újabb emléke az ősi Rajput építészetnek. Ez az 5 emeletes épület teljesen vörös homokkőből van faragva, 4 emelet a víz alatt, amikor a tó megtelik. Ezt a palotát hajókon keresztül érheti el, és csodálhatja az Aravalli -hegység lenyűgöző kilátását és a tiszta kék víz tükröződését.

5. Rambagh palota:

Rambagh palota

A korábban egy ősi palota, amelyet most exkluzív 5 csillagos szállodává alakítottak át, a Rambagh -palota kezdetben kerti házként szolgált, később pedig Rajput királyok vadászházaként. Most a Taj Group pazar szállodává alakította át.

6. Nahargarh erőd:

Nahargarh erőd

Ha panorámás kilátást szeretne látni Jaipur egész városára, akkor ez az ideális hely az Ön számára. Eredetileg úgy építették, hogy biztonságot nyújtson a betolakodók ellen, most pedig feltűnő és csillagos esti látványt nyújt a városnak!

7. Jaigarh erőd:

Jaigarh erőd

Ha ebben a városban jár, ne felejtse el ezt a keresett nászutas helyet. A sziklás Aravalli -dombok szélén elhelyezkedő erőd magas falai vörös homokkőből készülnek. A turisztikai nevezetességek közé tartozik a Ram Harihar templom, a Kal Bhairav ​​templom és egy múzeum, amely az ősi fegyvereket és lőszereket mutatja be.

8. Jantar Mantar:

Jantar Mantar

Az űrkutatáshoz öt csillagászati ​​eszközt tartalmazó Jantar Mantar -t Maharaja Sawai Jai Singh építette. Meglátogathatja ezt a helyet, ha tudományrajongó, mivel ez a hely a csillagász hallgatók és a turisták egészének egyik legnépszerűbb célpontja..

9. Chokhi Dhani:

Nászút helyek Jaipur - Chokhi Dhani

Ha meg akarja pillantani az ősi radzsasztáni örökséget, látogasson el Chokhi Dhani -ba. Élve mindig ünnepekkel és ünnepségekkel, ez a hely soha nem fog csalódást okozni!

Az ősi kultúrával és örökséggel díszített Jaipur soha nem fogja meghökkenteni! A jaipuri partraszállás és a szállás első napjától a nászutas túra utolsó napjáig Ön és partnere királyi szolgáltatásokban részesülnek, mivel Jaipur hisz abban, hogy vendégeit az évek során fenntartott eleganciával és osztályossággal kezeli. Szeress bele nemcsak a párodba, hanem Jaipur által kínált egzotikus szépségbe. A rég elveszett korszak romantikájával is tele lesz, soha nem fogja megbánni, hogy ezt a helyet választotta nászútjának!