Nászutas helyek Kanadában: a 9 legjobb romantikus hely

Amikor a romantika jár a fejében, nem lehet elfelejteni Kanadát. A rengeteg természeti szépség, a bájos kisvárosok és a festői városok miatt az úti célok elájulnak. Ha nászútja van, Kanadának a lista élén kell lennie. Hogy segítsünk az utazáson, itt van egy összeállítás Kanada legjobb nászútjairól.

Csodálatos nászutas helyek Kanadában:

1. Breton -fok, Új -Skócia:

Cape Breton, Nova Scotia nászút helyek Kanadában

Cape Breton -ban csak ketten vagytok és a festői környezet. Ha az ideális romantikus terv hangulatos pubokat, ízletes tenger gyümölcseit és egyszerű vidéki varázst tartalmaz, akkor ez a hely az Ön számára. A Cape Breton által kínált béke és nyugalom Kanada egyik legjobb nászútja.

2. Louise -tó, Alberta:

Lake Louise, Alberta Nászút helyek Kanadában

A Louise -tó Kanada egyik legnépszerűbb nászút -úti célja, mert félreeső, érintetlen, privát és tökéletes egy romantikus kiruccanáshoz a párjával. A Banff Nemzeti Park ékszere a Louise -tó közelében fantasztikus, az év bármely szakában, és elragadja a turisták szívét.

3. Quebec City:

Quebec City

Quebec City mindent kínál, ami városi: fertőző kegyelmet, kellemes kávézókat, szexi társalgókat és fényűző szállodákat, amelyek készek megadni a világ minden boldogságát. Ez a város jobban beleszeret, mint valaha a párját!

4. Heart’s Delight, Newfoundland:

A Hearts Delight Newfoundland nászutas helye Kanadában

A Trinity -öbölben található, az óceánra néző kilátás és az egyszerű, vidéki élet teszi ezt a várost még vonzóbbá, mint Kanada egyik nászútja. Mivel a környéken ritka a lakosság, ez biztosítja azt a magánéletet, amelyet egy romantikus estéhez kíván. A névnek romantikus érzése van! Ezenkívül meglátogathatja a Heart’s Content vagy a Heart’s Desire, két további gyönyörű várost a parton.

5. Kluane Nemzeti Park, Yukon:

Kluane-Nemzeti-Park-Yukon Nászút-helyek-Kanadában

A Kluane Nemzeti Parkban található Kanada legmagasabb csúcsa, a Logan -hegy, és ez önmagában is elegendő ennek a lélegzetelállító nemzeti parknak a szépségéhez. Ezenkívül a különböző kalandsportoknak köszönhetően kirohanhat az adrenalin túrájára a párjával. Együtt kenuzhat, hegyikerékpározhat, repüléstúrát tehet, lovagolhat, és megcsodálhatja az itt élő állatokat, amelyek grizzly medvékből és kopasz sasokból állnak.

6. Niagara-on-the-Lake, Ontario:

Niagara-on-the-Lake Ontario Nászút helyek Kanadában

Kanadában egy kisváros, Niagara-on-the-Lake a legszebb város. Butikok, virágok és színházak sorakoznak ennek a városnak az utcáin, amely szintén híres borairól, éttermeiről és hangulatos szállodáiról, és tökéletes egy romantikus kiruccanáshoz..

7. Montreal:

Montreal

Quebec legnagyobb városa a város éjszakai központja, késő esti pubokkal, hangulatos éttermekkel és luxusszállodákkal. Ha egy szállodai szobára van szüksége, csak foglaljon szobát a Le Place d’Armes, a Le Petit Hotel és a Hotel Nelligan szállodákban, és élvezze a nászút teljes kihasználtságát.!

8. Sooke Harbor House, Brit Columbia:

SookeHarbour House, Brit Kolumbia Nászút helyek Kanadában

A Sooke -i naplementék elbűvölőek és romantikusak, tökéletes nászút célpont Kanadában. Ez a kis város Victoria -tól nyugatra található, a Vancouver -sziget csúcsán, lélegzetelállító kilátással a naplementére a Csendes -óceán felé. A Harbor House lehetővé teszi, hogy megörökítse az ilyen pillanatokat emlékeiben, és Kanada egyik legkörnyezetbarátabb ingatlanja.

9. Langdon Hall, Cambridge, Ontario:

Langdon Hall Cambridge, Ontario

Egy órányi autóútra Torontótól, ez a 200 hektáros ingatlan Amerika első multimilliomosának, John Jacob Astor unokájának született. Ez a csarnok a legjobb luxussal rendelkezik, ahol finom ételeket, igényesen berendezett szobákat kínál egy gyógyfürdő, ahol kezeléseket kínálnak neki és neki. A részletekre való odafigyeléssel azt az álom nászutat ígéri, és sikeresen teljesíti ígéretét.

Hatalmas kúriákkal, természeti szépségekkel és nyüzsgő városi kultúrával nem kell Kanadán túl gondolkodnia a nászútra….!!!