Nézze meg Tamil Nadu legjobb nászútjait

Tamil Nadu egy dél -indiai állam, és rendkívül híres templomairól. Ez az állapot biztosan ízelítőt ad a kultúrából, a történelemből és természetesen a hagyományos ételekből. A Tamil Nadu szintén remek lehetőség a nászútra. Tamil Naduban rengeteg látnivaló van nászútra. Mielőtt nemet mond, feltétlenül nézze meg ezeket a nászutas úti célokat Tamil Naduban.

Romantikus nászutas helyek Tamil Naduban képekkel:

1. Ooty:

nászutas helyek tamil naduban

Ooty, egy város és község Tamil Nadu indiai államban, 80 km -re északra Coimbatore -tól, tökéletes nászút célpont. A hangulatos nyaralókkal, gyönyörű páholyokkal, elegáns szállodákkal és világszínvonalú éttermekkel teli ootyt rendszeresen elárasztják a világ különböző pontjairól származó nászutasok. Az Ooty számos kalandokkal teli tevékenységet kínál, beleértve a horgászatot, a kézi siklást és a túrázást, amely egyedülálló, felejthetetlen élményt nyújt. Bár a januári és februári éjszakai időjárás jellemzően hideg, az Ooty, amely egész évben kellemesen enyhe körülményeket mutat, úgy tűnik, örök tavaszra ragadt. Mivel az NH 67 -es országúton található, az utakon könnyen megközelíthető. A gyönyörű tájjal és zölddel felruházott Ooty valóban tökéletes hely az ifjú házaspárok számára, hogy megtörjék a jeget és ápolják a csodálatos emlékeket.

 • A párok kényeztethetik magukat a szájra rágcsálnivalókkal, mivel ezt a várost elárasztják a nagyszerű éttermek. Ha Ön és partnere kalandra vágyik, ez a város izgalmas tevékenységeket is kínál Önnek. Vigye el partnerét túrázásra, kézi siklásra és horgászatra, hogy még emlékezetesebbé tegye nászútját.
 • Coimbatore a legközelebbi repülőtér Ootyhoz. Körülbelül 80 km -re van. Könnyedén bérelhet buszt vagy taxit az úticél eléréséhez. Egy másik repülőtér, amely az Ooty közelében esik, Bangalore, amely körülbelül 290 km -re található. A legközelebbi vasútállomás Ooty Mettupalyamhoz, amely 40 km -re van a várostól.
 • Ebben a városban sok szálloda, menedékház és nyaraló található. Lehet bérelni egy helyet a költségvetés és a kényelem szerint.
 • Március -június minden bizonnyal a legjobb alkalom Ooty látogatására. Az időjárás rendkívül kellemes, és a párok elköltözhetnek városnézésre és egyéb tevékenységekre. A nyári hónapokban a hőmérséklet nem emelkedik 20 fok fölé, ezért tökéletes alkalom a város felfedezésére.
 • Az Ooty -tó, a Doddabetta, a kormányrózsakert és a kormány botanikus kertje szintén fontos turisztikai látványosságok.

2. Kodaikanal:

nászutas helyek tamil naduban

Ez a visszavonulás a dél -indiai Tamil Nadu államban található, és országosan elismert a dombállomások hercegnője. A Kodaikanal, amely lélegzetelállító hátteréről ismert, és amely minden bizonnyal elvarázsol téged, tele van elbűvölő nézőpontokkal. A fenséges Kodaikanal-tó vízi liliomokkal teli, a szenvedélyes nászutasoknak lehetőséget biztosít a romantikus bollywoodi duettek élvezetére. Ez Dél -India egyik híres nászútja.

 • A Kodaikanal a legjobb kiruccanás azoknak a nászutas pároknak, akik egy hangulatos nyaralást szeretnének eltölteni egy dombon. A város festői látványa biztosan elbűvöli a párokat. A szerelmes madarak élvezhetik az ízletes ételeket, a tavirózsákat és a lenyűgöző kilátást. Ne hagyja ki a túrázás, a táborozás és a gyönyörű vízesések vadászatának kalandjait.
 • A legközelebbi repülőtér Kodaikanalhoz a Madurai, amely körülbelül 118 km -re található. Más repülőterek Coimbatore és Trichy, amelyek 170 km és 150 km távolságra vannak Kodaikanaltól. A Kodai pályaudvar körülbelül 100 km -re található a várostól. A helyszínre taxival vagy busszal juthat el.
 • Sok ötcsillagos ingatlan és szerény szállás található ebben a városban. Bérelhet egy helyet saját kényelme és költségvetése szerint.
 • Kodaikanal nagyon kellemes nyarat él át, ezért ez a legjobb alkalom, hogy meglátogassa ezt a várost. A párok kellemes időjárásban élvezhetik a túrázást, a csónakázást és a városnézést. A monszun ideális alkalom arra, hogy meglátogassa ezt a várost, mivel a csapadék elég átlagos.
 • A Berijamlake, a Bryant Park, a Pillar Rocks Road, a Coaker’s walk egyéb fontosabb látnivalók. A szerelmes madarak élvezhetik a természetes szépséget és szórakoztató tevékenységeket, vagy egyszerűen csak sétálhatnak a parkokban.

Olvass tovább: Lenyűgöző nászutas helyek Kodaikanalban

3. Coonoor:

nászutas helyek tamil naduban

Coonoor, a Tamil Nadu államban található Nilgiris kerület önkormányzata India egyik legkeresettebb nászútja. A Coonoor szubtrópusi felvidéki éghajlattal rendelkezik, 1850 m tengerszint feletti magasságban. A sokféle virággal és fával díszített kertekkel teli Coonoor piknikhelyeiről ismert. A zöld lejtők a dombállomások lebilincselőbb részei, ahol sok boldog pár ülhet, pihenhet és elnyelheti ennek a dombállomásnak a szépségét, miközben mézesheteket tölt.

 • Ez Tamil Nadu egyik legnyugodtabb és legszebb nászútja. A párok pihenhetnek, és tökéletes piknikhelyet találhatnak a buja zöld lejtők között. Az újonnan házas párok gyakran jönnek ide, hogy élvezzék a hely kellemes időjárását, ételeit és festői szépségét. A lenyűgöző virágok és fák még romantikusabbá teszik ezt a helyet.
 • Coonoorba nincs közvetlen járat. A legközelebbi repülőterek a Peelamedu és a Calicut nemzetközi repülőterek, amelyek 42 km -re és 109 km -re találhatók ettől a dombállomástól. Coonoor azonban vasútokkal jó összeköttetésben áll a nagyvárosokkal. Busszal vagy taxival szállhat a vasútállomásról vagy a repülőtérről, hogy elérje célját.
 • Ebben a városban sok középkategóriás és magas kategóriájú szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Kényelmesen kellemes tartózkodást kaphat preferenciái és költségvetése szerint.
 • Októbertől márciusig a legjobb idő meglátogatni ezt a dombállomást. A hőmérséklet 8 fok körül mozog, és nagyon kellemes a nászutas párok számára. Ezen a vidéken nem esik túl sok csapadék, így ha monszun szerelmes vagy, akkor monszun hónapokban is meglátogathatod ezt a helyet.
 • A Droog -erőd, a Sim’s Park, a Katalin -vízesés és a Dolphin orrútja más fontos turisztikai látványosságok. Párok jönnek ide, hogy élvezzék a természetet és a különféle tevékenységeket.

4. Yercaud:

nászutas helyek tamil naduban

A Yercaud, a Tamil Naduban található dombállomás híres egyedi domborzatáról, amely képes leállítani az állkapcsát. Ezt a dombállomást, amely a keleti Ghat -i Shevaroy -dombság területén található, többnyire a nászutasok látogatják. Ezen a helyen, amely tele van gyönyörű tavakkal, vízesésekkel, parkokkal és sok gyarmati épülettel, a hőmérséklet soha nem haladja meg a 30 fokot.

 • Ideális nászutas hely az újonnan házasodott párok számára. A szerelmes madarak meglátogatják ezt a dombállomást, hogy megcsodálják a természet szépségét és élvezzék a kellemes időjárást. A tavakat, vízeséseket és parkokat feltétlenül meg kell látogatni. A párok különféle tevékenységekbe kezdhetnek, hogy még különlegesebbé és felejthetetlenné tegyék kiruccanásukat.
 • Ha repülővel utazik, akkor a dombállomáshoz legközelebb fekvő repülőtér a Tiruchirapalli nemzetközi repülőtér. Körülbelül 165 km -re van Yercaud városától. Yercaudnak nincs saját vasútállomása. A Salem csomópont azonban a legközelebbi vasútállomás, amely körülbelül 35 km -re található. Busszal vagy taxival juthat el az úticélhoz.
 • Yercaudban sok szálloda, menedékház és üdülőhely található. Költségvetése és kényelme szerint bérelhet egy helyet.
 • A nyári hónapokban meg kell látogatnia ezt a dombállomást, mert az időjárás nagyon kellemes, és itt van a főszezon is. Ha monszun szerelmese vagy, július-szeptember között meglátogathatja ezt a helyet. Enyhe csapadék és hideg időjárás tapasztalható.
 • A Kiliyur -vízesés, a Shevaroy -dombok, a Shevaroy -templom és a Yercaudlake más fontos látnivalók. A pároknak érdemes meglátogatniuk őket.

5. Kotagiri:

nászutas helyek tamil naduban

Kotagiri, amely az ifjú házasok végső célállomása, a Nilgiris legrégebbi dombállomása. Az időjárása csodálatos, és a környezet valójában jótékony hatással van az egészségünkre. Az örökzöld Longwood -erdő egyedülálló menedék azok számára, akik szeretnének egy kicsit egyedül lenni a természetben. A békét, amelyet kézfogásban kapsz, és néhány mérföldet sétálsz a szeretett emberrel, nem lehet szavakkal megmagyarázni, és meg kell tapasztalni.

 • Mi lehet jobb, mint nyaralni a gyönyörű hegyek között? Kotagiri a legrégebbi dombállomás, és a pároknak a legromantikusabb helyeket kínálja a nászútra. A Longwood Forest tökéletes menekülés lehet azoknak a pároknak, akik békére és vigasztalásra vágynak. Ez a dombállomás biztosan lenyűgözni fogja festői szépségét.
 • A dombállomáshoz legközelebbi vasútállomás a Coonoor, 21 km -re. A Metupallayam vasútállomás körülbelül 33 km -re, az Ooty pályaudvar pedig körülbelül 28 km -re található Kotagiritől. Ha repülővel utazik, elérheti a Coimbatore repülőteret, és busszal vagy taxival juthat el az úticélhoz.
 • Ezen a hegyi állomáson számos szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Költségvetésnek és preferenciáknak megfelelően hangulatos tartózkodást foglalhat.
 • A legjobb idő meglátogatni ezt a helyet március-június. Az időjárás rendkívül kellemes, így a legtöbb nászutas látogató Kotagiribe ezekben a hónapokban. Ezt a hegyi állomást monszun hónapokban is meglátogathatja, ha Ön és szerette szereti az enyhe esőt.
 • A város parkjait és erdőit érdemes meglátogatni. A pároknak fel kell fedezniük ezeket a helyeket, hogy békés időt töltsenek egyedül, és élvezzék a meleg harapnivalókat hideg időben.

6. Cuddalore:

nászutas helyek tamil naduban

Cuddalore, amely egy gyönyörű város, amelyet meg kell látogatni, Tamil Nadu államban található. A Bengáli-öböl mentén fekvő Cuddalore híres gyönyörű és szemet gyönyörködtető strandjairól, amelyek közül az egyik a Silver Beach, amely Tamil Nadu második leghosszabb strandja..

 • Ismersz romantikusabb helyet, mint a strand? A párok élvezhetik a gyönyörű homokban süllyedő lábukat. Hagyd, hogy a hullámok megüssenek, és a szürreális aura megnyugodjon lelkedben. A Cuddalore strandjai biztosan a legjobb nászútnak számítanak egy friss házaspár számára.
 • Cuddalore -nak nincs saját repülőtere. Repülhet a Pondicherry repülőtérre, amely alig 12 km -re van Cuddalore -tól. Chennai szintén repülőtér a város közelében. Körülbelül 150 km -re van. Cuddalore helyi vasútállomásokkal indiai nagyvárosokba kapcsolódik.
 • Ezen a hegyi állomáson számos szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Költségvetésnek és preferenciáknak megfelelően hangulatos tartózkodást foglalhat.
 • Október-március a legjobb idő Cuddalore látogatására. Ez a város nagyon kellemes időjárást élvez a téli hónapokban. A monszun nagy mennyiségű csapadékot hozhat, ami akadályozhatja szerelmi nyaralását.
 • Ezüst strand, Fort St. David, Pataleeswarar Temple és Dewanathaswamy Temple a fő turisztikai látványosságok. Látogassa meg ezt a jámbor helyet szeretett emberével.

7. Meghamalai:

nászutas helyek tamil naduban

A Theni kerület nyugati Ghataiban található Meghamalai Magas hullámos hegységként is ismert. 1500 m tengerszint feletti magasságban fekszik, és nagyon híres gazdag természeti szépségeiről. A kellemes éghajlatú Meghamalai a nászutasok paradicsoma.

 • Ez a csábító hely a legszebb és legromantikusabb nászutas helyet kínálja az újonnan házasodott pároknak. A szerelmes madarak élvezhetik a hely nyugodt és nyugodt környezetét. Ez a hely lenyűgöző kilátást és helyeket kínál, ahol a párok megtalálhatják a béke és a romantika pillanatát.
 • Meghamalai körülbelül 490 km -re található Bangalore -tól és 560 km -re Chennai -tól. Meghamalai legközelebbi városa Chinnamanur, amely 25 km -re található. Könnyen taxival vagy busszal juthat el erre a helyre. A buszok jó összeköttetéssel rendelkeznek a szomszédos városokkal.
 • A Meghamalai látogatásának legjobb ideje a téli hónapok. A téli hónapok nagyon kellemes időjárást kínálnak a nászutasoknak, akik szeretnék felfedezni ezt a helyet. A monszunok enyhe vagy erős csapadékot tapasztalhatnak.
 • Ebben a városban sok középkategóriás és magas kategóriájú szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Kényelmesen kellemes tartózkodást kaphat preferenciái és költségvetése szerint.
 • Chinna Suruli, Thuvanam és Meghamalai nézőpont más fontos látnivalók, amelyeket a párok nem hagyhatnak ki.

8. Bíróság:

nászutas helyek tamil naduban

A Courtallam, amelyet általában „déli gyógyfürdőnek” neveznek, körülbelül 167 m tengerszint feletti magasságban található. a Tirunelveli kerület nyugati gátjain. A Courtallam vízeséseiből származó víz gyógyászati ​​és terápiás tulajdonságokkal rendelkezik, mivel gyógynövények erdeiben folyik. A gyönyörű tájú Courtallam népszerű nászutas célpont, ahol a nászutasok is megfiatalíthatják testüket a híres coutrallam vízesésekben való fürdőzéssel.

 • A Courtallam Tamil Nadu legcsodálatosabb nászútjaival rendelkező párokat kezel. A vízesésekről ismert, hogy gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. A párok megfürdhetnek ezekben a vízesésekben, és felfrissíthetik elméjüket és testüket. Ez a lenyűgöző táj lélegzetelállító kilátást is kínál. A párok itt biztosan újra szerelmesek lennének.
 • A Courtallam legközelebbi repülőtere a Tuticorin repülőtér, amely körülbelül 86 km -re található. A másik nagy repülőtér Madurai, ahonnan járatok indulnak Chennai -ba. A Tenkasi pályaudvar a legközelebbi vasútállomás, amely alig 6 km -re található Courtallamtól.
 • Ebben a városban sok középkategóriás és magas kategóriájú szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Kényelmesen kellemes tartózkodást kaphat preferenciái és költségvetése szerint
 • Július, szeptember, október, november, január, február és március a legjobb hónapok Courtallam látogatására. Az időjárás kellemes, és nem esik nagy eső. A téli hónapok még romantikusabbá teszik ezt a helyet minden nászutas számára.
 • A Courtallam főesése, a Tiger Falls út, az öt vízesés és a Main falls út más fontos turisztikai látványosságok. Meg kell látogatnia ezeket a helyeket, és meg kell tapasztalnia a gyógynövényekből származó vízesések gyógyító erejét.

9. Chennai:

nászutas helyek tamil naduban

Végül, de nem utolsó sorban Chennai, Tamil Nadu fővárosa is lehet a nászút célpontja, bár nem ez a legnyilvánvalóbb választás. Csodálatos strandokkal és elegáns szállodákkal teli Chennai, ahol a régi és az új találkozik, és Tamil Nadu igazi ízét kínálja Önnek.

 • Chennai Tami lNadu egyik legszínesebb és legélénkebb városa. A párok ízelítőt kaphatnak a gazdag kultúrából, a történelemből és természetesen a helyi finomságokból. A strandokat kötelező meglátogatni, ahol Ön és jobb fele élvezheti a homokot és a napozást. Ez tökéletes nászút lehet az újonnan házasodott párok számára.
 • A Chennai nemzetközi repülőtérről ismert, hogy India harmadik legforgalmasabb repülőtere, és jól kapcsolódik az ország nagyvárosaihoz. Chennai -nak 3 vasútállomása is van, Chennai Central, Chennai Egmore és Tambaram. Taxik és buszok könnyen elérhetők.
 • Ebben a városban sok középkategóriás és magas kategóriájú szálloda és menedékház áll rendelkezésre. Kényelmesen kellemes tartózkodást kaphat preferenciái és költségvetése szerint.
 • November -február a legjobb alkalom Chennai látogatására, mert a téli hónapok rendkívül kellemesek.
 • A Marina Beach, a Szent Tamás -székesegyház -bazilika, az Arignar Anna Állatkert és a Kormányzati Múzeum a város másik fő látnivalója. Nem szabad kihagyni a strandokat és a finom ételeket.

Fedezze fel kedvenc nászutas úti célját Tamil Nadu városában Tamil Nadu 9 legnépszerűbb nászúticéljainak listájáról, tervezze meg tökéletes nászútját és élvezze. Ha ez a cikk segített a nyaralás megtervezésében, kérjük, írjon visszajelzést!

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Van -e nemzeti park és szentély Tamil Naduban?

Válasz: Az államnak számos nemzeti parkja van gazdag növényzettel, egyedülálló biológiai sokféleséggel és hatalmas állatvilággal. Az újonnan házasodott párok számára, akik egy kis kalandot keresnek a vadonban, Tamil Nadu a világ legjobb nászútjai közé tartozik.

2. Melyek a híres hegyi állomások nászútra Tamil Naduban?

Válasz: Tamil Naduban sok hegyi állomás található. Vidd el partneredet a természetes szépség paradicsomába, és lepd meg őt a legkülönlegesebb állatválaszték gigantikus sokféleségével és a madarak fantasztikus változatosságával. Kodaikanal, Kotagiri, Meghmalai, Ooty a néhány kiemelkedő hegyi állomás közül, amelyek híresek a nászútról Tamil Naduban párok és házas partnerek között. Tamil Nadu elképesztően romantikus helyeivel kétségtelen, hogy hol érdemes töltenie a nászutat.

3. Milyen kalandos tevékenységekben lehet részt venni Tamil Naduban?

Válasz: Menjen el, hogy felfedezze a régi templomokat, múzeumokat, menjen együtt kerékpártúrára, élvezze az izgalmas búvárkodást párjával, és élvezze a pihentető hajókázást. A csodálatos dombokkal, nyugodt strandokkal, csillogó tavakkal és vízesésekkel körülvett városok nagy része lenyűgöző mézesheteket kínál.