Romantizáljon Chhattisgarh 9 nászútján

Tervezi a házasság utáni első közös utat? Chhattisgarh állam egy egyedülálló nászutas hely, de inspirációt és szeretetet hagy maga után. Ez egy jelentős állam Közép -Indiában, és több mint 20 millió lakosa van. Valójában a legutóbbi népszámlálás szerint ez a 16. legnépesebb állam az országban. Páratlan festői szépséggel büszkélkedhet, gazdag kulturális örökséggel. Romantikus és rengeteg felfedeznivaló, ez az állapot egy tökéletesen emlékezetes és nem mindennapi nászútra ad lehetőséget. Ön és partnere imádják a pusztát, és igazi természetbarátok? Menjen Mainpatba és Kankerbe, ahol gyönyörű vízesések és tökéletesen festői kilátások várják a hangulatot. A vásárlás minden utazást még szórakoztatóbbá tesz, különösen akkor, ha ez az első párod – irány Bhilai a helyi piacokért, és vegyen vissza emléktárgyakat emlékekért és ajándékokat a barátok és a család számára. Szívja bármit, ami kiáltja a kultúrát, a zenét, a művészetet és a kézművességet? Kawardha, ha rengeteg örökségi helyet kell felfedeznie.

Nászutas helyek Chhattisgarh -ban

Októbertől márciusig a tökéletes idő az állam meglátogatására, a hőmérséklet 19-30 fok között van. Az állam lelki oldaláról is ismert, sok szent attrakcióval az újonnan házasodott párok számára. Tudta, hogy van egy ötödik Kumbh Mela hely is? Igen, a kevésbé ismert Rajim Kumbh Mela az államban nagyszerű alkalom az ünneplésre és az ünnepségekre, amelyek millió hívet és turistát vonzanak.

Itt található az állam párok lenyűgöző pontjainak listája. A legjobb 9 romantikus nászút célpont Chhattisgarhban gyönyörű városképekkel a következők:

9 gyönyörű nászutas hely Chhattisgarhban képekkel:

1. Bilaspur:

Nászutas helyek Chhattisgarh -ban

Bilaspur nagyszerű hely Chhattisgarhban. Chhattisgarh egyik legjobb nászút célpontja. Nem lehet egyszerűen egyszerűen csodálni ezt a helyet. A hely tele van templomokkal és számos gyönyörű vásárlási hellyel, ami ezt a helyet az egyik legjobb álomcélpontnak tekinti az újonnan házasodott párok számára.

2. Durg -Mézeshetek helye Chhattisgarh -ban:

Nászutas helyek Chhattisgarh -ban

Ha nászutas utazást tervez Chhattisgarhba, akkor ez lehet a legjobb hely az Ön igényeinek kielégítésére. A hely lélegzetelállító tájakkal van tele, és sokféle kihalt madárkövület is létezik. Röviden, Durg elmondható, hogy Chhattisgarh egyik legjobb nászútja.

3. Bhilai:

Bhilai

Sokan vásárlási célpontokat keresnek, amikor új helyeket keresnek fel. Bhilai egyike azoknak a helyeknek, amelyek több száz vásárlási platformot kínálnak Önnek, jó szállodákkal és kiváló szobaszervizzel. Bhilai meglepően csodálatos, mivel ezen a helyen számos dolgot kínálnak a turistáknak. Az ember könnyen beleszeret ebbe a helybe, jól szervezett felépítése miatt. Ez Chhattisgarh egyik legjobb nászútja.

4. Főoldal:

Mainpat

Mainpat egy másik csodálatos választás Chhattisgarh számos nászútja között. A hely bányászati ​​létesítményekkel és vízesésekkel várja a látogatókat. Sok buddhista kolostor és hindu templomok találhatók. A hely álom nászút célpont lesz Chhattisgarhban.

5. Kanker:

Kanker

Ha szeretné élvezni a nászút napjait Chhattisgarh -ban, akkor a Kanker az egyik legjobb kirándulóhely Chhattisgarh -ban. A hely számos szemet gyönyörködtető dolgot kínál, és időnként meg fog lepni. Nem fog unatkozni, ha meglátogatja ezt a helyet. Ezen a helyen több vízesés is található, amelyek vonzzák a turistákat Indián kívülről is.

6. Kawardha:

Kawardha

Járt már itt: Kawardha, Bihar? Meg kell tennie, ha csodálatos időt szeretne tölteni a nászút szakaszában. A hely zenei hangulattal rendelkezik. Sok művészeti, kulturális és történelmi hely található Kawardhában, és így Chhattisgarh egyik legjobb nászútjának számít..

7. Janjgir – Történelmi nászút hely Chhattisgarh -ban:

Janjgir

Szeretne elmenni egy történelmi helyre Chhattisgarh -ban, hogy eltölthesse nászútját? Janhjgr lehet a megfelelő hely az Ön számára, mivel ez a hely történelmileg gazdag, és számos gyönyörű templom található. Nagyon érdekesnek találja ezt a helyet.

8. Kanger Ghati Nemzeti Park:

Kanger Ghati Nemzeti Park

A park közelében számos szálloda és ideiglenes tartózkodási hely található. Ez Chhattisgarh egyik legjobb nászútja. Az ember újra és újra meg akarja látogatni ezt a helyet. Vízesések, titokzatos barlangok vannak ezen a helyen. Emellett számos gyönyörű erdős völgy található, amelyek vonzóvá teszik ezt a helyet.

9. Balod:

Balod

Szeretne ellátogatni Chhattisgarh -ba? Balod egy nagyszerű romantikus hely Chhattisgarh -ban nászútra, amely Chhattisgarh egyik legjobb nászútja lehet az Ön számára.

A fenti Chhattisgarh néhány legjobb helye volt, amelyek elfoglalják és szórakoztatják Önt. Nyilvánvaló, hogy Chhattisgarh az egyik legjobb hely a nászút eltöltésére, a környék csodálatos helyei alapján. Ez egy igazán fantasztikus hely, és lehetővé teszi, hogy a legjobb időket élje át a feleségével. Ennek a helynek a környezete nagyon kellemes, és elmondható, hogy az egyik legjobb hely azok számára, akik érdeklődnek a nászút eltöltése iránt. Bár Chhattisgarhban sok más csodálatos hely is lehet, mégis ezek a legjobbak.