9 legjobb téli esküvői smink tipp

Szeretem a téli esküvők ötletét, az élénk színeket és a levegőt, de a téli esküvőknek vannak hátrányai. Télen a bőrünk repedezett és száraz lesz, ezért a téli menyasszonyi sminket kissé bonyolultnak tartják. Mindez nem akadályozhatja meg abban, hogy esküvőjén forrónak tűnjön a dohányzás; végül is ez az a nap, amelyről álmodsz… igaz?

A legjobb téli esküvői smink tippek

Ahhoz, hogy tökéletes legyen az esküvője, szem előtt kell tartania néhány tényezőt, és ma megosztom néhány iránymutatást, amelyek varázslatosan működnek.

Hidratálja és hámlasztja: A száraz tél könnyen kiszárítja a bőrünket, ami bőrpírhoz, fakóhoz vezethet, és az ilyen helyzetek elkerülése érdekében fontos a megelőzés. Kezdje el rendszeresen hidratálni és hámlasztani bőrét az esküvő előtti hetekben, mivel ez javítja az arcszínt. Végül is nem akarja sminkelni a száraz és pelyhes bőrt, igaz? Minél jobb a bőröd, annál jobb lesz a smink.

téli menyasszonyi smink

Jobb alap smink: Mivel télen kiszárad a bőrünk, nagyon fontos, hogy a hőmérsékletnek megfelelő sminket válasszunk. Használjon hidratáló alapozót, mivel ez segít megelőzni a száraz és pikkelyes bőrt; selymesen simává teszi a bőrt, és az alapozó könnyen csúszik az alapozó használata után. Amikor az alapozásról beszélek, a téli alapozásra gondolok…. Igen, az időjárásnak megfelelően módosítania kell az alap sminket. Válassza a szilikon alapú alapozókat, mivel könnyen megmunkálhatók, különösen télen, és válasszon por alapozókat, mivel a folyékony alapok nem működnek jól hideg időben.

Ajkak: Nem akarja, hogy a D-NAY alatt repedezett ajkai legyenek? Tehát válasszon rúzsot, amely méhviaszt tartalmaz vazelin helyett, mivel a méhviasz hidratálja és hidratálja az ajkakat. Válasszon világos árnyalatú rúzst, legyen az élénkpiros vagy világos korall, mivel jól néznek ki az esküvő alatt, és válasszon tartós árnyalatot. Ha ajakrúzsát tovább szeretné tartani, használjon LIPLINER -t, Igen. Még ha nem is szereti viselni, használjon ajakfestőt, mert életmentő lesz.

A legjobb téli esküvői smink tippek 3

• Vigyen fel ajkalapozót vagy alapozót az ajkak kiegyenlítésére

• Most vonja be ajkait a rúzs árnyékának megfelelő ajakfestő segítségével

• Vigyen fel rúzst, és törölje le a felesleges rúzst szövet segítségével

• Vigye fel újra a rúzst, és a rúzs egész nap kitart

Szem smink: Válasszon vízálló és maszatmentes szemceruzát és szempillaspirált, mert könnyeket fog ejteni a „Bidaai” során, és nem akar úgy kinézni, mintha valaki megütötte volna. Használjon barna szembélést a vízvonalhoz, ha közepes vagy sötét árnyalatú, és ha kicsi a szeme, akkor fehér szemceruzával növelje a megjelenését. A sötét sötétkék szempillaspirált is használhatja, hogy nagyobb szemhatást adjon, ne viseljen barna szempillaspirált, mert rosszul vagy fáradt lesz. Kerülje a vazelint tartalmazó szemhéjfestéket, mivel hideg időjárás esetén nem ajánlott, inkább poros szemhéjpúdert használjon.

Elpirul: Az esküvő nem jelent rózsás arcot, menjen a természetes árnyalatú elpirulásokhoz. A természetes árnyalat megismeréséhez csípje be az arcát, amíg meg nem lát egy színt, és ez a természetes árnyalata. Télen kerülje a krémes pirulásokat, és habosodjon, mert nem szárítják a bőrt.

Néhány gyors tipp:

  • Ne melegítse túl a hideg helyiséget, mert ez súlyosbítja a száraz bőr problémáját. Tudom, hogy télen melegre vágyik, de ehhez meg kell találnia a megfelelő hőmérsékletet a szobájának és a bőrének.
  • Hidratálja hidratálja és hidratálja. Vigyen fel krémeket és krémeket enyhén nedves bőrre, mert könnyen felszívódik.
  • Télen használjon alkoholmentes termékeket, mivel az alkohol alapú termékek általában eltávolítják a bőr nedvességét.
  • Igyunk sok -sok vizet, télen nincs kedvünk ivóvízhez, de ez kiszárítja a bőrünket, ami unalmasnak tűnhet.

Mosolyogjon tovább, és kövesse a tippeket, és megingatja D-napját.