Hogyan készítsünk arab esküvői sminket?

Az arab menyasszonyi smink drámai, merész és gyönyörű szemsminket tartalmaz, nagyon puha tapintással az ajkakon és az arcán. Az összkép nagyon érzékeny és kifinomult. A jobb szem sminkje a legfontosabb az arab menyasszonyok számára. A színek és árnyalatok használata bölcsen történik, hogy szép szemeiket hozzáadják.

arab menyasszonyi smink

Mielőtt elkezdené, győződjön meg róla, hogy jó kozmetikai készletet és kefét használ. Az arab smink lényege a megfelelő eszközök helyes használata. Íme néhány egyszerű lépés, amelyekkel követheti a szemek kívánt megjelenését, és kiemelheti a menyasszonyok általános megjelenését.

A bázis:

A legtöbb sminkbázishoz hasonlóan használjon jó alapozót, korrektorot és korrektorot, hogy az arc sima és egyenletes legyen. Ez előnyös, ha elrejti a finom vonalakat és foltokat (ha vannak) a bőrön. Használjon nedves sminkpárnát, és keverje össze a bőrön, finoman dörzsölve az arcot és a szemet.

Arab esküvői smink alap

Vigyen fel korrektor és alapozó pontokat a nyakra és a fülre. Keverje össze őket a bőrrel, és nedves párna segítségével pattintsa meg. Ügyeljen arra, hogy az alap megfelelő árnyalatát használja, hogy megakadályozza a süteményes megjelenést. Szintén rejtse el a sötétséget a fedél felett és a szem alatt egy korrektor segítségével.

Vigyen fel alapozót az ajkakra is. Ez megakadályozza az ajak színének elterjedését, és tartósá teszi a rúzst.

A szemek:

Kezdjük a szemekkel. Vigyen fel egy matt árnyalatot a ránc mentén, hogy mélységet adjon a szemnek. Ügyeljen arra, hogy ne használjon nagyon sötét tónusot, mert ez az alapszín, és a kiemeléshez sok kohl szükséges. Túl sötét alap, és valószínű, hogy sötétnek tűnik.

Arab esküvői smink szemek

A maszatmentes kohl és sok szemhéjfesték használatával adja meg a szem megfelelő megjelenését. Használjon olyan árnyalatú színeket, amelyek ugyanabba a családba tartoznak, mint az arab smink, és nem tartalmaz sok színt.

Vigyen fel több réteget egy sötét árnyalatú szempillaspirálból, amely jól illeszkedik a szem smink árnyékához, ez nagy mennyiséget ad a szempilláknak, így a szemek sűrűbbnek tűnnek.

Az ajkak:

Az őszibarack és a csinos rózsaszín az ajkak leggyakrabban használt árnyalatai. Használjon nagyon világos árnyalatú ajakfestőt, hogy körvonalazza az ajkakat, és határozott formát adjon. Ne próbálja meg az ajkakat nagyobbnak látni a külső sarok körvonalaival. Hasonló árnyalatú rúzs segítségével vigye fel a világos alapot az ajkakra.

Arab menyasszonyi smink ajkak

Meztelen fényességgel csak az alsó ajkakon; egészítse ki az összképet, és tedd puhává az ajkakat. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy ragyogást adjon az ajkaknak anélkül, hogy sötétnek tűnne. A rúzs felhordását ecsettel kell elvégezni, hogy az ajkak egyenletesek legyenek. Ne használjon sötét árnyalatokat, ez nagyon merész megjelenést kölcsönöz.

A pofák:

Nagyon finom kiemelések vannak az arcán, amelyek főként alapvető rózsaszínből állnak, amelyek nem tartalmaznak sok csillogást. Ha csillogó pirosítót használ az árnyékban, sötét lehet, és a felesleges kiemelés nagyon süteményes lehet.

Arab menyasszonyi smink arca

Kezdje a belső arcáról, és nagy ecsettel terítse szét az árnyékot a külső sarokig. A megfelelő ecsetek használata szintén fontos szerepet játszik minden sminkben.

Arab esküvői smink ecsetek

A megfelelő lágy árnyalatok használata rendkívül fontos az arab menyasszonyi sminkekben, vagy ami az összes sminket illeti. Ez minden bizonnyal életének legnagyobb napja, és semmi sem lehet jobb, mint egy teljes átalakítás ezzel az egyszerű és könnyű formulával.