Hogyan készítsünk Kerala menyasszonyi sminket?

India változatos kultúrájú ország. Az életmód és az esküvői stílusok, amelyeket minden kultúra követ, eltérőek. Például egy Marwari esküvő teljesen különbözik a bengáli vagy a Kerala esküvőtől. Ma megvitatjuk, hogy megvitassuk, hogyan kell alkalmazni a Kerala menyasszonyi sminket.

Kerala olyan állam, amely jellegzetes ízléséről és kultúrájáról ismert. A Kerala menyasszonyok általában fehér szárit viselnek, arany szegéllyel, arany ékszerekkel felrakva. Az esküvőket általában reggel vagy nappal tartják. Tehát a smink nem lehet túl csillogó. Úgy kell csinálni, hogy illeszkedjen az öltözékhez, és a menyasszony kiemelkedjen a tömegből. Az elegancia egy szó, amelyet a Kerala menyasszony szigorúan betart.

Tehát itt van egy kis bemutató, amely megtanítja a Kerala menyasszonyi smink elkészítését.

Hogyan készítsünk Kerala menyasszonyi sminket?

A Kerala menyasszonyi smink elkészítése:

SZÜKSÉGES DOLGOK:

 • Arcmosás
 • Jó hidratáló
 • Alapozó
 • Szemhéjfesték
 • Szemhéj
 • Ajakrúzs
 • Kompakt por/ laza por
 • Alapozó
 • Ajakbalzsam
 • Szempillafesték
 • Kajal
 • Szájfény
 • Ajkak

Tisztítás:

Egy jó arclemosót kell használni az arc szennyeződéseinek és szennyeződéseinek eltávolítására. Törölje szárazra az arcát egy törülközővel. Kövesse egy jó tonerrel.

Hidratáló:

Vigyen fel egy jó hidratálót a bőrtípusnak megfelelően, hogy a bőr hidratált legyen és ne legyenek érdes foltok.

Alapozó:

Alapozót kell felvinni az alapra, hogy a smink hosszabb órákig megmaradjon.

Alapozó:

Egy jó márkájú korrektorot kell alkalmazni a sötét foltok és hiányosságok elrejtésére. A szem környékét, foltokat stb.

Alapítvány:

Nagyon óvatosnak kell lennie a jó márkájú alapozás kiválasztásakor. Meg kell egyeznie a bőrszínével. Általában a bőrszínnél magasabb tónust kell választani. Nem 2-3 árnyalattal feljebb, mert ekkor nagyon hamis megjelenést kölcsönöz.

Az alapozót körkörös mozdulatokkal, pontokban kell felvinni. A rózsavizet az alapozónak a bőrrel való összekeverésére használhatjuk.

Szem smink:

Ez a rész minden bizonnyal a legtöbb időt veszi igénybe. Óvatosan kell kezelni, hogy finom, mégis ízléses megjelenést biztosítson a szemnek.

Szemhéjfesték: Csillogó barna vagy bronz szemhéjfestéket kell választani. A szemhéjfestéket nem szabad szemöldök közelében alkalmazni. Használjon szemhéjfestékkel a keveréket. A szemhéjfesték egyik vonalát is fel kell kenni az alsó szemhéjra.

Szemhéjfesték: Közepes vastagságú szemvédőt kell alkalmazni. Ne szárnyasd ki kifelé, mivel szeretnénk egyszerűvé tenni a napközben.

Kajal: Közepesen vastag kajal sort kell alkalmazni. Vízálló és foltmentes kajalt kell választani.

Mascara: Két réteg jó curling szempillaspirált kell felvinni.

Elpirul:

A nappali szem előtt tartásával a természetes pírhoz közelebb álló árnyékot kell választani. Vigye fel az arccsontokra, hogy jól kiemelje.

Laza por/ préselt por:

Vigyen fel egy kevés laza port vagy préselt port. Ügyeljen arra, hogy ne alkalmazza túl sokat. Csak babrálj egy kicsit.

Ajakrúzs:

A rúzs felhordása előtt fel kell kenni egy jó ajakbalzsamot, hogy ajkai puhák és hidratáltak maradjanak. Lipliner -t kell alkalmazni. Egy finom árnyékot kell választani. Őszibarack vagy őszibarack árnyalatok, rózsaszín vagy piros keveréke viselhető. Vigye fel a rúzst rúzskefével. A fényesség opcionális. Blotpapírral távolítsa el a felesleges rúzst.

Vigyen fel egy réteg laza púdert, majd kenje be egy foltosítópapírral, hogy a rúzs hosszú ideig tartson.

Bindi:

A nagy piros bindi a Kerala menyasszony alapvető eleme. Végül a megjelenés teljes, hogy millió szívet lopjon el. Használja ezeket a tippeket a különleges sminkhez, amely gyönyörű, mégis finom megjelenést kölcsönöz életének legfontosabb napján. A jó frizurát is úgy kell kiválasztani, hogy illeszkedjen a sminkhez és az öltözékhez. Mindennek elegánsnak kell lennie a nap végén.