Hogyan készítsünk pandzsábi menyasszonyi sminket

A smink minden menyasszonyt aggaszt az esküvője előtt. Ez valószínűleg azért van, mert még soha nem végezték el, és a sminkesekkel való kísérletezés nem feltétlenül felel meg mindenkinek.

Tehát itt van néhány egyszerű lépés, amelyeket követhet, és egyedül készítheti el a menyasszonyi sminket. Csak egy jó sminktermék-készletet kell használnia, hogy a megjelenés tartós és friss maradjon a szertartások során.

Hogyan készítsünk pandzsábi menyasszonyi sminket

Punjabi menyasszonyi smink tippek és technikusok:

1. Alap:

Az alapozó smink alkalmazása előtt alaposan tisztítsa meg az arcát, és vigyen fel kevés hidratálót. Ezután dörzsölje jégkockákkal az arcát, hogy bezárja a pórusokat és frissnek érezze magát. Vigyen fel korrektorot a problémás területekre, hogy egyenletes tónusú legyen a bőr és a nyak. Pontok helyett használjon korrektorokat az egyenletes keverés érdekében.

Ezután vigye fel az alapozót az egész arcra, különösen a szemek, a nyak és az állkapocs körüli pontokra. Ezután nedves sminkpárnával pattintsa a bőrre, hogy összeolvadjon. Ez sima alapot és ragyogó megjelenést kölcsönöz az arcnak.

Végül tömítse le az alap sminket Compaq-lal. Használja az alapozóhoz illő árnyalatot. Kerülje a púder túlzásba vételét, mert ez nagyon süteményes lehet.

2. Szem:

Ezután következnek a szemek. Először laza port vigyen fel a szemhéjakra és a szem alá.

A pandzsábi menyasszonyi smink merészen csillogóan érinti a szemet, ezért használjon könnyű alapot a szemhéjakon, különösen a szem belső sarkán.

Ahhoz, hogy dimenziót adjon a szemnek, használjon sötétebb árnyalatot a külső sarokban, és keverje össze. Alkalmazza újra a belső és a külső sarokárnyalatokat, és keverje össze, hogy sötétebb legyen.

A szemöldökcsonthoz használjon az öltözékhez illő csillogást. Hasonló alapot vigyen fel a szemöldökcsontra, majd a csillogást, és jól keverje össze a sima felület érdekében.

Használjon 2 réteg fekete szempillaspirált, és fekete vagy barna szemhéjat a szemhéjon.

A smink befejezéséhez vigyen fel sötét kohl-t vagy Kajal-t a szeme alá, és szükség esetén idézzen színes Kajal-t..

3. Arcok:

A csillogó megjelenés érdekében az orcákat okosan kell kiemelni, hogy ne legyen nagyon unalmas az arc. Tehát győződjön meg róla, hogy alapárnyalatot használ, vagy barack-rózsaszín árnyalatú.

Először alkalmazza az alaphangot az állkapocs vonalára. Kezdje belülről és mozgassa felfelé irányuló mozdulatokkal a homlokához. Ez javítja az arcvonásokat, és az arc hosszabb lesz.

Vigyen fel egy csillogó fényű bronzosítót ugyanolyan mintával az arca almájára. Ne használjon nagyon fényes vagy nagyon sötét árnyalatot. Ettől unalmas leszel. Kerülje a krém alapú pirosító használatát is. Az arc rövid időn belül zsíros és sötét lesz.

4. Ajkak:

Az utolsó simításhoz használjon megfelelő rúzs árnyalatot, és alkalmazza az alábbiak szerint.

Használjon alapozót az ajkakon, és kenje meg porral.

Ajkak segítségével határozza meg az ajkakat. Ne vázolja fel a külső oldalon az ajkak formálására, így az ajkak szélesnek tűnnek.

Ezután használja az alapszínt, és vigyen fel egyenletes réteget vékony ajakkefével az alsó ajakra. Vigyen fel sötétebb réteget a felső ajakra, így az ajkak dúsabbak lesznek.

Az alsó ajak fényével fejezze be, és keverje össze az ecsettel. Használjon nagyon világos fényt a felső ajakra.

Most már készen áll a nagy napra. E gyors és egyszerű lépések követése professzionális megjelenést kölcsönöz Önnek anélkül, hogy vagyont kellene költenie a drága szaloncsomagokra. Mindenekelőtt, ha egyedül készíted el a sminket, az biztosan száz százalékig kielégítő eredményt ad.