Hogyan készítsünk természetes esküvői sminket?

Próbálsz természetes sminket szerezni az esküvődre? Rendben! A legjobb, ha később feltűnőnek tűnsz a különleges napon, mint a szépség e természetes smink által! A menyasszonyok mindig a legjobb esküvői ötleteket keresik, amelyeket felhasználhatnak annak biztosítására, hogy az adott napjuk igazi villanás legyen.

Mégis, az egyetlen dolog, amit egyáltalán nem szabad eltelni az esküvői tervezés során, az esküvői smink. Míg rendkívül egyszerű eldönteni egy furcsa esküvői stílust a te jeles napodra, a természetes smink megjelenése elképesztő, hogy minden menyasszonynak mennie kell, mivel ez hozza ki legjobban a veleszületett szépségét, anélkül, hogy sima lenne.

Hogyan készítsünk természetes esküvői sminket?

Utasítások a természetes esküvői sminkhez:

1. Kezdje a bőr tökéletesítésével:

Ennek megfelelően a smink könnyen belekeveredik a korábbi mosószerbe, amely tisztítószerrel és ruhával lágyan hámlasztja az arcot. Ennek a legjobb, legtermészetesebb módja egy színes krém. Mivel puszta, nem szabad a bőrével szorosan érintkeznie vele, mivel alapozással kell eljárnia. Még mindig mélyebbre mehet, hogy fellazítsa az arcszínt.

2. Nincs árnyékolás:

Ne feledje, hogy a szemhéjfestékeket azért fejlesztették ki, hogy kiemeljék a szemét, nem pedig elárasztják őket. Abban az esetben, ha az esküvőt lefektetik a télre, különben ősszel, döntsön semleges tónusokról az esküvői sminkhez. Ebben az állapotban a nyári hónapokban van, különben tavasz, a pasztell minden bizonnyal megfelelően fog működni. Másrészt szükségszerűség, hogy ne lépjünk túl a szemhéjfestékén. A világos szemhéjfesték -alkalmazás felfedheti szeme szépségét, és életre kel.

3. Árnyék szemhéjak:

A lágy, barnás árnyalat javítja a szem természetes körvonalait, és nem jelenik meg árnyékként. „Válasszon egy árnyalatot, amely meglehetősen sötétebb, mint a bőr tenorja. „Ecseteld a ráncokba és az alsó szempillákat; győződjön meg arról, hogy nincsenek szilárd élek. ”

4. Készítsen vékony vonalat:

Ha helyesen alkalmazza a szemhéjakat, kiemeli szeme természetes szépségét, és nyitottabbá teszi őket. Lehet, hogy a legjobb, ha vízálló, valamint folyékony szemceruza, sötétbarna, egyébként fekete színű. Csak ügyeljen arra, hogy vékony és természetes megjelenésű vonalat képezzen a felső és az alsó szemhéjon. A vastagabb vonalak fáradt megjelenést kölcsönözhetnek a szemének, csodálatos, amit biztosan nem szeretne a nagy napján.

5. Bevonat a pirosítón:

Ha rózsásnak és friss arcúnak tűnik, használjon krémes arcszínt. A tetején lévő porpír elpirítja a színt. Hangsúlyozd ki az arccsontodat könnyű púderpírral. Vegye figyelembe, hogy a kiválasztott szín az esküvői smink színeinek hatására rendeződik. Csak ne lépje túl a dolgokat.

6. Finoman erősítse fel az ajkakat:

Ha szép árnyalatot kap (amely tartós is), válasszon olyan árnyalatot, amely pontosan illeszkedik ajkaihoz, és nyomja össze a színt az ajkával az ujjhegyével, ahelyett, hogy nyíltan a csőből felkenné. Fókuszáljon a közepére, és keverje össze..

7. Hosszú ideig tartó:

A szempillaspirál az esküvői smink egyik fontos eleme, és ezek egyensúlyba hozhatják és felépíthetik a szemed. Próbáljon távol maradni a vastag szempillaspirál használatától, mivel ezáltal szempillái rendkívül természetellenesek lesznek. A szemed a legjobban fog megjelenni, miközben sötétbarna, egyébként fekete vízálló szempillaspirált választasz.

8. Félkövér ajakszín:

Ahhoz, hogy vonzóvá varázsolja ajkait, használjon koordináló rúzst és ajakrúzst, amelyek együtt a természetes árnyalatokban vannak. Nagy lesz, ha egész napos, tartós ajakfestékkel együtt hamarosan félreteszi magát a púderszobába való kirándulásoktól, így újra felviheti az ajkak színét.