Maharashtrian menyasszonyi smink – hogyan kell csinálni

A maharashtriai esküvő épségéről ismert Indiában, ahol az esküvők nagy része zenekarokkal, kürtökkel és mulatozással jár. Inkább egyszerűek, kevesebb zajjal. Ezek kevésbé gazdagok és pazar jellegűek, gazdaságosak. A legtöbb rituálét napközben hajtják végre. A menyasszonyok által viselt szári olyan színekben kapható, mint az aranysárga, zöld, jari szegéllyel. A szárit hagyományosan „paithani” néven ismerik. A viselt ékszerek az arany és a gyöngy tökéletes keveréke. A menyasszonyok hivalkodóan mutatják be hagyományos ékszereiket, mint a „tushi” és a kézzel készített „chudda”. A „chudda”, amelyet a Maharashtrian menyasszony visel, nagyon különbözik a különböző kultúrájú más menyasszonyok által viselt jellemzőktől. A „chudda” vagy a karperecek zöld színűek.

Sokat beszéltünk a menyasszonyok dicséretes ékszereiről. Nos, azt hiszem, most el kell jönnünk a smink részhez, és szigorúan be kell tartanunk.

Maharashtrian menyasszonyi smink

Tehát itt van egy kis bemutató, amely megtanítja Önt a Maharashtrian menyasszonyi smink elkészítéséhez.

Hogyan készítsünk Maharashtrian menyasszonyi sminket:

Szükséges dolgok:

 • Arcmosás
 • Jó hidratáló
 • Alapozó
 • Szemhéjfesték
 • Szemhéj
 • Ajakrúzs
 • Kompakt por/ laza por
 • Alapozó
 • Ajakbalzsam
 • Szempillafesték
 • Kajal
 • Szájfény
 • Ajkak
 • Mogra virágok

Tisztítás:

Jó arcmosót kell használni az arc szennyeződéseinek és szennyeződéseinek eltávolítására. Törölje szárazra az arcát egy törülközővel. Kövesse egy jó tonerrel.

Hidratáló:

Vigyen fel egy jó hidratálót a bőrtípusnak megfelelően, hogy a bőr hidratált legyen és ne legyenek érdes foltok.

Alapozó:

Alapozót kell felvinni az alapra, hogy a smink hosszabb órákig megmaradjon.

Alapozó:

Egy jó márkájú korrektorot kell alkalmazni a sötét foltok és hiányosságok elrejtésére. A szem környékét, foltokat stb.

Alapítvány:

Nagyon óvatosnak kell lennie a jó márkájú alapozás kiválasztásakor. Meg kell egyeznie a bőrszínével. Általában a bőrszínnél magasabb tónust kell választani.

Az alapozót körkörös mozdulatokkal, pontokban kell felvinni. A rózsavizet az alapozónak a bőrrel való összekeverésére használhatjuk.

Szem smink:

Szemhéjfesték: Arany csillogó vagy réz csillogó szemhéjfestéket kell választani. A szemöldök közelében lévő területekre halványabb színt kell választani. Keverje össze jól szemhéjfestékkel.

Szemhéjfesték: Közepes vastagságú szemvédőt kell alkalmazni.

Kajal: vastag kajal sort kell alkalmazni. Vízálló és foltmentes kajalt kell választani.

Szempillafesték: Két réteg jó curling szempillaspirált kell felvinni.

Elpirul:

Természetes pirosító árnyalatokat kell választani, mint a piros vagy a vörös árnyalatai. Vigye fel az arccsontokra, hogy jól kiemelje.

Laza por/ préselt por:

Vigyen fel egy kevés laza port vagy préselt port. Ügyeljen arra, hogy ne alkalmazza túl sokat. Csak babrálj egy kicsit.

Ajakrúzs:

A rúzs felhordása előtt fel kell kenni egy jó ajakbalzsamot, hogy ajkai puhák és hidratáltak maradjanak. Lipliner -t kell alkalmazni. Egy finom árnyékot kell választani. Vörös vagy korall árnyalatot kell viselni. Vigye fel a rúzst rúzskefével. A fényesség opcionális. Blotpapírral távolítsa el a felesleges rúzst.

Vigyen fel egy réteg laza púdert, majd kenje be egy foltosítópapírral, hogy a rúzs hosszú ideig tartson.

Bindi:

Ha ragaszkodni szeretne a hagyományos esküvői megjelenéshez, válassza a félhold kötést, amelyet egy piros vagy fekete motívum követ. A kép jobban megmagyarázza.

Mogra virágok/ Gajra:

 • A hajat mogra virággal vagy gajrával díszített kontyba kell fésülni.
 • A megjelenést egy „Nath”- hagyományos gyöngyház arany orrgyűrűvel kell kiegészíteni.
 • A Mundavalya kötelező viselet a menyasszony és a vőlegény számára. Ez egy gyöngysor, amely vízszintesen a homlokára van kötve, és mindkét oldalról leesik. A Maharashtrian menyasszony végre készen áll az élet legkülönlegesebb napjára.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80