15 bedste natcremer i Indien

Nat er det bedste tidspunkt at forkæle vores hud med nogle gode hudplejeprodukter. Lad os se på de 15 bedste natcremer, der er tilgængelige i Indien.

Populære natcremer i Indien:

1. L`Oreal Paris RevitaLift Deep-Set Wrinkle Repair Night Lotion:

Natcremer

L`Oreal Paris, et af de førende skønhedsmærker introducerede denne RevitaLift Deep-set Wrinkle Repair Night Lotion til den perfekte behandling af din hud under sengetid. Dens intensive genoprettelsesbehandling formuleret med pro-retinol A og fibergendannende kompleks reducerer størrelsen og dybden af ​​rynker. Det er kendt for sine anti-aging egenskaber og er ideelt til at opstramme huden.

2. Body Shop E -Nourishing Night Cream:

The Body Shop E -Nourishing Night Cream

KØB DET NU

Denne E -vitamin nærende natcreme fra Body Shop er rig på hvedekimolie, der genopbygger og genopliver din hud, mens du sover om natten. Denne natcreme er bedst egnet til normal hudtype. Det hjælper også med at genopbygge antioxidanter og fugtighedsniveauer natten over, når huden er i ro og er mest modtagelig. Det forbedrer hudens tekstur, forhindrer udbrud og tørre pletter.

3. Skov Essential Night Treatment Jasmine And Patchouli Cream:

Forest Essential Night Treatment Jasmine og Patchouli Cream

KØB DET HER

Dette er en ayurvedisk naturlig natlig anti-aging creme tilført og forstærket med essenser af jasmin og patchouli. Det toner, lindrer, strammer og opstrammer huden, mens den efterlader den med en rig eksotisk duft. Den er sammensat med naturlige urteekstrakter og planteolier for at forstærke hudens talg. Det giver dyb, revitaliserende fugt til huden. Det er beriget med gulerodolie, der er højt på vitamin A og C, som tilskynder til cellegenerering. Det er sikkert for alle hudtyper.

4. Kaya Nourishing Night Cream:

Kaya Nourishing Night Cream

KØB DET HER

En nærende natcreme fra Kaya indeholder enestående lysende aktiv lumiskin, der hjælper med at reducere produktionen af ​​melanin. Det gør også huden tonet og strålende. Denne natcreme hjælper med at bringe en jævn hudtone. Da det ikke er fedtet og har en mat effekt, kan mennesker med fedtet hudtype bruge det uden bekymringer.

5. Olay Natural White Healthy Fairness Night Cream:

Olay Natural White Healthy Fairness Night Cream

KØB DET HER

Denne natcreme fra Olay er også et naturligt whitening fairness -produkt. Det har kombineret effekt af en fairness hud eller lysere hudtonen sammen med at fjerne mørke pletter. Det giver også intens fugtgivende og sund og strålende hud. Den indeholder niacinamid, der lysner huden udover at give en naturlig glød.

6. VLCC Skin Tightening Wheat Night Cream:

VLCC Skin Tightening Wheat Night Cream

Det er en VLCC natcreme med naturlige anti-aging og anti-rynke egenskaber. Det nærer huden og kontrollerer hudens forældede ældning bortset fra at reducere udseendet af rynker og bevare hudens elasticitet. Det får også huden til at se frisk, klar, lys og ungdommelig ud. Den er ideel til kombination til tør hudtype.

7. Oriflame Optimals Matte Touch Night Gel-Cream:

OriflameOptimals Matte Touch Night Gel-creme

Fra huset Oriflame er denne natcreme i gelform fantastisk til perfekt mat, frisk hud uden skinnende områder. Dens optimalt mat berøringsformel med udligningskompleks neutraliserer ufuldkommenheder på huden og efterlader den renset og afbalanceret. Det fugter også de tørre områder og udglatter dem. Dette er en must pick gelcreme til normale til tørre hudtyper.

8. Lakme Fruit Moisture Strawberry Kiwi And Passion Night Cream:

LakmeFruit Moisture Strawberry Kiwi and Passion Night Cream

Denne ultra-nærende blanding af juice af jordbær formuleret med nærende fugtteknologi sammen med kiwi og passionsfrugt koncentrerer sig om fornyelsesprocessen af ​​huden, mens du sover om natten og beskytter også huden mod pletter og udjævner hudtonen. Den er velegnet til alle hudtyper og giver huden en strålende glød.

9. Lotus Herbals Nutranite Skin Renewal Nutritive Night Cream:

Lotus Herbals Nutranite Skin Renewal Nutritive Night Cream

KØB DET HER

Det er en nærende natcreme fra Lotus Herbals med nærende ginseng, der hjælper med at regenerere hudvæv. Dens alfa -hydroxy -frugtsyre fra druer er en naturlig antioxidant, antiseptisk og astringerende. Det hjælper med at fjerne skaderne på huden ved dehydrering og udsættelse for barske miljøforhold i løbet af dagen. Det opstrammer også huden og udglatter ufuldkommenheder. Det er velegnet til alle hudtyper.

10. Himalaya Herbals Revitalizing Night Cream:

Himalaya Herbals Revitalizing Night Cream

KØB DET HER

Det er en helt naturlig urtecreme, der løser hudproblemer og fornyer den tabte glans i huden. Denne natcreme har naturlige elementer som krabbeæble, citron, hvid lilje, hvede og tomat, som hjælper med at tilføre sundhed til den kedelige hud. Det gør huden mere retfærdig, slipper af med bumser, reducerer betændelse og reducerer skader forårsaget af solskoldning, rynker og tørre pletter. Det gør også huden lys og strålende sammen med at forbedre hudens teint og tekstur.

11. Clarins White Plus Whitening Repairing Night Cream:

Clarins White Plus Whitening Repairing Night Cream

Fra Clarins ‘hus nærer dette natprodukt til huden huden og vender rundt om en kedelig, livløs og ujævn hud, mens du sover. Det har et lysende kompleks af hindbær- og alkymillaekstrakter med C -vitamin, der hjælper med at bekæmpe stress i dagtimerne, såsom mørke pletter, fregner og misfarvning. Det giver strålende og jævn udseende hud om morgenen. Det lysner og lysner også huden.

12. Jovees Avocado Revitalizing Night Cream:

Jovees Avocado Revitalizing Night Cream

KØB DET HER

Natcremen fra Jovees med beriget kraftig celleaktiverende formulering fremkalder sundhed og smidighed til huden. For større iltning til hudens ekstremiteter forbedrer det cirkulationen og revitaliserer huden sammen med at øge dets modstandsdygtighed. Den er lavet med naturlige ingredienser såsom avocado, rosmarin, jojoba og solsikkeekstrakter, der får huden til at se frisk og strålende ud.

13. Damme Flawless White Re-brightening Night Cream:

Damme Flawless White Re-brightening Night Cream

KØB DET HER

Denne natcreme fra Ponds hjælper med at genoprette hud, der har været udsat for hårde miljøforhold i løbet af dagen. Det fugter huden og efterlader den blød og glat. Det beskytter også mod solens skadelige UVA- og UVB -stråling. Det er beriget med VAO-B3-kompleks, der hjælper med at falme de mørke pletter og pletter. Det letter synligt hudtonen og giver huden en strålende glød.

14. Body Shop Tang klarende natbehandling:

Body Shop Tang klarende natbehandling

KØB DET HER

Dette er en natbehandlingscreme fra Body Shop. Det er en let absorberende, ikke-tilstopning, oliefri fugtighedscreme med vildt høstede tangekstrakter kendt for sine konditionerende og fugtgivende fordele. Den leveres med en oliebalanceringsteknologi, der styrer olieagtige dele af huden for at give glansfri, mat hud. Det genopretter og reparerer også huden, mens du sover.

15. Nature’s Co White Tea Night Cream:

Nature's Co White Tea Night Cream

KØB DET HER

Nature’s Co hvid te natcreme er velegnet til alle hudtyper og har anti-ældningseffekter og antioxidantegenskaber fra god te, der øger hudcellernes immunfunktion. Det genopfylder og fugter også huden og efterlader den frisk og glat, når du vågner.