9 Bedste hjemmelavede natcreme

hjemmelavede natcreme

1. Hjemmelavet natcreme til vinter:

Hjemmelavede cremer til nat 1

Da produktet tilberedes derhjemme, vil alle ingredienser være tilgængelige i hjemmet eller nærliggende butikker eller på markedet. Om vinteren bliver huden tør og får let styrt på grund af kraftig kulde. Så for at undgå dette problem er mandelolie, kokosolie, rosenvand og glycerin påkrævet. Tag en rustfri stålpande, som er en dobbeltkedel, og tilsæt mandelolie til kedlen. Tilsæt lidt kokosolie. Efter blanding af olie, tilføj rosenvand til det. Efter noget tid tilsættes glycerin og filtreres blandingen. Nu er cremen klar, og opbevar den i en beholder til brug.

2. Grøn/hvid te natcreme:

Hjemmelavede cremer til nat 2

Grønt og hvidt er rigeligt i antioxidanter, som er mod frie radikaler dannet af UV -stråler. De bekæmper hudkræft ved at blokere skadelige enzymkræftfremkaldende enzymer. Det hjælper hudcellefornyelse og virkninger ved helbredelse af psoriasis og rosacea.

3. Ristecreme til kakaosmør:

Hjemmelavede cremer til aften 3

Kakaosmør virker til tør og kedelig hud. Fri for rynker og blød hud kan opnås ved hjælp af kakaosmør -rynkecreme. Da ingredienserne indeholder kokosolie, jomfruolivenolie og kakaosmør, kan det siges som et rent naturprodukt uden bivirkninger. Ved at bruge denne creme vil ældning af huden gå tabt. Huden ser sundere og blødere ud.

4. Revitaliserende Apple Night Cream:

Hjemmelavede cremer til aften 4

Det hjælper med at opretholde huden til at se yngre ud, hvilket vil være blødt og glat. Det ser endda lysere ud, da det giver næring. Det tilberedes ved at blende stykker æble med en vis mængde olivenolie til en glat pasta. Da det indeholder rosenvand, glatter det også huden.

5. Natcreme med olivenolie:

Hjemmelavede cremer til aften 5

Der er masser af fordele ved olivenolie. Olivenolie bruges til madlavning. Det bruges til medicinske formål og fremstilling af mange produkter og endda i hårolier. SOM olivenolie bruges til flere formål, bruges den også til huden. Det hjælper med at forbedre hudtonen og reducerer pigmentering. Det fungerer som en naturlig hudfugtighedscreme. Det forsinker virkningerne af ældning på grund af antioxidanter og fedtstoffer.

6. Grøn te natcreme:

Hjemmelavede cremer til nat 6

Da grøn te indeholder antioxidanter, helbreder den huden mod skader forårsaget af frie radikaler. Disse antioxidanter forhindrer for tidlig ældning, der holder huden smidig og blød. Særligt ved grøn te er, at det bekæmper acne, psoriasis og hudkræft.

7: Aloe Vera hjemmelavet creme:

Hjemmelavede cremer til aften 7

Aloe Vera er et af de naturlige stoffer, der får en gave fra naturen. Aloe Vera -planten kan især ses mange steder og hjem. Det kan let laves derhjemme. Ekstrakt saftig del fra en plante og tilsæt lidt lavendelolie til den. Og anvende det til natten før søvn. Aloe Vera opfrisker huden. Og der opstår glød, cellerne rejuvneres, og huden nærer. Gentagen påføring af denne olie giver også de bedste resultater.

8. Glycerincreme:

Hjemmelavede cremer til aften 8

Denne creme fungerer generelt godt om vinteren. Fordi glycerin hjælper med at genoprette hudens fugtighed. Huden bliver genopfyldt med sine svampedræbende egenskaber gennem kokosolie. Ingredienser, der bruges i dette er mandelolie, glycerin, rosenvand og kokosolie. Mandelolie og rosenvand vil give frisk appel til den døde og slap hud. Glycerin træner mere om vinteren på grund af ekstrem kulde. Men mange mennesker er ikke klar over disse oplysninger.

9. Gurkemeje til alder Gamle retsmidler mod hudtilstande:

Hjemmelavede cremer til nat 9

Hovedsageligt anvendte ingredienser i dette er mandler, yoghurt, gurkemeje pulver, sandeltræ pulver, citronsaft og safran tråde. Alle disse produkter er tilgængelige naturligt, så der vil ikke være nogen bivirkninger. Dette giver huden glød og rynker vil ikke blive set lugt vil også være god,