9 Bedste natcremer til acneudsat hud, der er stærkt formuleret

Acne er en form for hudproblemer, der normalt er almindelige for fedtet hud, idet de naturlige lag af olie er den perfekte anstifter. Det er imidlertid helt forkert, at nogen tror, ​​at acne ikke påvirker de tørre eller endda de normale hudtyper. Acne kan være årsagen til et eksternt og internt problem, nogle gange er det støv og forurening udenfor, og nogle gange er det bare en irriteret skyld på hormoner og gener. Uanset hvad, kan det aldrig være en let løsning at tackle acne i løbet af dagen, især når solen, varmen og forureningen kører efter dig. Så vi tænkte, at vi vil liste nogle af de bedste natcreme til hud, der er tilbøjelig til acne.

Populære natcremer til acneudsat hud i Indien:

Lad os se på den bedste 9-natcreme til acne-udsat hud.

1. O3+ Tang Natcreme:

O3+ Tang Night Cream

KØB DET HER

O3+ ‘whitening emulsion’ er en professionel behandling, der efterlader dit ansigt ungdommeligt og lyst, og virker på ansigtet hele natten og udfylder cellerne med fugt, så de kan regenerere i løbet af natten. Denne natcreme mod acne minimerer de forstørrede porer og hjælper også med at bekæmpe acne til fedtet hud.

Sådan bruges: Vask dit ansigt rent og dup tørt. Dup lidt creme på dit ansigt og massér forsigtigt i cirkulære bevægelser. Vask om morgenen med koldt vand.

2. Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Night Moisturizer:

Neutrogena hurtig rynke reparation nat fugtighedscreme

KØB DET HER

Vi mener, at det ganske enkelt ikke er Retinol, men også blandingen af ​​Glucose -kompleks og Hydraluronsyre, der genopliver din engang ungdommelige hud ved at falme den genstridige kråkfødder og små hudfejl som pletter og acne. Den lette creme opsuger overskydende olie, mens den fugter din hud. Prøv denne bedste natfugtighedscreme til acne -udsat hud, der også er en fugtighedscreme.

Sådan bruges: For at hjælpe med din acne -tilbøjelige hud skal du lægge lidt på dit ansigt og massere forsigtigt med fingerspidserne. Skyl med vand om morgenen.

3. L’Oreal Paris White Perfect Night Cream:

L'Oreal Paris White Perfect Night Cream

KØB DET HER

Denne natcreme efterlader en lyserød farve på din hud og reducerer olieproduktion og pletter fra din hud, mens den forynger og genopbygger hudcellerne, hvilket forbedrer mikrocirkulationen og lysner huden. Dette er endnu en natcreme til acne udsat hud. L’oreal Paris hvid perfekt er også det foretrukne valg blandt de mange damer.

Sådan bruges: Tag lidt L’oreal Paris White perfekt creme på dit ansigt efter vask. Lad det sidde natten over og lad det opsuge. Skyl med koldt vand om morgenen.

4. VLCC Snigdha Skin Whitening Night Cream:

Snigdha Skin Whitening Night Cream til acne -tilbøjelig hud

KØB DET HER

En solid løsning til hudblegning, comfrey natcremen fra VLCC, der hjælper med sårreparation og celleregenerering, så du kan dyrke et ungdommeligt no spots face stolt. Denne lette formel gør dit ansigt klart og frisk og holder din fedtet hud fjer let og lys.

Sådan bruges: Tag en ærtestørrelse på fingerspidserne og massér i cirkulær bevægelse i 5-10 minutter til dit ansigt, undgå området omkring øjnene. Sørg for, at dit ansigt er rent og støvfrit. Vask det af om morgenen med almindeligt køligt vand.

5. Lotus White Glow Night Cream:

Lotus hvid glød natcreme

KØB DET HER

Den hvide glød natcreme fra Lotus tilfører forskellige organiske og komplekse blandinger for at give din hud den perfekte perlelignende skygge, samtidig med at den reducerer melaninpigmentering og låser i olielommerne. Blomster- og urteessensen af ​​morbær-, drue- og mælkeenzymer skaber en kompakt professionel finesse til dit look. Cremen er inspireret til at fungere bedst som en natcreme til hud med acne, der omfatter alle hudtyper og ikke kun fedtet hud.

Sådan bruges: Tag generøst lidt creme på dine håndflader, og massér i cirkulære bevægelser på dit ansigt og din hals ved hjælp af fingerspidserne. Lad det stå og vask om morgenen.

6. Himalaya revitaliserende natcreme:

Himalaya revitaliserende natcreme

KØB DET HER

Den revitaliserende natcreme skaber et solidt konglomerat af forskellige frugter og organiske elementer såsom citron-, æble-, hvede- og hvide liljekstrakter, der hver dag nærer fedtet hud og opsuger overskydende olie, mens hudcellerne forynges for en sund glød. Det genopretter fugt i din hud og reparerer skader og acne. Stol på dette naturlægemiddel til en hud uden skavanker.

Sådan bruges: For en hud uden pletter skal du vaske dit ansigt med koldt vand og tørre. Tag en lille smule på håndfladerne, og massér forsigtigt i hele ansigtet og på halsen med fingerspidserne. Lad det sidde om natten og vask med koldt vand om morgenen.

7. Damme Gold Radiance Youthful Night Repair Cream:

Damme gold radiance ungdommelig natreparationscreme

KØB DET HER

Den ungdommelige natcreme er fremstillet med ægte guldessens og beskytter ikke kun, men reparerer og revitaliserer kedelig døende tynget fedtet hud. Ved hjælp af vitamin B3 og øjeblikkelig guldglans kan din hud nu bevare den ungdommelige gyldne glød næste morgen.

Sådan bruges: Masser dette forsigtigt med fingerspidserne, før du går i seng. Vask om morgenen. Glød strålende om morgenen!

8. Olay Natural White Night Cream:

Olay natcreme til acne tilbøjelig hud

KØB DET HER

Den primære bestanddel af dette Olay mirakelprodukt består af vitamin B3, pro-B5 og E, der opstrammer og toner din hud hele natten, mens du holder de naturlige olier i dit ansigt i tankerne. Giver din hud en elegant blødhed, regenererer den din hud fra mobilniveau, hvilket gør den livlig og ungdommelig. Prøv denne natcreme mod acne!

Sådan bruges: Masser lidt af cremen på dit ansigt efter vask. Lad det stå på og vask om morgenen med koldt vand.

9. Oriflame EvenOut White Night Cream:

Oriflame natcreme til hud mod acne

Hudblegningskomplekset fungerer natten over, da ekstraktet af eng, søde stikkelsbær og hyben blødgør og glatter den hårde, beskadigede hud, så du ser to gange yngre og mere fair ud end før. Hver nat, før du rammer sengen, vælger du en god massage med dette mirakelprodukt. Oriflame er et pålideligt kosmetisk produkt, der leverer lige hvad det lover.

Sådan bruges: Vask dit ansigt og tør tør om natten. Påfør en lille mængde på dit ansigt og lad det stå. Skyl med koldt vand om morgenen.

Acne -fri hud er en drøm for mange af os derude. Kosmetiske skabere har hørt dig højt og tydeligt og har introduceret nogle af deres bedst mulige kreationer til at helbrede din acne og give dig en klar hud. Gennemgå disse produkter for de bedst mulige resultater ved regelmæssig brug. Men hvis du oplever irritation, mens du bruger produktet, er det i bedste fald, at du stopper med at bruge det.