De fantastiske fordele ved at bruge en natcreme

Hudregimet består af to typer cremer – dagcreme og natcreme. Disse cremer er forskellige i deres teksturer, funktion og formål. Mens dagcreme giver beskyttelse mod sol, forurening, hjælper natcremer med at reparere hudens celleskader og vende ældningstegn. Natcremer er de bedste produkter til at tilbyde komplet fugt til din hud og regenerere de tabte celler. De indeholder antialdringsforbindelser, der kan bekæmpe ældningstegn som pigmentering, mørke pletter, rynker og fine linjer. Denne artikel afslører de fantastiske fordele ved at bruge natcreme til din hud og også tips til, hvordan du bruger natcreme.

Fantastiske fordele ved at bruge en natcreme

Hvorfor en natcreme?

Du opdager din hud opløftende plus huden blød såvel som lyserød. Dette skyldes, at elementerne i natcremer eliminerer al den kedelige plus døde hud, mens du sover. Natcremen er tykkere sammenlignet med de almindelige fugtighedscreme. Derfor kommer de dybt ind i huden plus fugter den. Natcremer er også beriget med ingredienser som retinol, som kan forhindre din hud i at falde og reducere rynker. De anbefales stærkt til folk i 30+ år, der oplever den naturlige hudaldringsproces.

Natcreme fordele:

Natcreme anbefales stærkt til at hjælpe med at reparere og forynge huden. Det virker natten over på din hud og får det til at se ungt og fejlfrit ud. De største fordele ved at bruge en natcreme er:

 • Forbedret elasticitet på grund af stigning i kollagen
 • Bedre blodcirkulation
 • Reduktion i rynker, slaphed og fine linjer
 • Falmede mørke pletter og pigmentering
 • Gør jævn hudfarve
 • Fornyede hudceller
 • Bedre fugt
 • Strålende naturlig glød til huden

Sådan vælger du en natcreme?

Mens natcreme generelt foreslås for en flottere hud, afhænger valg af den rigtige natcreme primært af din hudproblem og alder. Uanset om du leder efter anti-aging, tørhed eller endda hudfarve, er natcremer kategoriseret i forskellige. Disse faktorer skal overvejes, før du investerer i en natcreme:

Alder: Natcremer er generelt kategoriseret som 40+, 50+. Vælg en creme, der passer til din alder.

Hud bekymring: Er det aldring eller pigmentering, der generer dig? Vælg en creme baseret på din bekymring.

Hudtype: Natcremer er generelt tunge på fugtighedscreme. Så læs etiketten omhyggeligt for at vide, om cremen passer til din hudtype, især til fedtet, acne -tilbøjelig og følsom hud..

Anmeldelser: Gennemgå altid anmeldelser for at forstå den bedste natcreme til dine mål, før du foretager den dyre investering.

Ingredienser til natcreme:

Natcremer involverer retinoider, ellers kan retinol, glycolsyre eller salicylsyre indeholde anti-aging egenskaber. Mens de øger celleindkomsten, kan disse cremer slå fine linjer op plus rynker, solskader plus til et vist niveau, porestørrelse. På samme måde er antioxidanter som E -vitamin, C -vitamin, grøn te, kaffebær plus niacinamid forpligtet til at reducere frie radikaler for generel hudhelse. Natcreme fra æteriske olier som Arganolie kan hydrere huden med opgradering af tørhed og afskalning.

Natcreme

Sådan påføres natcreme:

En mild massage før sengetid er en ideel måde at anvende natcreme på:

 • Fjern i første omgang spor af makeup ellers cremer.
 • Rosenvand eller andet mærke rensemiddel skal være fint.
 • Vask dit ansigt omhyggeligt med en skånsom rensemiddel, der passer til din hudtype. Tryk let på dit ansigt.
 • Smør natcreme i rolige opadgående strøg plus cirkulære bevægelser ved hjælp af dine fingre. Undgå området omkring dine øjne.
 • Glem slet ikke at bruge cremen i nakken.
 • Hvis du undrer dig over, hvor meget natcreme du skal anvende, skal du vide, at natcremer er tykkere i forhold til de normale fugtighedscreme, derfor skal du tage små mængder.
 • Få lidt mere creme plus i opslag igen smøre det hele over. En lille bag nakken vil heller ikke skade.
 • Helst skal du smøre en natcreme 30 minutter tidligere, end du går i seng.
 • En mild massage i ansigtet før sengetid er en ideel måde at afslutte dagens skønhedsregime på og vågne op til en yngre såvel som en lys hud..
 • Endelig bør du være åndelig i at bruge natcreme ofte.
 • Desuden, når du sover, skaber den dybe vejrtrækning din hud nye celler, der også hjælper med at se yngre ud.
 • Husk dog; læg ikke natcremen på dine overlegne øjenlåg tidligere end at sove, ellers vågner du med hævede låg. Brug derfor natcremer og vågn op for at opdage en blød og smidig hud og føle dig frisk. Dette er den bedste proces og løsning til, hvordan du bruger natcreme effektivt.

Natcremer fungerer ligesom din krop. Din krop bruger nattens hviletid til at reparere og helbrede sig selv. På samme måde virker en natcreme på din hud natten over for at genoprette sin tabte glans. Det kan ikke kun hjælpe dig med at se yngre ud med et par år, men også hjælpe dig med at opnå en fejlfri hud. Natcremer, når de kombineres med et godt hudregime før påføring, kan gøre underværker på din hud. Ingen grund til at investere i dyre hudbehandlinger, hvis du vælger den rigtige creme.