9 Seneste indiske lange natbukser til kvinder

Long Nighties til damer fås på markedet i forskellige varianter. Det er en kjole i fuld længde, der dækker til anklen. Det kan også være lige eller lidt flare. Der er så mange designs til rådighed i lange natkjoler til kvinder. Kvinder kan bære det dagligt som nattøj, hvor hun er meget behagelig. Lange natkjoler er designet på en sådan måde, at bæreren skal føle fred i den. Stoffet, der bruges i det, er også blødt og hudvenligt for brugeren.

Long Nighties for damer og piger:

Lad os diskutere nedenfor 9 forskellige typer af lange natkjoler til damer i indien.

1. Simple Long Nighty:

Enkel lang natlig

Dette er simpel lang natlig, som er behagelig for kvinder at have på hver nat. Det er enkelt i design og mønster. Med kort ærme og marineblå farve trykt lang natlig føler kvinder sig afslappede efter en hektisk lang dag. Tidligere blev det kendt som “Maxi”.

2. Lang hvid bomuld Nighty:

Lang hvid bomuld Nighty

Den er lang natlig i bomuldsmateriale, som er meget blød at have på om natten. Ærme- og nakkemønsteret er sådan, at en dame ikke føler sig forstyrret under søvnen. Materialet er sådan, at bæreren umiddelbart efter brug vil føle fred.

3. Store Nylon Nighties til kvinder:

Store Nylon nattøj til kvinder

Nylonmateriale føles silkeblødt, mens det rører ved det. Den er kortærmet og den midterste del er presset med elastik. Det er et nyt mønster på markedet. Det er lige ikke meget flare. Denne dame har gjort en god kombination med lækkert fodtøj og perlemala i halsen.

4. Lang t-shirt nattøj til piger:

Lang T-shirt Nighties til piger

Denne lange t-shirt natlig ser cool ud på unge piger. I denne snap er den langærmet, og lommer er også givet. Materialet er af eksportkvalitet og tykt, hvilket er godt om vinteren. Du kan også bære Capri med den.

5. Langærmede natbukser:

Lange ærmeløse natbukser

Lyserød, langærmet, natløs vil helt sikkert blive beundret af alle. Den har en bred lav hals, der selv fanger øjet. Det er godt om sommeren, og man kan også bruge det, mens man er på bryllupsrejse. Du kan også beholde hvid farvepels med den for at være mere attraktiv.

6. Long Nighty with Robe:

Long Nighty with Robe

Nogle lange nighty kommer også med kappe, og det er det. Her har den natte en trykt kappe og indeni er en lang kjole. Kjolen har netprint i begyndelsen. Det er noget løst materiale og godt at have på som nattøj.

7. Long Transparent Nighty:

Lang gennemsigtig natlig

Denne lange natte er hel gennemsigtig og giver et sexet look til damer. Damer vælger specielt gennemsigtige natbukser for at have romantiske nætter med deres ægtemænd. Og dette kan give det samme. Det har blomstret design midt om natten og er skåret på benområdet.

8. Long Nighties til kvinder:  

Long Nighties til kvinder 

Kvinder har brug for en ordentlig og hel krop dækket natlig til daglig brug, fordi der kan være børn med dem. Dette kan være en af ​​dem. Sort farveblonder på hals- og ærmemønster passer godt til lang natlig. Det er enkelt, men fantastisk.

9. Long Princess Nighties:  

Lange Prinsesse Natter

Denne natlige er meget smuk, og piger ligner en smuk prinsesse på dette. Det har fremragende blonder arbejde udført på hals og ærme. Plus en blomstret designhætte giver et komplet prinsesselook. Jeg elsker bare denne natlige.

Lange natkjoler er meget gode for damer at bruge det for at få en god søvn. Det har mange muligheder med designs og stilarter. Lange natkjoler ser godt ud i lyse farver. Selvom lyse farver også er tilgængelige, men det er valg af unge damer. Kvinder kan bære lys farve i simple long nighty. Lange natkjoler har brug for hver nat. Kvinder elsker at have en samling af forskellig variation i lange natkjoler, så de kan skifte hver nat.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.