9 bedste og komfortable paillettederdele til kvinder

Nederdele er det mest behagelige outfit til alle lejligheder. Når det kommer til fester og aftenfester, har Pailletter deres helt særlige sted. Pailletter er det glitrende skinnende stof, der giver det mest elegante og luksuriøse look.De er lavet med pailletmateriale og fås i de mest attraktive farver og størrelser. De er mest foretrukne til nederdele i knælængde. De kan bæres med enhver form for toppe eller tunikaer. Paljetterne er mest velegnede til kvinderne med perfekt fysik og smal lang talje. Det er ikke velegnet til kvinder med større talje, da de får dem til at se mere fyldige ud.

Skørt med pailletter

Bedste og enkle paillet nederdele til kvinder:

Pailletskørter er de mest foretrukne til enhver sæson. Pailletten nederdele kan kombineres med paillet toppe for at gøre det til et perfekt outfit. Her er nogle udvalgte paillet nederdele til dit valg.

1. Lange paillet nederdele til kvinder:

Skørt med pailletter

De lange paillet nederdele er anklelængde og kan bruges til fester. Denne nederdel giver et elegant look, og de får kvinden til at se kurvet ud, da de er smalle i taljen. De har slids fra knæ til ankel i den ene side for at gøre det let, mens du går.

2. Kvindernes blyant sequin nederdele:

Pencil Sequin nederdele

Som navnet viser, er blyant -paillet -nederdele bredere i taljen og smallere ved knæet. Disse er for det meste af knælængde, og de ser krummere ud. De foretrækkes mest til klubfester, hvor bevægelsen ikke kan begrænses med tøjet.

3. Midje nederdel med pailletter til damer:

Midi nederdele med paillet

Midi -nederdele med pailletter ligner normale midi -nederdele med få dikkedarer i kanten. Disse midiskørter kan kombineres med paillet toppe for at gøre det til en paillet kjole. Disse foretrækkes for det meste af college -piger til fester. Frillene eller saml enden giver et dejligt udseende og fri bevægelighed.

4. Paillet Mini Ladies Nederdel:

Mini -nederdel med paillet

Mini -nederdele med paillet er over knælængden, og de passer normalt med vesteoverdele. Mini -nederdele med paillet er nogle berømthedes yndlingsoutfit, da de udsætter deres ben på en sexet og elegant måde. Disse er mest velegnede til piger med perfekte ben og lår.

5. Paillet Maxi kvinders nederdel:

Maxi nederdel med paillet

Som navnet siger, er pailletten maxi nederdele af maksimal længde. I modsætning til midi- og blyantskørterne giver disse fri bevægelighed, og disse har flere sammenkomster i kanten. Disse ligner havfrue -nederdele, da de er smalle til knæet og bredere derefter.

6. Vendbare pailletter:

Vendbare nederdele med pailletter

De mest populære nederdele er de reversible sorte paillet nederdele. Nederdelen er lavet med tofarvede pailletter, og når den flyttes mod den ene retning, giver de den ene farve, og når den flyttes mod den anden, ændres farven. Disse nederdele kan tilpasses for at give et slidt look.

7. Ladies Cirkulære Sequin Nederdele:

Cirkulære nederdele med pailletter

Den cirkulære paillet Korte nederdele bruges generelt af skatere og dansere. Disse er lavet med cirkulært stof for at gøre flere samler og for at give et luftigt look. De mest almindeligt anvendte er guld paillet nederdele og røde paillet nederdele.

8. Wrap sequin nederdele til piger:

Wrap paillet nederdele

Wrap paillet nederdele ligner wrap nederdele. Men slutningen på kjolen med pailletterne ligner tulipanblomsten. Disse fås i forskellige størrelser lige fra knælængde til ankellængde. Nogle gange er stoffet syet sammen for at give et indpakket look. Sølv paillet nederdele er mest foretrukne.

9. Kvinders tonede pailletter:

Tonede paillet nederdele

De mest populære typer er de tonede pailletter. Disse er lavet på en sådan måde, at farven adskiller sig fra placeringen af ​​beskuerens øjne. De kontrastfarvede pailletter blandes for at lave disse nederdele. De mest almindeligt anvendte er blå paillet nederdele.

Pailletter blev brugt til at give et glitrende look, og nu er de det mest elskede materiale i modeverdenen. Når det kommer til fester og aftenhændelser, foretrækker kvinder normalt pailletter, da de tiltrækker mennesker.