9 Casual og formelle midi -nederdele til kvinder i forskellige farver

Fra floats foldede prom til den monterede blyant, midi nederdele gør deres nærhed mærkes i butikker overalt, så der har virkelig aldrig været et bedre tidspunkt at shoppe dette mønster. Midi nederdele har oplevet noget af en mode restaurering som for sent, og alle elsker den måde, at denne super komplimenterende længde er blevet til annonceringen nederdel stil sæson til sæson.

  • Det er bedst at bære denne stil med høje hæle.
  • Midikjolen passer til alle kropstyper, men bæres bedst af højere kvinder, da midten i længden afkorter benet og forkorter benlinjen

Trendy fuld midi nederdele til kvinder:

1. Floral Full Midi Nederdel:

midi nederdele

Måden at style et Full Midi -nederdel på er at justere; toppen skal være strømlinet og passe tæt på kroppen. Dette er utroligt for damer med brede skuldre og tynde hofter, da dette tiltrækker midtsektionen og tilføjer volumen til basen med det samme, hvilket giver et bedrag af en timeglasfigur.

2. Sort langt midi nederdel:

lang midi-nederdel

Det skiller sig ud blandt de mest komplimenterende konturer, der ser godt ud på praktisk talt alle figurer. Dette eksemplariske stykke er en absolut nødvendighed i hver dames skab. Siden halvtredserne har damer suppleret det mindste stykke af deres midriff i disse nederdele og så stort set overvældende ud som sådan. Hvilken bedre tilgang til at se elegant og rig ud, end i et langt midi -nederdel.

3. Hvid midi nederdel til piger:

hvid-blomster-midi-nederdel

Disse midier er søde og giver dig også et sødt look, hvis du bærer dem med sneakers. Disse hvide blomster midikjoler kan enten være knelængde eller lårlængde, det vil være bedst om somrene for at give dig et cool look.

4. Designer lange midi blyantskørt:

midi-blyant-nederdele

Midi-blyant nederdele er de nye miniskørter, som vores mest elskede road style unge damer og trailblazers viser. Rundt om komplimenter er disse vidundere pletfri og et fantastisk must-have i hvert skab. Efterlader et elegant spor på hvert outfit, fra en ekspert og udsøgt søgning efter arbejdspladsen til en stil-setter midt i dag og nat!

5. Fashion Dark Midi Nederdel:

mørk-midi-nederdel

Prøv ikke at frygte langt fra at glide lejlighedsvise mønstre ind i dit arbejdsskab. Et sort midi -nederdel vil indeholde en solid måling af form til din tur uden at krænke frimærket. Hvis du er placeret på en professionel arbejdsplads, er en grundlæggende tanktop et beskyttet valg endnu en gang, vælger en underligt stor vævning til mere afslappede tøjstandarder.

6. Lang varm rød midi nederdel:

rød-midi-nederdel

Muligheden for en blomsteret midi -nederdel ville for det meste fremkalde essenser af noget, der tydeligvis er ladylignende og vende sig til fjollet. Tilføj dette røde midi -nederdel for at forbedre dit skabs fortreffelighed.

7. Enkel mørkfarvet midi -nederdel:

mørkfarvet-midi-nederdel

Et mørkt Midi -nederdel er et fantastisk let og dagligt stykke til både sommer og vinter, og fungerer med stort set enhver form for top og ethvert fodtøj. Slå på et par sko, en tanktop og grå midi -nederdel, og du er klar!

8. Hot Pink Midi Nederdel:

pink-midi-nederdel

Alle vil opleve lidenskabelige følelser for Pink Midi Nederdel, hvad enten det er en ung dame eller en dame. Når du tør gå med denne pink nederdel, får du masser af komplimenter fra dine dyrebare. Det er den ideelle dame som nederdel til en romantisk dag!

9. Midi nederdel i fuld læder:

læder-midi-nederdel

Disse efterårssæsonen skabere Leather Midi Nederdele administrerer mønsteret overalt. Det ser ekstraordinært ud i alle nuancer, herunder kakaomørk. Så det er en fantastisk mulighed for at give dit skab en makeover.

Midi nederdele er enorme i denne sæson. Disse nederdele, der ligner dejlige blaster, der ligger på vores underkrop, råber overvurderet storhed. Uanset om det er i konditionerede dunfarver eller intense neonfarver, udskrifter eller eksempler, får disse fulde former os alle til at ligne retrodukker på en usædvanlig kompleks måde i dag..