9 Moderigtige og fabelagtige mikro nederdele

Micro nederdele er en fransk designer påklædning, der bæres af alle aldersgrupper, især piger og damer mellem 10 og 40 år. Da det er en hud afslørende kjole, som kræver, at damer har en velformet figur til at afsløre deres lår og ben. Denne type kjoledesign er bestemt en inspirerende type, som hjælper damer med at kontrollere deres vægt.

Bedste og varme mikro nederdele til kvinder:

Denne artikel portrætterer det top 9 mikro nederdel design, som helt sikkert vil motivere damer derude til at tone deres krop og bære mini mikro nederdele med en crop top.

1. Micro -nederdel i læder:

Mikro nederdele

Læder mikro mini nederdel kommer for det meste i sort farve. Denne type korte mikroskørter kaldes også som Biker -nederdel. Nederdelen har en lynet linning og blusser ud i et cirkulært design. Nederdelen strammes med lynlås på bagsiden af ​​nederdelen.

2. Plisseret Micro Mini Nederdel:

Plisseret mikro mini nederdel

Denne mikro -mini -nederdel til kvinder er et typisk skotsk design, som bæres af skolegående piger med et par leggings og en skjorte. Det slående træk er det materiale, der bruges til at designe dem, som er lavet af plaidstrimler og kontrolleret kombineret design. Nederdelen sidder tæt omkring den nedre talje og derfor anbefales disse mikro nederdele til piger, der har en godt buet underkrop.

3. Jean Mini Nederdel:

Jean mini nederdel

Jean nederdel i mini størrelse er den mest slidte hud afslørende kjole blandt piger og unge damer. Jean -materialet er behageligt at have på og har også sidelommer og baglommer, hvilket gør det muligt at beholde tingene under rejsen.

4. Satin mini-nederdel med indtagning i taljen:

Satin mini-nederdel med indtagning i taljen

Mini satin nederdel er et perfekt fritidstøj eller en festkjole matchet sammen med en simpel almindelig langærmet eller ærmeløs top. Satinmaterialet er kendt for sit skinnende udsyn, hvilket giver et jazzet look. Nederdelen er fastgjort med en tråd, som hjælper med at trække i nederdelen og holde nederdelen omkring taljen.

5. Bandage Mini Nederdel:

Bandage mini nederdel

Bandage design nederdel er et design stemplet i hans body-hugging mønster. Nederdelen er lavet af det tykke syntetiske materiale, der trækker perfekt rundt om underkroppen, og nederdelen strammes ved lynlås. Dette design er virkelig et sexet outfit.

6. Jersey Micro Mini Nederdel:

Jersey Micro mini nederdel

Jersey materiale er et af de mest behagelige materialer efter bomuldsstof. Denne nederdel er designet i et simpelt mikro mini-mønster, der falder over midten af ​​låret og har en kropsnær pasform. Denne type mikroskørter passer bedst til høje og slanke piger med et par skjorter og støvler.

7. Høj talje sort vinyl mini nederdel:

Høj talje sort vinyl mini nederdel

Denne trendy mini -nederdel med høj talje er lavet af skinnende vinylmateriale, der ser et sexet look ud, når det er parret med en skjorte og hælstøvler. Da vinylstoffet er forskelligt fra andet stof, er det lidt svært at have med sig, hvis piger ikke bruges med et ikke svedabsorberende materiale.

8. Wrap Around Mini Nederdel:

Wrap Around Mini Nederdel

Wrap around micro nederdele er en af ​​de mest almindeligt anvendte, da en strand bærer lang nederdel lavet af syntetisk materiale, den samme designkontur bruges til at lave denne mini wrap -nederdel med en lang lynlås vedhæftet fil.

9. Cotton Broderie Mini Nederdel:

Mini -nederdel i bomuldsbroderi

Dette er et typisk fransk design, der er lavet af små detaljeret arbejde udført kun i bomuldsstof. Blomster eller et hvilket som helst geometrisk stregdesign udskæres i stoffet ved at skabe små huller, der går sammen for at danne et design. Da det er et gennemsigtigt design, gives der en bomuldsfor. Denne type plus størrelse nederdel passer godt til alle former for kropsfigur.

Fakta om mini mikro nederdel i gamle dage er, at mange damer har en tendens til at undgå at bære hud afslørende nederdele, der falder over knæhøjde, men i denne trendy æra bliver damer nu motiverede til at se varme og glamourøse ud, hvilket kan fremvises af iført en simpel mini denim nederdel end en mikro mini nederdel.