9 Top og bedste blonde nederdele til kvinder

I stedet for at tænke på det sædvanlige dame -outfit, der helt sikkert er en jean, etnisk kurta eller en top, lad os prøve en ændring ved at diskutere nederdele, der ikke rammer damer med det samme, men bestemt efter at have læst denne artikel, ville det være et sind tænkte på at vågne op til at købe nogle nederdele, på den nederdeliste vil der helt sikkert være en eller to blonde nederdel på grund af dens ubestemte stil og design.

Valg af længde og type nederdel spiller en afgørende rolle, længden og snittet på nederdelen skal passe elegant til kroppen og gøre sig godt tilpas efter at have haft den på, hellere trække den ned eller op i taljen.

Enkle og søde blonde nederdele til kvinder:

Denne artikel peger på top 9 blonde nederdele type til kvinder og peger også på typerne af nederdel linje.

1. Mini nederdel med blonder

Mini nederdel med blonder

Denne todelt klud, der er lavet af enkelt blondermateriale foret med kontraststof, nederdelen er designet til kort, som falder lige over midten af ​​låret, denne type blonder nederdele design falder ind under et cirkulært skåret nederdel. Disse blonde nederdele passer godt til slanke piger, pæne kurvede damer med lange ben.

2. Midt-gennemsigtig blyantskørt:

Screen-Shot-2014-05-05-at-6.56.23-PM

Denne sorte blonde nederdel gennemsigtigt design har foret materiale, der falder starter fra taljen og falder ned til midten af ​​låret, og derefter er blondermateriale gennemsigtigt uden formateriale, denne type design er formet til en En line nederdel, der passer godt til slanke til moderate damer.

3. Hvid blonde midtlængde nederdel med sort søm:

Hvid blonde nederdel nederdel med sort søm

Dette hvide til råhvide farvede blondermateriale, der har for indvendigt og sort søm udvendigt, som danner et omsluttet designet nederdel, som lommesømdesign på siderne af nederdelen. Denne type blonde nederdele er et straight cut design, der falder til lårområdet og passer godt til slanke til moderate piger og kvinder.

4. Orange blonde maxi nederdel:

Orange maxi nederdel med blonde

Dette lyse orange farvede blondermateriale er en maxi med fuld nederdel eller kosteskaft designet lang blonde nederdel med foring indeni. Foret er af samme farve som blondermaterialet. Denne type nederdel passer godt til alle former for kropsfigurer især til høje piger og damer.

5. Pink Floral Lace Mini Nederdel:

Pink nederdel med blomsterblonder

Blomsterprint eller broderi er et af de standardmotiver, der bruges til at designe dametøj. Til den norm falder også blondermateriale. Den mini -nederdel med blomsterrosa farve, der har et let snit fra taljen. Denne type blonde nederdele passer godt til tynde eller moderat udseende lår.

6. Plisseret Rose Color Lace Transparent Nederdel:

Plisseret Rose farve blonder gennemsigtigt nederdel

Rosa farve er en subtil, men alligevel levende farve, der matcher godt med mørkefarvede crop tops. Denne type nederdel er en nederdel med høj talje med bred linning og har plisseret blondermateriale, der kommer ud fra linningen, som er designet som mini nederdel med lynlås vedhæftet på bagsiden af ​​nederdelen. Disse nederdele passer godt til piger eller damer med lange ben.

7. Høj-lav blå blonde nederdel:

Høj-lav blå blonde nederdel

Denne blågrønne nederdel i blondermateriale med for, der falder ned til knæet. Denne form for design er fascinerende at se på grund af dens længdevariation. Den forreste del af nederdelen er indtil knæet og bagdelen falder ned til ankleniveauet, som ikke har foring fra knæet til ankelområdet, hvilket får det til at se et semi-gennemsigtigt design ud. Disse designblonder nederdele passer til korte eller høje piger.

8. Mørkeblå maxi -nederdel med slids:

Slit Mørkeblå Maxi Nederdel

For at skabe en variation i miniskørtdesignet, der ser mere trendy og smart ud. Slidsen er givet på siden, der starter fra knæet til ankelområdet. Damer kan bevæge sig frit og komfortabelt uden ubehag. Denne form for blonde nederdele passer godt til piger, der ser mellemstore og høje ud

9. Tiered Layered Lace Skirt:

Tiered Layered Lace Nederdel

Denne lagdelte nederdel med blonder er typisk et sigøjner -design. Nederdelen har farverigt blondermateriale, der er klippet og syet i en kombinationssekvens sammen med en designet bomuldsklud, der giver et kontrastudseende til blonde nederdel. Denne type blonde nederdele passer godt til alle former for kropsfigur og matcher godt med en bomuldsplain top og bredt elastisk boho design bælte.

Iført en perfekt passende nederdel viser sig at være de vigtigste kriterier for valg af nederdel. En perfekt velsiddende nederdel får en 50-årig dame til at se yngre ud, og en nederdel, der sidder værst, kan endda få en 16-årig pige til at se ældre ud. Prøv før du får dem!!