12 trendy sommernegledesign og -idéer i 2021

Sommeren er her. Glem alt om dine festaftener og hyggelige udseende nu. Det handler om lyse, varme og naturlige farver. Så meget som denne sæson er tropisk, ændrer skønheds- og modeerklæringen sig også om somrene, og her er vi i dag med de nyeste trends inden for sommerens nail art. Somre for piger handler generelt om at bevare ens udseende, hydrere hud og hår og beskytte mod solbrændthed og pigmentering. Midt i disse bekymringer og bekymringer glemmer vi ofte at nyde og prale af tiderne til vores fordel.

Med disse sommer -nail art designs giver vi dig nye grunde og ideer til, hvordan du kan vende det hele til din fordel. Vend sandalerne om, gå til en mani og gør det klar til piger! Fordi vi er her med det trendige nail art -look!

12 Seneste og bedste Bright Summer Nail Art Ideas Gallery:

Selvom der findes flere former for neglekunst rundt om i verden, er disse de mest enkle, lette og søde sommerneglekunstdesigner til denne sæson. Disse er blandt de bedst bedømte neglelak -look på nettet lige nu. De er sjove at lave og er ret smukke til sommersæsonen, udelukkende for alle piger derude.

1. Det smukke solkyssede look:

Det smukke solkyssede look Summer Nail Art Designs Sun 1

Når vi tænker på sommersæsonen, er det oftest alt, hvad vi kan komme i tankerne om hedebølger, dårlige og fugtige temperaturer og klimatiske forhold. Men tænd det til din fordel og flaver i vores stil, selv på dette tidspunkt. Gad vide hvordan? Her er ideen! Hvad med bare at flytte fokus fra den varme og skadelige sol til at dræbe den gennem din smukke kunst? Disse idéer om solkunst handler om kærlighed, skønhed og kreativitet. Afhængigt af din smag og præferencer kan du nemt vælge den, du kan lide, baseret på farve og kunst, og vælge sømdesignet. Hvad synes du?

2. Klassiske Sommergeler:

Klassiske Sommergeler Summer Nail Art Designs Gel

Er du vild med et enkelt og alligevel elegant udseende? Gels og de gennemskinnelige nøgenbilleder og pasteller er den nye kærlighed til glitterbyen. Her er et par af vores foretrukne sommergel -ideer til negle. Udover at anvende en gennemsigtig gel til det varme sommerklima kan du endda gå videre med minimal kunst eller vedhæftede filer som små blings og sten. Disse vil helt sikkert appellere og forbedre udseendet til et helt nyt niveau.

3. Farverige ørkener og smukke kaktuser:

Sommer Nail Art Designs Desert Tree Summer Nail Art Designs Desert Tree 1

Lyst og naturligt udseende handler om sæsonen nu. Det er den nye trend, og vi vil selvfølgelig prale af det højt. Her er to muligheder for sådanne valg. Afhængigt af dine personlige farvevalg og præferencer, disse to ørkener tema nail art vi elsker. I betragtning af at ørkener handler om tørt klima, kaktusser og travle omgivelser, er disse designs ganske vellykkede med at skildre dem på den smukkeste og feminine måde.

4. Beach Vibed Pearl Shades:

Summer Nail Art Designs Pearls 1 Sommer Nail Art Designs Perler

I en tidsalder for pasteller, blus og jordfarver har vi ofte glemt den mest klassiske perle skraverede maling. Her er det ene så smukke, tidløse og enkle look på den mest vintage måde. Hvis du elsker at blive solkysset, skal du ud på en strandferie og blive garvet, disse perle neglelakker er en ny stil. De vil helt sikkert forblive neutrale og samtidig give dig det letteste og ligetil udseende. Disse sommermalerier er bedst egnet til korte negle.

5. 70’ernes Flares og Ombres:

Summer Nail Art Designs Ombre Summer Nail Art Designs Ombre 1

Ombre negle er en ny stil. Det være sig en blanding af farver med forskellige negle eller farveovergang; de vil helt sikkert stjæle alles blik mod dig. Med de fantastiske solblikke om sommeren vil ombre sømdesignerne med babyblues, hvide, pink, lavendel og pasteller forblive tidløse i de kommende generationer. Disse nail art sommer designs har stået tidstesten og går ingen steder, så hvorfor vente, dette er et must-try for alle piger! Disse er bedre med lange negle.

6. Strand- og feriespecial:

Summer Nail Art Designs Beach Summer Nail Art Designs Beach 1

Den mest almindelige feriedestination for flere unge piger derude om sommeren er strande. Glem alt om fugtighed og varme, strandsteder og ferier skiller sig sikkert ud for at være det hotteste valg for den nye årtusinde generation af flere tilsyneladende årsager. Men glem ikke, du må ikke glemme at blive forberedt på din mani og neglekunst også på disse tidspunkter. Pral i vores sommerklare udseende med disse strandinspirerede sommerferie-neglekunstdesign. Fra dyb vanddykning til sandsten til farvande er disse nail art -udseende en stor inspiration.

7. Vandmelonstil:

Sommer Nail Art Designs Vandmelon Summer Nail Art Designs Vandmelon 1

Den mest foretrukne sommerfrugt for mange af os er stadig vandmelon. Hvorfor ikke gentage vores valg og favorisering i form af kreativ kunst og skønhedslook? Her er den inspiration, som I alle har brug for. Den farverige vandmelon -neglekunst er noget, der forbliver for evigt sødt og dejligt. Piger i alle aldre, fra børn til unge kvinder i alderen, kan prøve det, og dette vil forblive ret relevant i de kommende somre!

8. Fanget tid og tidevand:

Sommer Nail Art Designs Strandvand Sommer Nail Art Designs Strandvand 1

Hvis du undrer dig over, hvorfor vi er her endnu en gang med strand, ja, listen over funktioner og skønhed omgivet af dette er uendelig. Her fangede vi designs med smukke bølger og væsner nær kysterne. For dem, der ønsker elegant og roligt udseende, indlejret i den mest fredfyldte kunst, kan dette være det rigtige valg! Hvad synes du?

9. Sommerklar tå:

Summer Nail Art Designs Toe 1 Sommer Nail Art Designs Toe

Bare rolig; vi er her også med nail art -inspirationsideer til tånegle. Uanset om det er et meget enkelt look eller en enestående farverig og lys idé, vil disse tåneglfodedesign og kunst skille sig ud som en favorit for mange kvinder her. De er lette at gøre, og ser alligevel mest klassiske og ligetil ud. Fortsæt med jordfarver eller evigt foretrukne nøgenbilleder og rene sorte. Sommerens sømidé er dog ikke mindre end et tidløst design her.

10. Glitter og guld:

Summer Nail Art Designs Glitter Summer Nail Art Designs 1 Glitter

Glitterdesignerne er tilbage i modebyen nu. Mens de fleste af os har set dem forsvinde fra et scenario i det sidste årti, ser vi i dag, at de fleste piger foretrækker det sydende og blændende dristige udseende. Hvis du er en, der foretrækker sådanne ideer og ønsker en trendy og nutidig modeerklæring, kunstdesign, kan intet være bedre end disse sommerakrylnegle. Alle dristige og selvsikre kvinder bør ikke gå glip af disse.

11. Blomster og blomster:

Sommer Nail Art Designs Blomst Summer Nail Art Designs Flower 1

Alle dem der elsker blomster, blomster, naturlige omgivelser og naturen som sådan, her er ideen til jer. Det varme klima får kun vores humør til at svinge op og ned, og den smukke natur kommer ofte ud af reden for at muntre os op. Her har disse sommerblomsternegledesign kun taget inspiration fra sådanne stemninger og naturlige udseende og skabt disse fantastiske ideer. Vi er også i absolut ærefrygt med farverne, hvad synes du?

12. Franske somre og skønhed:

Summer Nail Art Designs Holiday Summer Nail Art Designs Holiday 1

De smukke franske sommere, det karismatiske landskab og den naturlige lyksalighed er noget, der ikke kan forklares med enkle ord. Dem, der elsker poesi, kan meget godt forbinde sig til det, og for alle de unge romantiske kvinder, der leder efter et sådant paradis, er her de smukke sømdesign. Disse områder farverige, som de kan få, skildrer verdensopfattelsen af ​​skønhed og romantik om somre og fanger ganske vellykket de milde og skjulte øjeblikke i denne sæson.

Yderligere tips:

Selvom vi er stødt på de smukkeste og enkleste nail art designs i denne sæson, skal vi også vide, hvordan vi vedligeholder dem for det bedste udseende og skønhed. Her er et par tips,

  1. Hold altid neglene rene og lyse. Sørg for, at de ikke er snavsede, hvilket kan ødelægge neglene og huden omkring dem.
  2. Manicure en gang om måneden anbefales mest til dem, der foretrækker at have smukke og smukke negle.
  3. Brug også en fugtighedscreme på neglene. Gnid omkring negle og neglebånd for bedst hydreret hud.
  4. Trim og form neglene, når de vokser. Ignorer ikke, da de kan føre til skade.

Med disse fantastiske og alligevel enkle, lette sommernegleartikler, håber vi, at du har fundet dit yndlingsdesign og din idé her. De er blandt de mest populære og søgt på nettet og passer sikkert godt til sæsonens krav og funktioner. Fortæl os også dine tanker, og vi hører meget gerne fra dig!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Kan du lave nail art med almindelig neglelak?

Svar: Ja, du kan meget vel gå videre med neglekunst glat gennem neglelak. Du kan lave disse smukke sømdesign til sommeren selv hjemme eller ved hjælp af en professionel. De er ret lette, og det meste af denne kunst passer godt ind, selv for begyndere. Andre mulige ideer til at udføre denne kunst omfatter sømstempling og klistermærker.

Q2. Hvor mange lag er påkrævet for den perfekte finish?

Svar: Generelt er 2 til 3 lag godt nok til en perfekt finish. Sørg for, at du lader malingen tørre grundigt, inden du påfører et andet lag.

Q3. Hvad er forskellen mellem neglelak og neglelak?

Svar: Neglelak er noget, der får neglene til at se attraktive ud. Det er forbundet med skønhed. Neglelak handler derimod om beskyttelse af negle. Neglelakker findes i flere nuancer og farver i forhold til lak.

Q4. Kan vi lave sommernegledesign til børn?

Svar: Ja, du kan fortsætte med at gøre disse ideer, selv for børn og yngre aldersgrupper. De ville helt sikkert elske sjove og livlige designs.

Q5. Hvad er de mest almindelige sommerfarver til nail art -look?

Svar: De mest almindelige kunstdesigner i denne sæson omfatter rød, blå, hvid, lyserød, grøn og pasteller. Negledesignerne med disse farver vil helt sikkert se fremragende ud!