9 Bedste Airbrush Nail Art -designs med billeder

Neglekunst er en meget populær trend blandt piger i alle aldre i disse dage. Airbrush nail art teknikker bliver meget berømte i disse dage. Dette skyldes for det meste, at det er meget let at oprette forskellige nail art -mønstre i sedan -stil ved hjælp af airbrush -maskine og forskellige stenciler.

Normalt er det kun professionelle saloner, der bruges til at give luftbørstestil nail art på negle af kunder, men nu med stigende popularitet inden for nail art er disse airbrush -maskiner ganske let tilgængelige i specielle nail art -butikker.

I luftbørste teknik bruges en airbrush maskine af negleren. Det er en lille luftblæsemaskine, der bruger en farve ad gangen til at blæse på kundens negle gennem stenciler. Der findes forskellige former for stenciler, som kan give dig fantastiske mønstre og designs uden at skulle gå igennem al maling af at tegne frihåndsmotiver eller bruge timer på at lave en neglekunst.

Airbrush Nail Arts:

Her er vores top 9 billeder af airbrush nail art designs. Tag et kig!

1. Duo tonede Airbrush negle:

Duo tonede Airbrush negle

En fantastisk airbrush -neglekunst, der kan oprettes ved hjælp af luftbørstemaskine og stencils af mønsteret som vist på billedet. Til basen kan du bruge svampeteknik til gradientdannelsen. Afslut med en glitterpolering.

2. Air Brush Nail Art ved hjælp af forskellige mønstre:

Airbrush nail art ved hjælp af forskellige mønstre

Denne form for luftbørste negle kan let oprettes ved hjælp af en stencil af formen vist ovenfor. Derudover kan du lave et gennemsigtigt fransk spidsdesign som vist på billedet.

3. Elektrificerende Wave Nail Design:

Elektrificerende Wave Nail Design

Denne type elektrificerende bølgedesign kan oprettes ved hjælp af airbrush -værktøj og en flot stencil af bølgens form. Pink farve er sprøjtet over den røde basismaling af neglelak for ovenstående tekstur.

4. Floral Air Brush Nail Art Design:

Floral Air Brush Nail Art Design

Denne form for et luftbørstedesign kan oprettes ved hjælp af blomstermønsterstenciler og et luftbørsteværktøj. For mere variation kan du bruge gradientstrukturering ved hjælp af to blå farver til basen og en svamp.

5. Abstrakt Nail Art ved hjælp af Airbrush -teknik:

Abstrakt neglekunst ved hjælp af airbrush -teknik

Et abstrakt nailart -design ser virkelig cool ud på neglene. Vi skal bruge mange farver til et abstrakt søm. Dette kan skabes uden en stor indsats som i frihåndsteknik, hvis vi bruger et airbrush -værktøj og airbrush -spraymaling. Gode ​​mønstre af stenciler er nødvendige for dette design.

6. Fransk spids negle med Airbrush blomstermønstre:

Franske tip negle med Airbrush blomstermønstre

Franske tip er en favorit blandt næsten alle pigerne derude. Disse ser meget stilfulde ud. For at give dine franske tips nogle ekstra dekorationer kan du pryde dem med blomsterbørste med luftbørste.

7. Airbrushed Gradient og Zebra Design:

Airbrushed gradient og zebra design

Dyreprint er meget populært i disse dage. Du kan nemt oprette gradienttekstur og dyreprint sømdesign ved hjælp af stenciler af mønsteret af dyreprint og en airbrush -maskine.

8. Blomster, mønstre og rhinestones:

Blomster, mønstre og rhinestones

Denne form for en luftbørsteeffekt kan oprettes ved hjælp af blomster- og mønsterstenciler. Du kan desuden bruge rhinestones til at dekorere blomstermønstrene, der er skabt.

9. Flames Air Brush Nails Art Design:

Flammer luftbørste negle kunstdesign

Et fantastisk flammedesign kan oprettes ved hjælp af stenciler i form af flammer og en luftbørstemaskine. Farver kan vælges i lys og mørk nuance, der skal bruges frem for en mørk eller absolut lys grundmaling. Denne type flammedesign er blevet særlig populær med filmen The Hunger Games. Prøv dette design!

Håber du kunne lide vores artikel. Efterlad os din feedback.