9 Bedste Crystal Nail Art Designs

Krystal negle er en ny form for blændende nail art design. De ser meget glamourøse ud. Du kan bære dem til en fest eller til dit eget bryllup. Du vil elske, hvordan de giver en gnist til dine negle. Almindelig neglelak bliver smuk med nogle krystal tilføjelser. Du kan nemt få disse krystaller fra lokale håndværksbutikker eller fra neglekunstbutikker. Neglelim bruges til at fastgøre dem til neglene. For at undgå problem med limen kan du bruge gennemsigtig neglelak til at fastgøre dem til neglene.

Her er vores favorit 9 Crystal Nail Art -designs, som du selv kan prøve.

Top Crystal Nail Art designs:

1. Flerfarvede krystal negle:

Flerfarvede krystal negle

Du kan bruge forskellige farvede krystaller til dine negle. Det er let at skabe forskellige nail art -udseende og designs med krystaller. Du kan få krystalhjul i forskellige farver fra dine nail art -butikker. Brug forskellige neglemaling nuancer og klæb den farve af krystal, du ønsker på dine negle. Du kan bære flerfarvede krystal negle med ethvert farvet outfit.

2. Crystal French Tips Nails:

Krystal franske tips negle

Franske spidser med krystalafgrænsning kan være et ret varmt valg for sæsonen. Du kan bruge forskellige størrelser af krystaller og studs til denne type design. Gør simpelthen søm med franske spidser og brug nogle krystaller med gennemsigtig lak eller neglelim til at markere afgrænsningen. Hold derudover et fingernegl helt dækket med studs og glitter neglelak. Vil du prøve det?

3. Beaded Crystal negle:

Perlerede krystal negle

Du kan få små håndværksperler fra butikkerne og anvende disse på neglene sammen med krystaller. Disse ser dejlige ud, når de er udført på hvid bundmaling. Du kan blande forskellige farver af perler og krystaller for et andet udseende. Jo mere farverig du laver neglene; jo bedre bliver dine chancer for at bære en simpel krystalkunst med forskellige farver.

4. Glamourøse krystal negle:

Glamourøse krystal negle

Det kan være sjovt at dekorere negle med masser af perler, sten og andre nail art deco -materialer. Få nogle fantastiske Swarovski -krystaller i høj kvalitet, nogle perleperler og sløjfer. Sæt disse på en flot bundmaling og brug nail art lim til at klæbe disse de rigtige steder. Du kan bære disse negle til en fest eller til dit eget bryllup.

5. Snowflake Crystal Nails:

Snefnug krystal negle

Dette kan bare være designet, der kan få dine negle til at se fabelagtige ud til julefesten. Få nogle glitterfyldte neglelakker, nogle krystaller af høj kvalitet og nogle snefnugmærker med mærkater. Sæt disse korrekt på neglene for at få dette design.

6. Lilla krystal negle:

Lilla krystal negle

En blanding og match af to farvekombinationer kan se fantastisk ud. Det er meget enkelt og let at oprette på samme tid. Prøv negle som disse med lilla og gennemsigtige Swarovski -krystaller.

7. Skaller og krystaller:

Skaller og krystaller

Pastel nuance neglelak til basen kan være det rigtige valg til en sommer neglekunst. Brug af små pastelfarvede uigennemsigtige krystaller og små perler kan forvandle de enkle pastellnegle til en perfekt søm til strandslid.

8. Bling krystal negle:

Bling krystal negle

Et kongeligt udseende nail art -design kan oprettes ved hjælp af store klumpede krystaller og masser af små krystaller. Prøv nogle high street fashion negle som dette med brug af almindelige enkle krystaller.

9. Abstrakt Simple Crystal Nail Design:

Abstrakt Simple Crystal Nail Design

Du kan prøve et abstrakt krystal sømdesign som dette. Det ser meget enkelt ud og er let at oprette. Brug af gelpolish kan være en ny tilføjelse til basen. Forskellige farvede krystaller i forskellige størrelser vil se smukkere ud. Du kan bære dette til en kontorfest, fordi det ser elegant ud.

Har du fundet nogle Smukke Crystal Nail Art Designs, som virkelig ser attraktive ud! Kunne du lide? Kommenter venligst din mening!