9 bedste farvede glas neglelakdesigner

En meget populær form for nail art er nail art i farvet glas. Dette er let at gøre og genskabe. Du behøver ikke rigtig tegne færdigheder til denne, men du skal have faste hænder. Til de fleste farvede glas sømkunst vil du kræve en sort stripper som et must. Du vil også kræve, at du har masser af neglelakfarver til at passe til dine farvede glas neglelakker. Du må ikke bruge normale neglelakker. Nogle gange kan du kombinere neglelak med glitterpoler eller holde plads til at udfylde dem med gennemsigtig lak og løse glitter i forskellige farver.

Stained Glass Nail Arts:

Denne form for nail art ser virkelig dejlig og sød ud. En farvet glas neglekunst kan passe med enhver farve af tøj på grund af de enorme valg af farver, som du kan indarbejde i disse typer nail art designs.

I dag præsenterer vi 9 af vores mest populære håndplukkede nail art -look til farvede glas, som du selv kan prøve.

1. Glitteret farvet glas Nail Art med metal pailletter:

Glitteret farvet glas neglelak med metal pailletter

En smuk neglekunst som den ovenstående kan skabes med glitterstripper og et par neglelakker efter eget valg. Tilføj nogle blings eller metal pailletter til din ene søm for et ekstra jazzet look. Til to andre negle kan du bruge løse røde glitter blandet med gyldne glitter på en gennemsigtig bund eller en glitterpolering som OPI.

2. Fri hånd let at gøre farvet glas negle kunst:

Fri hånd let at lave farvet glas nail art

For ovenstående design skal du starte med frihåndsafgrænsningstegning med en stripper eller en sømkunstbørste. Opret mellemrum, som du vil fylde op med farver. Udfyld nu mellemrummene med bagsiden af ​​et tandstikker med farverne. Omdefinér derefter grænserne, denne gang gør du det meget omhyggeligt og pænt. Brug en gennemsigtig topcoat for at bevare designet, der er skabt. Afslut med en gennemsigtig topcoat. Prøve det!

3. Stained Glass Church Window Nail Designs:

Stained Glass Church Window Nail Designs

Brug dine frie håndtegnevner til at skabe ovenstående design. Tegn nogle krydsmønstre og brug en højglitter sølvpolering til et par negle. Brug denne sølv med andre farver og sort stripper til farvet glaseffekten. Prøv denne.

4. Abstrakt farvet glas Nail Art:

Abstrakt farvet glas Nail Art

Dette kan let oprettes, selvom du ikke har gode hænder til at male. Prøv denne nail art med striper i sort og nogle udvalgte farver som ovenfor. Håber du let kan udføre dette. Dette kan passe til ethvert af dine traditionelle eller vestlige tøj og ser også rigtig godt ud.

5. Glitterpolsk og farvet glaseffekt:

Glitterpolering og farvet glaseffekt

Hvis du har en flot samling af glitterpoleringer, der indeholdt små paljetter, nogle indeholder små glitterstrenge, kan du nemt oprette dette design. Afgræns de rum, du vil farve med nogle scotch tape -stykker, og udfyld derefter mellemrummene med valget af glitterfarver. Du kan også gøre det med forskellige farvede almindelige glitter eller løse glitter.

6. Vandmærkat farvet glaseffekt:

Vandmærkat farvet glaseffekt

Vi elsker denne. Elsker du det også? Det ser fantastisk ud og tager ikke meget tid at gøre. Men den svære del her er at få fat i et blomsterfarvet vandmærkat som dette. Desværre finder du muligvis ikke disse former for nail art vandmærkater i Indien, men hvis du kan få det, er der intet som det!

7. Vintage glasfarvet neglelak:

Vintage glasfarvet negleart

Du kan prøve dette nail art -design, men du skal være forsigtig, når du udfylder farverne, så den ene ikke blandes med en anden. Pas godt på, og gør det med faste hænder. Re definerer afgrænsningerne med en markør.

8. Nail Art med stemplet farvet glas:

Nail art med stemplet farvet glas

Stempling er en teknik, hvormed du kan stemple designs fra forme kaldet billedplader. Hvis du kan gribe fat i en stemplende billedplade, der har farvet glasdesign, kan du gøre denne nail art ganske let. Til basen kan du gøre svampeteknik og derefter stemple indtrykket af glasset på neglene. Prøv det!

9. Nail Art af farvet glas:

Folie farvet glas nail art

Få fat i nogle nail art folier og prøv dette design. Dæk neglene med folier og tegn bagefter afgrænsninger med en sort stripper. Du kan bruge små stykker folier og bruge dem på en sort bund. Begge dele virker! Ser fantastisk ud, ikke sandt?

Kan du lide denne artikel? Giv os din feedback!