9 Bedste Feather Nail Art Designs

Fjerdesign er en populær nailart -trend i disse dage. Det ser meget flot ud, når det er udført på negle. Hvis du tænker på, hvordan du opretter de fantastiske fjernegle uden at skulle besværliggøre alt det frie håndmaleri hårdt arbejde, så fortæller vi dig løsningen. Fjerdesign kan oprettes på neglene på to måder. For det første kan du enten lave frihåndsmaling eller stempling eller endda vandmærkater med fjerdesign på dine negle. Den anden nemme måde er at bruge ægte fjer på neglene, der er skåret ud i dine negle efter at have placeret dem i overensstemmelse hermed på neglene. Disse specifikke fuglefjer i forskellige farver og designs er let tilgængelige i neglekunstbutikker. Du kan få fat i et par pakker med nail art -fjer og få gang i det.

Her er vores top 9 fjer nail art designs til at inspirere alle jer piger derude.

1. Real Feather Nail Art Design:

Real Feather Nail Art Design

Denne form for et fjerdesign kan let skabes på neglene ved hjælp af ægte fjer i forskellige farver. Dette design ser meget cool ud, ikke sandt? Brug fjer på neglene efter påføring af grundlak og grundmaling. Du skal anvende gennemsigtig lak på neglene, før fjerene påføres neglene. Dette hjælper fjeren med at klistre på neglene. Skær fjeren efter neglernes form og påfør endnu et lag gennemsigtig polering. Så er du klar, det er gjort!

2. Farve Kombineret Feather Nail Art Design:

Farve kombineret fjer nail art design

Nogle gange er det et godt valg at bruge forskellige farvede lakker på neglene for et glamourøst look. Brug nogle fjer til sømkunst i forskellige farver eller anvend dem på forskellige måder, dvs. diagonalt, vandret osv. Du får et udseende som ovenstående.

3. Pink og hvid neglekunst ved hjælp af fjer:

Lyserød og hvid neglekunst ved hjælp af fjer

Du kan få forskellige farvede fjer til neglekunst fra butikker. Prøv noget lignende den ovenfor i pink med en hvid grundmaling. Ser meget piget ud ikke sandt?

4. Sort og hvid Feather Nail Art:

Sort og hvid fjer nail art

Kan du lide at holde det enkelt og stilfuldt? Prøv en simpel prikket fjer i sort og hvid på en hvid grundmaling. Dette kan også se godt ud på korte negle.

5. Gul og sort prikket fjer neglelak:

Gul og sort prikket fjer nail art

Prøv en fantastisk farvekombination af skiferunderlag og prikkede sorte og gule fjer på neglene. Det ser også fantastisk og enkelt ud.

6. Frihåndsmalet påfuglfjer Nail Art:

Gratis håndmalet påfuglfjer nail art

Hvis du kan lide den frie håndmaleri til din neglelak, så prøv at skabe dette søde mønster af påfuglefjer på neglene. Det kommer til at se rigtig godt ud.

7. Frihånds abstrakt Nail Art Feather Design:

Frihånd Abstrakt Nail Art Fjer Design

Denne type abstrakt fjerdesign kan oprettes ved hjælp af dine neglekunstbørster og maling i forskellige farver. Det er et fortsat mønster udført i vandret formation. Prøv at give denne et skud. Det er meget forskelligt fra alle andre fjerkunst, som du måske er stødt på indtil nu.

8. Sort let at gøre fjer neglelak:

Sort Let at lave Feather Nail Art

Dette er en let at gøre fri hånd sort fjer nail art sæt på halv og en halv turkis bundmaling. Prøv denne.

9. Peacock Feather Stamping Nail Art:

Påfuglefjerstempling af neglekunst

Prøv en stemplende neglekunst som den ovenfor med dine stemplingsværktøjer og specielle lakker. Hvis du er god til at stemple, bør fjernegleart som den ovenfor være meget let for dig.

Kan du lide denne artikel? Hvilken vil du prøve?


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80