9 Bedste graffiti -negleartdesign

Som vi alle ved, er nail art en af ​​de hotteste tendenser i disse dage, og kvinder er helt vilde med dem. Designgalleriet er enormt, og sorten er uendelig. Det kan være så svært at vælge den bedste til dig selv, fordi de alle ser så stilfulde og fantastiske ud. Efterhånden som årstiderne udfolder sig, kan vi altid se en ny samling af nail art dukke op og stjæle alle hjerter med deres seje, funky og smarte ideer. Det er dog meget svært at gå glip af graffiti nail art designs. De er så imponerende, smarte og fabelagtige i udseende. Her er et par graffiti nail art designs bare for din bekvemmelighed.

Smukke graffiti negle kunst designs med billeder:

Street Graffiti Nail Art:

graffiti nail art

For al hiphop -honning i verden er street graffiti nail art -designet lige noget for dig. Stylingen, billederne og mønstrene, der bruges til at give dig et meget smart og unikt look. Dette design vil beskrive din kærlighed til hiphop og gøre dit udseende meget funky og moderigtigt.

Funky Graffiti Nail Art:

Få dig selv et funky graffiti -nail art -design, og se antallet af komplimenter, du modtager i løbet af dagen. Dette design er så moderne, farverigt og tiltalende. Du kan bruge en kombination af to farver eller mere for at få dine negle til at se lyse og spændende ud.

Orange graffiti negle kunst:

Det orange graffiti nail art design er blevet vurderet som et af de bedste designs indtil nu. Farverne er meget attraktive, og mønstrene er virkelig seje. Designene er sådan, at de vil lysne dit humør op og gøre din dag munter. Prøv denne, og du vil bestemt ikke fortryde.

Juicy Graffiti Nail Art:

Det saftige graffiti -nail art -design er helt fantastisk. Måden det er blevet gjort på er fuldstændig professionel. Mønstrene er så forskellige i forhold til andre graffiti -designs, og farverne er også ret imponerende.

Pink, hvid og sort graffiti neglelak:

Hvis du leder efter et klassisk graffiti -nail art -design, er dette lige noget for dig! Stænk af pink, hvid og sort på dine negle ser super cool ud. De laver virkelig et godt sømdesign til en fest eller enhver anden særlig lejlighed.

Et stænk Graffiti Nail Art:

Bliv helt vild og rodet med sprøjtet af graffiti nail art design. Kombinationen af ​​anvendte farver er utallige. De ser ud som om nogen virkelig sprøjtede en masse farver på dine negle. De er meget spændende, spændende og flotte at se på. Dette er et af de mest unikke nail art -designs, der er set indtil nu.

Girly Graffiti Nail Art:

Det girly graffiti nail art design er meget feminint og smukt. Farven er rosenrød og neglene ser polerede, pæne og kunstneriske ud, når processen er afsluttet. Dette kan være lidt tidskrævende, selvom resultatet er værd at vente på. Du kan få dette udført af en professionel.

Chic Graffiti Nail Art:

Selvom det smarte graffiti -nail art -design kun bruger to farver, ser de helt fantastiske ud. Den måde, de er designet på, er så præsentabel. Dette er dog et meget let udseende og vil helt sikkert få dig til at føle dig godt hver gang du kigger på det.

Neon Graffiti Nail Art:

Neon graffiti nail art designs har været afgørende for mode divaer. Neonfarverne er så høje og funky. De ville se fantastiske ud på en, der virkelig er glad for farver og mønstre og er villig til at eksperimentere med dem. Hvis du er en Nicky Minaj -fan, er denne et perfekt valg.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80