9 Bedste Mosaic Nail Art Designs med Billeder

Mosaik nail art design ser fantastisk ud på neglene. Det kræver lidt af din indsats i de fleste tilfælde, fordi der kræves mange farver og en vis mængde tid fra din travle tidsplan for at skabe de perfekte mosaiknegle. Du har brug for mange farver til mosaik negle. Det er ikke altid svært at oprette disse, fordi formerne i sidste ende ikke betyder for meget.

Uanset hvordan du vil, kan du oprette grænserne for mosaikdesignet, medmindre du nøjes med noget andet som at fylde et specielt design som et hjerte i mosaik. Så skal du være mere forsigtig med grænsen og sørge for, at du ikke går uden for omridset med din disposition.

Mosaic Nail Arts:

Her er vores top 9 valg til smukke mosaikdesign til neglekunst. Tag et kig og prøv et par stykker.

1. Heart Mosaic Design:

Heart Mosaic Design

Dette ser smukt ud, men en lidt vanskelig form for neglekunst, fordi du skal være forsigtig med at følge hjertets form og ikke krydse over til grundmaling med din farve. Prøv dette på din date nat eller Valentinsdag.

2. Pailletten Mosaik Design:

Design med pailletmosaik

Hvis du kan gribe fat i nail art paljetter, behøver du ikke gå fri mosaikmaleri. Du kan nemt oprette mosaiknegle ved at sætte pailletter på gennemsigtig lak over en eller anden farvet bundmaling.

3. Ternet mosaikmønster:

Ternet mosaikmønster

Hvis du kan bruge noget hårdt arbejde og tid, så prøv denne. Du bliver nødt til at gå fri til denne og være omhyggelig med at oprette kasser til de ternede designs. Hav også forskellige farver og nogle glitter neglelakker ved hånden. Forsegl designet, når det er tørt med en gennemsigtig lak.

4. Flere farver Mosaic Design:

Flere farver mosaik design

Sidder du inaktiv på en søndag eller ligger doven om eftermiddagen? Prøv en nail art som denne, fordi det faktisk vil tage lang tid at oprette. Lav små mellemrum til de forskellige farver, og udfyld derefter mellemrummene med farver ved hjælp af den stumpe ende af et tandstikker. Definér nu omridset igen med en sort stripper. Brug en gennemsigtig polering til at forsegle designet.

5. Et frihåndsglitter og glansdesign:

Et frit håndglitter og glansdesign

Hvis du elsker glitrende og skinnende designs, så prøv denne mosaik -nail art. Brug skinnende eller glitter af dine valg på en sølvbase.

6. A Sunny Day Mosaic Nails art design:

A Sunny Day Mosaic Nails art design

Hvis du foretrækker lysere farver frem for mørkere nuancer, kan du prøve et mosaikmønster som dette. Det er et af de mest kritiske design fra mosaik nail art.

7. Ikke -traditionelt mosaikmønster:

Ikke traditionelt mosaikmønster

Prøv et mosaikmønster som dette, der er ganske anderledes med hensyn til farvekombinationen brun, rød og hud- eller kødfarve på en hvid bund. Derudover får kun to negle dette mønster, og resten 3 er tilbage med blodrød neglelak.

8. A Maze Nails Art Design:

A Maze Nails Art Design

Maze søm mønster ser pænt og trendy ud. Prøv et omhyggeligt tegnet labyrint -ternet neglekunstmønster i mosaik som ovenstående.

9. Splatter Nails Art in Mosaic:

Splatter neglekunst i mosaik

Prøv en splatter nail art i en ikke -traditionel tilgang. Du kan vælge en farve ad gangen og med det nøjagtige design i tankerne give små prikker med spidsen af ​​din nail art pensel eller stripper med hver af farverne. Dette kan være en ganske form for mosaikstænkende negle, hvor vi i stedet for stænkende farver omhyggeligt giver prikker af de valgte farver på neglene for at bevare det design, vi ønsker.

Hvilken nail art vil du prøve? Giv os din feedback!