9 Bedste Red Nail Art designs med billeder

Rød er en sådan farve, der er meget vellidt blandt kvinder i alle aldre. Det har en klassisk fornemmelse. Er det til en kjole eller til en neglekunst eller kan det være en clutch, rød kan lysne op for en piges charme? Du vil elske vores samling af røde nail art designs.

Nogle af disse er simple nail art designs, som du nemt kan prøve. Her er vores top 9 røde nail art designs.

1. Polka Dots Red Nail Art:

Polka Dots Red Nail Art

Du kan nemt oprette denne slags neglekunst med kombinationen af ​​to farver via hvid og rød. Mal alle dine negle med hvidt og et med rødt, eller du kan nogensinde reservere designet som vist ovenfor ved at male alle neglene i rødt og et i hvidt. Brug kontrastfarver som på hvidt, brug rød og på rød, brug hvide prikker med et prikkeværktøj eller bagsiden af ​​et tandstikker. Lad det tørre og brug en topcoat. Dette er et meget let at lave design, og du skal prøve det.

2. Floral Red Nail Art Design:

Blomsterrød negleartdesign

Denne nail art kan skabes ved hjælp af enten god kvalitet eller tryk vandmærkater eller ved hjælp af frihåndstegningsteknik med akrylmaling og en nail art pensel. En rød neglekunst med blomstermønstre ser meget godt ud. Du skal helt sikkert prøve det. Hold søm nogle negle i rødt, og glem ikke at anvende en topcoat.

3. Julemandens Hat Nail Art Design:

Julemandens Hat Nail Art Design

Et sømdesign til jul skal helt klart indeholde farven rød som et vigtigt element. Dette skyldes, at julemandens kjole og kasket er rød i farven. Du kan prøve at oprette nemme julemandshætter på dine negle ved hjælp af din neglekunstbørste og prikkeværktøjer. Brug rød og hvid til hætterne. Et smukt udseende nail art design i rødt, som du kan dyrke denne jul. Vil du prøve det?

4. En trefarvet rød neglelak:

En trefarvet rød negleart

Du kan oprette denne røde neglekunst med 3 forskellige nuancer af rød, dvs. Lys creme, lidt lys og lysest rød som i pink. Brug kun dine prikkeværktøjer til at oprette dette mønster. Du kan anvende en mat finish topcoat for at slippe af med glansen, hvis du ikke foretrækker det eller slutter af med din almindelige topcoat for en skinnende finish.

5. Net Red Nail Art French Tips:

Net Red Nail Art French Tips

Du kan oprette denne fantastiske neglelak med fransk spids ved at bruge en stempletallerken eller et stykke net over en glitterrød neglelak. Du kan desuden lave en fransk spids styling af neglene ved at bruge sort lak til spidserne. Fedt lige?

6. Røde leopard negle:

Røde leopard negle

Denne version er dog ikke så rød; du kan bruge en rød neglelak i stedet for den lysrøde neglelak, som du ser på neglekunsten. Brug også en gylden polsk til indersiden af ​​leopardprikkerne. Du skal bruge lidt sort lakering til duo -tonen i neglekunst. Følg omhyggeligt hvert søms design og skab denne neglekunst. Brug din neglebørste eller en tandstikker til de ujævne cirkler af leopardprintet.

7. Stencil Red Nail Art Design:

Stencil Red Nail Art Design

Til dette design kan du enten købe stencils fra bladmønsterets marked, eller du kan bruge airbrush stencils. Du kan også oprette stencils derhjemme ved at klippe scotch -bånd korrekt, men det ville være en vanskelig proces. Brug rød neglemaling til basen. Læg stencilen på to søm, og brug et stykke svamp dyppet i sølvpolering og dup på stencilen. Du får dette mønster. Brug en topcoat til at forsegle designet.

8. Red Kiss Nail Designs:

Red Kiss Nail Designs

Dette er et meget cool design og perfekt til en fest. Få fat i en glitrende rød neglelak og mal alle neglene med rødt undtagen tommelfingeren og ringfingeren. Mal disse to fingre med en hudfarve neglelak. Brug nu en tandstikker stump ende til at skabe halvt kysdesign på disse to negle og lad det tørre. Tag en topcoat på for at forsegle designet.

9. Red Snowflakes Nail Art:

Røde snefnug Nail Art

God til frihåndsmaling? Prøv et juledesign som dette. Bare hvid og rød er alt hvad du skal bruge til farver.

Kan du lide vores kollektion med røde negle kunst? Efterlad kommentarer herunder!