9 Bedste Shellac Nail Art designs

Når det kommer til store negleprodukter og flotte sømdesign, er konkurrencen på markedet enorm. Hver skønhedssalon vil give dig deres egne synspunkter om, hvilket er det bedste nail art -design, hvilket vil give dig de bedste resultater, og hvilket vil ikke få dig til at fortryde senere. Dette var scenen, indtil Shellac kom ind. Efter behandling i fem år er den endelig kommet. Med Shellac er problemet med at bære og rive og falme negle udryddet. De er fantastiske, giver dig gode resultater, og kunderne er altid tilfredse med dette produkt. Det garanterer dig en fjorten dages manicure, som er helt forbløffende. Her har vi hentet nogle fantastiske shellac -neglekunstdesigner bare, så du er inspireret nok til at skaffe dig en.

1. Hello Kitty Shellac Nail Design:

Hello Kitty Shellac Nail Design

Shellac gør kvaliteten af ​​dine negle helt fantastisk. De er så godt polerede, rene og pæne. Rød med hvide prikker ser perfekt og attraktiv ud. Billedet af hello kitty med en smuk sløjfe på hovedet er et meget sødt sømdesign.

2. Leopard Print Shellac Nail Design:

Leopard Print Shellac Nail Design

Leopardprintet shellak sømdesign ser så elegant og ungt ud. Dine negle ser fantastiske ud med den store teknik, der blev introduceret af dette produkt. Præsentationen og kvaliteten er næsten misundelsesværdige.

3. Prikket Shellac Nail Design:

Prikket Shellac Nail Design

Få dig det helt nye prikkede shellac -sømdesign, og se mængden blive vild! Dette særlige design ser så trendy og moderigtigt ud. De blænder, når de holdes under lysene, og udseendet er så blankt og pænt. Når du planlægger at fortsætte med dine venner, er dette helt sikkert det design, du skal vælge.

4. Butterfly Shellac Nail Art:

Butterfly Shellac Nail Art

Shellac -neglekunst har været et stort raseri i disse dage. De forskønner kvaliteten af ​​dine negle og løfter det til et helt nyt niveau. De ser skinnende og glitrende og godt polerede ud efter processen er udført; især sommerfuglen shellak negle kunst. Farverne og formen på sommerfuglvingerne er attraktive og unikke.

5. Klassisk og sejt Shellac Nail Design:

Klassisk og sejt Shellac Nail Design

Brug en kombination af dine yndlingsfarver sammen med shellakprodukter og skaff dig noget fedt, stilfuldt og sjovt som dette. Dette er et af de mest unikke nail art -designs, der er set hidtil. Mens to søm har et design, har de to andre negle et andet design. De ser flotte, lette og meget sofistikerede ud.

6. Great Britain Flag Shellac Nail Design:

The Great Britain Flag Shellac Nail Design ser helt fantastisk ud. Dette ville se godt ud, hvis du hepper på England ved en kamp eller måske bare udtrykker din kærlighed til landet. Designet er så godt poleret, unikt, og hver gang du ser på det, er det fascinerende.

7. Indviklet Shellac Nail Design:

Indviklet Shellac Nail Design

Indviklede Shellac -sømdesign kan kun laves af fagfolk. De er kunstneriske, smukke og ser meget naturlige ud på dig. Brug en flot farve som pink, og tilføj nogle seje og trendy former for at overdrive og fremhæve den strålende kvalitet af dine negle, som kun Shellac kan levere. Dette er en af ​​de store Shellac nail art ideer

8. Fantastisk Shellac Nail Design:

Fantastisk Shellac Nail Design

Det gode ved shellak sømdesign er, at de forbedrer dine negles tekstur. De har en højere holdbarhed end andre produkter og er licenseret, dygtig og godt fremstillet neglepleje. På grund af dette kommer deres design som denne også fantastisk ud. Dette er det bedste Shellac nail art design.

9. Enkelt Shellac Nail Design:

Enkelt Shellac Nail Design

For det enkle shellak -sømdesign skal du vælge din yndlingsfarve på shellak -negle og dække den på dine negle. Du vil helt sikkert bemærke forskellen mellem andre negleprodukter og shellak, når processen er færdig.