9 bedste sølvkunstdesign

Kvinder er smukke skabninger, der altid stræber efter perfektion. De vil have, at alt ser godt ud og ser rigtigt ud. Fra top til tå ønsker de at se pæne, klassiske og attraktive ud. Derfor gør de alt, hvad de kan for at få sig selv til at se fin ud; herunder deres dyrebare negle. Du finder altid kvinder, der får deres pedicure og manicure udført dagligt i stuen. De klipper og former dem altid og maler dem med spændende farver, så de kan se deres bedste ud, uanset hvor de er. Når vi taler om neglefarve og neglekunst, kan kvinder virkelig lide at vælge mellem de forskellige designs, som nail art tilbyder, og nogle af de populære i dag er sølv nail art. De ser smukke, attraktive ud og blænder under solen. Her er et par ideer.

Enkel sølvkunst:

sølv nail art

Den simple sølvkunst ser sart og trendy ud. Det er besat med nogle rhinestones, der giver det et livligt og smukt udtryk. Men før du får dette design til dig selv, skal du sørge for at dine negle er pæne og rene; ellers vil det ikke bringe de ønskede resultater.

Pink og sølv neglelak:

Pink og sølv neglelak

En kombination af lyserød og skinnende sølv ser sikkert fantastisk ud. De indviklede designs og mønstre er bare vidunderlige, og stilen er temmelig autentisk og imponerende. De er nogle af de bedste sølv nail art designs set til dato.

Leopard Silver Nail Art:

Leopard sølv neglelak

Leopard sølv neglekunst ser meget stilfuld og glamourøs ud. Det er hovedsageligt lavet til divaerne, der kan lide at give sig selv et fedt og sexet udseende. Du kan bruge forskellige stilarter af leopardprint; alt afhængig af dit valg.

Teenage Glam Silver Nail Art:

Teenage Glam Silver Nail Art

Teenagere kan lide, at deres negle ser sjove, smukke og sassige ud. De vil altid have et blik, der er højt og levende. For dem er teenage glam sølv nail art det bedste valg. Dette design er besat med rhinestones og har smukke, sorte og sølvblomstrede blomster malet på det. Konceptet er i det hele taget meget tiltalende.

Mint og sølv neglelak:

Mint og sølv neglelak

Du kan få din sølvkunst til at se unik ud ved at bruge en kombination af mynte. Anvend enten et lag mynte neglelak og jazz det derefter op med noget sølv eller tilføj måske nogle flotte mønstre som f.eks. Kryds og tværs, zig zags, blomster; uanset hvad du gerne vil bruge til dine negle.

Wonderful Patterns Silver Nail Art:

Vidunderlige mønstre Sølv Nail Art

Et flot mønster til sølv nail art ser eksotisk, vildt og anderledes ud. Farven sort er kendt for at passe godt til denne farve; men du kan også eksperimentere med forskellige farver som rød, pink og lilla. Neglene ser virkelig spændende og innovative ud, når du er færdig med processen.

Kunstnerisk sølv neglelak:

Kunstnerisk sølv neglelak

Den kunstneriske sølvkunst indbefatter en masse forskellige mønstre. Du kan bruge farver som hvid og sort til at fremhæve neglernes skønhed og tilføje små piskeris af farven gylden. De vil virkelig glamme dine negle og få dem til at se superblanke ud.

Glitrende sølvkunst:

Glitrende sølv neglelak

For at få en glitrende sølvkunst, brug en smuk farve som himmelblå og pensel noget skinnende sølv mod neglens begyndelse. De vil se blanke og perfekte ud.

Party Look Silver Nail Art:

Party Look Sølv Nail Art

Hvis du skal ud til en fest og leder efter et lækkert sølv nail art design; vi har den rigtige til dig. Dette design er så feminint, højt og udtryksfuldt. De får feststemningen frem og glitter også i mørket.