9 Bedste Studs Nail Art Designs

Stud -tendensen, selvom en ældgammel mode stadig er en af ​​de hotteste tendenser. Fra håndtasker til koblinger til sko og endda tøj, de er omfavnet af kvinder og endda nogle mænd som et avanceret modetilbehør. Især kvinder elsker at blive besat fra top til bund. Det er ikke underligt, at studs også har fundet vej til nail art. Studs er en enkel, men kreativ måde at pynte neglene på. Når de er indarbejdet i de forskellige stilarter af nail art, ser de medrivende ud. Det enkleste af besatte designs kan give en fed modestilling.

Frugt Studs Nail Art Design:

Frugt Studs Nail Art Design

Dette fængslende stykke neglekunst udført med en gennemsigtig basiscoat får frugtdesignet og besat dekoration til at skille sig ud. Den udsmykkede fremvisning af sommerfrugter på neglene gør forårssæsonen til live, og nitterne tilføjer glamfaktoren til et allerede moderigtigt look.

Multi-color Nail Art With Studs:

Flerfarvet neglelak med studs

Den flerfarvede nail art-stil med en anden farvetone på hver finger er en trendsætter i sig selv, men når den er udstyret med nitter, adskiller udseendet den fra resten. Simpelthen færdig med kun to fingernegle, giver dette besatte look små negle den ønskede effekt.

Sparkly Tips og Stud Design:

Sparkly Tips og Stud Design

En rig lilla nuance prydet med nitter i bunden af ​​neglene og glitter på spidserne er alt, hvad der kræves for at give dette gyldne besatte mousserende design et fascinerende look. Kombiner det med en matchende lilla eller gylden kjole, og det vil helt sikkert fange fashionistas opmærksomhed overalt.

Matte Leopard Studs Nail Art Design:

Matte Leopard Studs Nail Art Design

Mens leopardprint er funky og cool, giver matte finish neglene et glat og elegant look, og de to udgør en fantastisk kombination. Stil det op med nogle nitter og voila! du har fantastiske negle, der alle sætter sit præg i modeverdenen.

Rhinestone Nail Design med Studs:

Rhinestone negle design med studs

Nail art udført med rhinestone studs tilføjer gnistre til ethvert sømdesign. Den glitrende neglelak forstærker looket med et eget skinn. Rhinestones fås i flere farver og størrelser, der passer til neglernes forskellige længder.

Floral Studs Nail Art Design:

Floral Studs Nail Art Design

Et sart og yndefuldt sømdesign udført med subtile nuancer af gul og pink kombineret med dristige sorte striber og nitter gør underværker. Oprettelsen af ​​blomsterne med nitter er avantgarde, og hele looket udløser elegance. En personlig favorit, dette nail art -design er et snit over resten.

Pearl Studs Nail Art:

Pearl Studs Nail Art

Perler emmer af charme og elegance, selv når de er indarbejdet som besatte designs på neglene. De findes i store og små størrelser, så du kan dekorere neglene efter din egen stil. For et blødt, ømt look, gå med små perler, mens du vælger store perler for et dristigere look. En blanding af begge passer godt sammen især med lyse eller nøgen nuancer af neglelakker.

Black Studs Nail Art:Black Studs Nail Art

Sort, den mest elskede farve er altid på mode år ud og år ind. Sort neglekunstdesign ser elegant, fed og vovet ud. Så lad dine fingre tale med dette sorte besatte nail art -design, der passer til dem, der søger et slående og ekstremt utraditionelt look.

Single Stud Nail Design:Single Stud Negle Design

Det skønne ved nail art er, at du kan lege med neglelakfarver og parre dem med enkelt- eller flere studdesign for at give dine negle et glamourøst look. Studs ser unikke ud og er et velkomment syn fra de mere traditionelle former for nail art. Selvom brug af mange nitter på et sømdesign unægteligt er iøjnefaldende, har det klart sin egen charme at holde det enkelt med et enkelt besat design. De unikke nitter i midten forstærkes af brugen af ​​pastelfarver i en geometrisk stil, og glansen i disse pastelfarver gør det endnu mere dragende.