9 Bedste Zebra Nail Art designs med billeder

Animal nail art meget populær i disse dage. Især zebramønstre er en meget let at lave nail art. Hvis du ikke er sømkunstner eller ikke er god til at male frihåndsdesign, kan et par striber i alle former og størrelser også skabe zebramønstre på dine negle.

Zebra Stripe Nail Art Designs:

Se vores håndplukkede top 9 zebra -neglekunstmønstre. Vi er sikre på, at du gerne vil prøve et par af disse.

1. Zebra Floral franske tips:

Zebra Floral franske tips

Hvis du kan lide franske tips, så kombiner dem med blomsterdekorationer med vand og nogle striber til zebramønsteret. En lille ændring fra normale franske tips, vil du prøve det?

2. Matt og glans Zebra Nail Art:

Du kan oprette denne form for en fantastisk mat neglelak ved enten at bruge en mat lak i sort til grundmaling eller bruge speciel mat effekt gennemsigtig lak over din skinnende sorte lak. Vent et par sekunder, indtil det tørrer, og din grundmaling bliver mat.

Mat og glans Zebra Nail Art

Dette er ikke muligt ved brug af normal gennemsigtig polering. Tag nu din stripper og sorte normale skinnende neglelak og tegn zebramønstre. Det er det, dit design er færdigt. Vi vil ikke bruge en topcoat her, fordi det vil ødelægge matten og glanseffekten af ​​hele designet. Prøv det her.

3. Triple Tones Zebra Design Set i stempling og OPI Glitter Polish:

Denne særlige OPI glitterpolish kan give dig et fantastisk look til neglene, hvis du er en glitterfan. Du skal bruge 3 farver, dvs. Denne glitterpolering (eller du kan bruge løse neglelakglitter på en gennemsigtig polering, hvis du ikke kan få OPI -glitterpolering), en lyserød polish til midten og en mat hvid eller råhvid maling.

Triple Tones Zebra Design Set i stempling

Du skal også bruge sort specialpolering og dine stempler til zebra -designet. Husk omhyggeligt på formen og udfyld med de 3 farver. Afslut med at stemple zebra -designet ud på kun den hvide maling. Afslut nu designet med en gennemsigtig topcoat.

4. Frihånd Ombre Zebra Negle:

Frihånd Ombre Zebra Negle

Ombre negle er en ganske populær trend i disse dage. Prøv Ombre form af negle som denne med to farver og et stykke svamp. Tegn nogle zebramønstre med din sorte stripper og afslut med en topcoat. Prøv det her!

5. Glitrende Zebra Design i Duo Tone:

Glitrende Zebra Design i Duo Tone

Lav et zebramønster i diagonal halvlængde på dine negle med stempelsæt og hvid grundmaling. Sørg for, at den anden halvdel er i en farve efter eget valg. Her er den anden farve lyserød. Når du er tilfreds med dit design, skal du derefter bruge en glitterpolering og til sidst dække hele designet med et lag gennemsigtig polering.

6. stemplede zebra negle med glitter:

Stemplede zebra negle med glitter

Dette er en let metode til at lave nail art i zebra sorte og hvide mønstre. Brug glitter til den sorte franske spidsafgrænsning. Hold andre negle i sort. For dem i duotone skal du sørge for at lave ¾ af neglene i hvidt og ¼ i sort til spidserne. Brug nu speciel sortpolering på et stempelsæt, der indeholder zebra -sort -hvidt design, og brug stemplingen på den hvide malingsdel. Forsegl designet med en gennemsigtig topcoat efter påføring af glitter.

7. Let at lave Zebra Negle:

Let at lave Zebra Negle

Det er ikke nødvendigt, at du skal have en China Glaze neglelak til ovenstående neglekunst. Du kan bruge en blå farve efter eget valg til grundmalingen. Brug nu en sort stripper og giv vandrette “Y” former til zebramønsteret. Dæk designet med et eller to lag gennemsigtig topcoat for at beskytte dit design.

8. Neon Zebra negle:

Neon Zebra negle

Har du ikke tid eller kan du lide at holde tingene enkle? Prøv dette design. Mal dine negle med en neongul og et søm med en normal lyserød farve. Brug stripper til trægrenmønstre eller “Y” -designerne. Dit design er færdigt! Brug en topcoat og nyd!

9. Zebra French Nail Art:

Zebra French Nail Art

Kan du lide franske negle? Prøv et zebrafransk nailartdesign som dette. Du kan lave en normal fransk spids med en let grundmaling og en hvid spids. Brug nu din stripper til at skabe zebramønstre. Forsegl dit design med en topcoat.

Kan du lide dette indlæg? Hvilket Zebra nail art design vil du prøve i dag?